On my way
On my way

Reisitreenistä

Muutama päivä sitten postiluukusta kolahti jälleen uusin Fit – lehti. Lehti on ihan mun lemppari treeni- lehtiä ja nytkin luin sen muutamassa tunnissa kannesta kanteen. Tässä uusimmassa numerossa on juttua reisi- tyypeistä ja miten treenata juuri omanlaisia reisiä kiinteiksi ja lihaksikkaan muodokkaiksi. Itselläni alakroppa, mukaanlukien reidet ovat se alue johon rasva ensimmäisenä tarrautuu. Olen aina ihaillut hoikkia mutta lihaksikkaan kiinteitä jalkoja. Mahdoton yhdistelmä? – Empä usko! Kovin lihaksikkaat reidet eivät itseäni kuitenkaan innosta. Varsinkaan jos ei omaa kovin pitkiä jalkoja, niissä suuret lihakset saattavat helposti tuoda jopa hieman tukki- efektin. Mutta mielipiteitä on monia, ja that”s mine.

Salilla reisi- päiviä mulla on ollut ainakin kerran kaksi viikossa. Vähintään se yksi päivä, jolloin olen tehnyt reidet kutakuinkin seuraavasti:

Lähentäjät 3×10 sarjat
Loitontajat 3×10 sarjat
Jalkaprässi 3×10 sarjat
Takareidet vatsallaan laitteessa 3×10 sarjat
Etureidet ”etureisilaitteessa”?! 3×10 sarjat
Kyykyt molemmilla jaloilla 3×10 sarjat
Yhden jalan kyykyt 3×10 sarjat molemmille jaloille

Kahvakuulatreeniä teen usein kerran viikossa ja silloin teen liikkeitä myös jaloille. Mm. kahvakuulakävely niin, että kuulaa vie askeleen ottaessa kädestä toiseen reiden alla on erittäin hyvä liike!

Jos reidet ovat ns. ongelma- aluetta, suosittelen kyllä tsekkaamaan tuon uusimman Fitin. Saa aika hyviä vinkkeleitä treenailuun. 
Niin ja kuulisin mielelläni miten siellä ruudun takana treenataan jalkoja? Kuinka usein?
Ja loppuun parit kauniit reidet:
Salille pääsyä ootellessa… huoooh.
Klikkaa tästä itsesi Fit-lehden erikoistarjoukseen. 
6 numeroa vain 21,90 ja tilaajalahjaksi keittiövaaka!

Kommentit (2)

  1. Emilia Remes

    Jep oon sun kanssa juuri samoilla linjoilla reisien suhteen! Sitäpaitsi myös sama ongelma että kaikki se kertyy sinne alakroppaan, ei niinkään vatsaan siis tai käsiin..

    • Jutta

      Joo, varmaan aika perinteinen ongelma monilla naisilla. Noh, kovalla treenillä ne pararatkin pysyy tiukkoina. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *