On my way
On my way

Prettyy

Surffailin tässä iltasella Pretty.fi kosmetikan verkkokaupassa. En ole hetkeen tilannut tuolta mitään mutta aikaisempien kokemuksieni mukaan aika hyvä paikka täydentää kosmetiikkavarastoa, nopea toimitus ja edulliset hinnat. Tuolta saa nähtävästi myöskin St.Morizin ruskettavia, mousseja ja voiteita. Mua kiinnostaisi kovasti myös tuo Simin Solstice ruskettava, jota voi käyttää sekä vartalolle, että kasvoille. Hmm. 
Onko jollain kokemusta? Mulle ihan uusi merkki…

St.Morizin aurinkomeikkikin voisi olla kokeilemisen arvoinen tuote. Se antaa siis hetkellisen päivetyksen, joka peseytyy kuitenkin pois. Toimisikohan tuo ihan meikkivoiteen alla…? Kokemuksia? Tai mites huulten turvottajat? Mulla on sitä Stockkaltakin saatavaa hieman huulia turvottavaa huulirasvaa mutta kiiltokin voisi toimia tässä tapauksessa. Paras olisi turvottava huulipuna mutta sellaista en ole vielä löytänyt. Too Faced Lip Injection on Prettyltä saatava huulia turvottava ja verenkiertoa aktivoiva huulikiilto. Onko joku kokeillut vastaavia tuotteita? Osaisitteko suositella jotain oikeasti ”toimivaa” turvottajaa??

Olen etsinyt jo jonkun aikaa lilaa/violettia ripsiväriä. Musta olisi mahtava tehdä juhlameikki, jossa alaripset olisi lilat ja luomet toki myös samaa sarjaa. Siihen lisäksi vielä lila kajal. En vaan ole löytänyt ainakaan päivittäistavaramerkeiltä lilaa ripsaria. 
Osaisiko joku vinkata jotain merkkiä, josta sellaista voisi löytyä??

(weheartit.com & google.com)
Hyvät yöt, palataan huomenissa!

Kommentit (4)

 1. Anonymous

  Diorin lip maximizer on oikeesti tosi toimiva, suosittelen! 🙂 maksaa n. 40e

  • Jutta

   Okej, tuo lienee kiilto? Pitää kokeilla! =)

 2. Anonymous

  ihan paras tää blogi!<3
  itselläni tämä lip injection on kyllä toiminut ainakin ”tulisesti”, turvottaa melkein heti laittamisen jälkeen todella paljon (ja kihelmöi, jopa koskee… mutta no beauty without pain, eikös se suunnilleen niin mene=D) turvotus vaan katoaa n. 2 tunnin kuluessa vaikka tuote lupaa 4 tunnin volyymia huuliin. voin kuitenkin suositella, niille jotka tykkäävät värittömästä kiillosta, sillä se pysyy melkein loputtomiin<;

 3. Enough

  Kattelin joskus aikoja sitten Make Up Foreverin valikoimaa ja siellä oli jotain shokkiväriripsareita, ainakin ihan sähkönsinistä ja pinkkiä löytyi, toivottavasti myös violettia koska mä olen myös koittanut löytää sitä 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *