On my way
On my way

Pikakaunistajat x 10

Jokainen varmasti tietää ne aamut, kun haluaisi näyttää erityisen hyvältä ja vieläpä nopeassa ajassa. Tai vastaavasti pitkät työpäivät, jolloin meikki ehtii kulumaan aivan varmasti ennen sitä illan tärkeää juhlaa. Kun ei ole mahdollisuutta maata tuntia kylpyammeessa naamio naamalla tai meikata kokonaan uudestaan, kaipaan minä ainakin niitä arjen pikakaunistajia. Niitä jippoja, joiden avulla raikastat nuutuneen ilmeen tai sen vähän jo kuluneen meikin juhlakuntoon ja mikä tärkeintä, todella nopeasti!

Tänään haluankin jakaa teille vinkkini pikaiseen kaunistautumiseen. Näiden kohta mainitsemieni vinkkien avulla kaunistan itseni nopeasti hetkinä, jolloin en ole oikein kerennyt ennakoimaan tai yksinkertaisesti on vaan se huono naamapäivä. Elämä, kun ei ole aina täydellistä ja toisinaan mm. unista tulee tingittyä, mikä ainakin tässä iässä näkyy aika nopeastikin kasvoilla. Onneksi on olemassa muutamia jippoja, joiden avulla tilanne kuin tilanne on pelastettavissa!

Veden juonti heti aamulla – Etenkin silloin jos takana on huonosti nukuttu yö tai edellisenä iltana on tullut syötyä runsas suolaista ruokaa, juo heti aamulla tyhjään vatsaan pari lasillista vettä höystettynä detoxoivalla kurkulla tai vaikka sitruunalla. Vesi kirkastaa paitsi mieltä ja oloa, tekee hyvää myös kasvojen iholle sekä kiihdyttää kehomme aineenvaihduntaa. Itse ainakin suorastaan tunnen sen, miten positiivinen vaikutus kylmällä vedellä on kasvojeni ihon hehkuun ja kirkastumiseen.

Pikakasvonaamio – Tavallisesti olemme tottuneet, että naamion tulee antaa vaikuttaa kasvojen iholla vähintään viisi minuuttia, mikä on tosiaan monelle varsinkin niinä kiireisinä aamuina täysi mahdottomuus. Minulla on nyt kuitenkin vinkata teille ihan huikea naamio, johon olen itse ihan vasta tykästynyt! Kyseessä on siis *Nivean yhden minuutin naamio (1 Minute Urban Detox Mask), joka nimensä mukaisesti kirkastaa kasvojen ihon nopeasti ja samaan aikaan kuorii kuollutta ihosolukkoa sekä poistaa kuona-aineita. Omasta kaapistani on ainakin uupunut tällainen pika kirkastaja, jonka voi tosiaan laittaa naamalle vaikka heti herättyään, antaa vaikuttaa minuutin ja sen jälkeen pestä pois. Ihosta tulee hetkessä ihanan pehmeä ja kirkas – erityisen hyvä toimenpide ennen seerumia, kosteusvoidetta sekä meikkiä.

Punainen huulipuna – Punaisen huulipunan voima on ihmeellinen, sillä se vie huomion väsyneistä silmistä tai jopa hieman kuluneesta meikistäkin oitis huuliin. Punainen huulipuna on itse asiassa todella vangitseva ja ehdottomasti huonojen naamapäivien tai sen pitkän duunipäivän pelastaja. Olen itse monen monta kertaa raikastanut ilmeeni nimenomaan tuolla väriläiskällä, joka oikeasti toimii! Noina kertoina kukaan ei ole huomannutkaan, että olen nukkunut edellisenä yönä neljä tuntia tai juonut muutaman lasillisen liikaa. Pitäisi ehdottomasti useammin muistaa juuri tämä jippo niinä päivinä, kun tuntuu ettei naamaa meinaa mikään pelastaa.

Seerumi päivävoiteen alle – Moni varmasti ajattelee, että seerumi on ainoastaan yöksi tarkoitettu tehohoito mutta todellisuudessa oikeanlainen seerumi kirkastaa ihoa myös aamulla sekä päivän aikana. Itse suosinkin seerumia varsinkin niinä aamuina, kun kaipaan pikakaunistusta ihooni, joka ei syystä tai toisesta ole hehkeimmillään. Tällä hetkellä suosikkini on *Joe Blascon Instant Youth Activator, joka kiinteyttää ihoa, saa sen hohtamaan sekä vähentää juonteita. Tämän seerumin vaikutus ihoon on välitön ja se antaakin iholle kauniin hehkun. Itse asiassa nimenomaan tuo hehku on tällä hetkellä se juttu, jota varsinkin ihoon imeytettävistä tuotteista haen. Haluan ihoni hehkuvan mahdollisimman hyvin luonnollista hehkuaan ja tietyt tuotteet korostavat sitä mukavasti – tämä seerumi on yksi niistä.

Kevyt meikki – Olen huomannut, että liiallinen meikki usein vaan pahentaa väsynyttä ilmettä. Parasta onkin meikata kevyesti – korostaa huulia tai vastaavasti esimerkiksi panostaa raikkaaseen poskipunaan, joka herättää kasvot eloon. Pohjameikkiin kannattaa valita tuote, joka on hehkuva eikä tee ihosta tunkkaista tai liian mattaa. Mielestäni nimenomaan matta iho näyttää herkemmin väsyneeltä ja elottomalta verrattuna kuulaaseen valoa hohtavaan ihoon. Minä suosittelenkin lämmöllä CC-voiteita sekä sävyseerumeita.

Nestettä poistava silmänympärysvoide – En tiedä lieneekö teistäkin moni kuullut *Remescar nimisestä ihme voiteesta, joka piilottaa hetkessä silmäpussit ja saa tummat silmänaluset kaikkoamaan? En itsekään uskonut ennen kuin näin metrin päästä, miten kyseinen voide todella toimii varsinkin niihin pahoihin silmäpusseihin. Remescar on siis silmänympärysvoide, joka levitetään ongelma-alueelle eli silmänalusiin ja annetaan vaikuttaa 2-3 minuuttia. Tuossa ajassa silmäpussit katoavat ja tummuus hälvenee. Itsehän en kärsi silmäpusseista juuri koskaan (koputetaan puuta) mutta moni kärsii ja siksi tästä haluankin teille vinkata! Ehdottomasti erinomainen tuote kaikille teille, joiden silmänaluset keräävät herkästi nestettä ja aamulla kiireessä haluaa äkkiä tuon ikävän kosmeettisen vaivan pois.

Hehkupisarat – Hieman päivettynyt iho näyttää mielestäni aina hehkuvammalta kuin kalpea ja pienen päivetyksen avulla on helppo piilottaa myös ne väsymyksen merkit. Jos itseruskettava on unohtunut edellisenä iltana, suosittelen ehdottomasti Lumenen hehkupisaroita, eli Watercolor Bronzeria. Noita pisaroita voit tiputtaa CC -voiteen sekaan muutaman tipan ja sekoittaa pohjameikin kämmenellä sopivan sävyiseksi. Ehdottomasti erinomainen kikka antaa iholle hehkuva kevyt päivetys, joka saa näyttämään terveemmältä! Toinen vaihtoehto on tietysti sekoittaa päivävoiteen sekaan itseruskettavaa, jolloin päivetys kehittyy työpäivän aikana.

Kasvosuihkeet – Rakastan kasvosuihkeita ja käytänkin niitä päivittäin. Aamuisin kasvosuihke toimii ihon pikakaunistajana, kun taas kesken päivän meikin ja ihon raikastajana. Käyttämäni NUORI -sarjan Vital Unifier on suihke, joka ei valuta meikkiä, vaan kiinnittää sen mutta samalla myös kosteuttaa ihoa. Tämänpä vuoksi kyseinen suihke onkin tällä hetkellä suosikkini, sillä se toimii oikeastaan tilanteessa kuin tilanteessa. Ehdottomasti ihon ja meikin pikakaunistaja, joka kulkee käsilaukussani paikasta toiseen. Tämä on muuten mieletön tuote myös lentomatkoilla, jolloin iho on aikamoisella koetuksella.

Vihersmoothie – Uskon vahvasti siihen, että se, mitä syömme vaikuttaa mieleemme sekä ulkoiseen olemukseemme hyvin nopeastikin. Jos kaipaat aamuusi kaunistavaa boosteria, valmista vihersmoothie joka sisältää mm. lehtikaalia, ananasta sekä spirulinaa. Vihersmoothie todella raikastaa oloa ja samaan aikaan sen aineenvaihduntaa tehostava vaikutus laittaa kropassa kuonat liikkeelle. Helppo kauneuskikka niihin aamuihin, kun tuntuu, että olo on tukkoinen ja se vuoksi kasvojen ihokin samea. Vihersmoothiella on muuten mielestäni myös psyykkinen vaikutus, sillä miellämme vihreän nimenomaan johonkin raikkaaseen ja terveelliseen, jonka seurauksena näemme oikeastaan kaiken itsessämme ja ympäristössämmekin lempeämmin silmin.

Valovärit – Rakastan Joe Blascon valovärejä, sillä niiden avulla saan aamuisin väsyneemmästäkin ilmeestä raikkaamman ja meikkiä on mahdollista korjailla myös päivän mittaan ilman, että lopputuloksesta tulee suttuinen. Varsinkin *Blascon Yellow Protouch kivipuuterimainen valoväri on se, jolla korjaan meikkiäni päivän mittaan ja saan palautettua iholle sen luonnollisen hehkun. Jipponi on sutia valoväriä kulmaluulle, poskiluun yläpuolelle, amorinkaareen tai jopa toisinaan huulipunan päälle sen värisävyä tasapainottamaan. Itse tykkään levittää valovärin pienellä siveltimellä tai jopa sormin. Ehdottomasti tuote, jota kannattaa pitää aina käsilaukussaan mukana, sillä tämän avulla nuupahtanutkin meikki raikastuu hetkessä. Toinen suosikkini on ehdottomasti se Blascon Orange Highlight, eli se voidemainen valoväri, joka taas on mitä parhain esimerkiksi silmänalusiin tai silmien ympäristöön ilmettä kirkastamaan.

Toivottavasti saitte postauksesta vinkkejä siihen, kuinka selviytyä niistä aamuista, jolloin olo ei ole niin hehkeä kuin sen toivoisi olevan! Toki suosittelen sellaista ennakoivaa toimintaa, eli jos tietää tärkeän tilaisuuden tai juhlan olevan edessä, aloittaa valmistautumisen jo muutama päivä ennen. Esimerkiksi terveellisellä ruokavaliolla ja sokerin minimoinnilla on suunnaton vaikutus koko kehoomme ja varsinkin kasvojen ihon hehkuun! Koen myös, että maitotuotteiden pois jättäminen on yksi kauneuskikka, jonka avulla ihostaan voi saada aika nopeastikin paremman näköisen ja kuntoisen.

Onko teillä jotain pikaisia kauneus vinkkejä, joita vaalitte niinä aamuina, kun takana on huonosti nukuttu yö tai muuten vaan se huono naamapäivä? 

*Tuote sponsoroitu

Kommentit (4)

 1. Heidi.H

  Hah, heti postauksen luettuani lähdin ostamaan naamiota testiin, mainoksen uhri!:D myös kookosvesi on hyvä virkistäjä nuutuneeseen oloon. Kiva postaus!

  • On my way

   Hahah, toivottavasti pidät! Itse olen vähän samanlainen, että todella helposti hankin tuotteen jota hypetetään. 🙂
   Hyvä vinkki muuten tuo kookosvesi! Sitä ei olekaan tullut hetkeen ostettua…

 2. hheidi

  Kiitos vinkeistä! Olet kyllä niin luonnonkaunis, upea ilman ripsienpidennyksiäkin. 🙂

  • On my way

   Eipä kestä, kiva jos sieltä löytyi jotain tarpeellista! Ja kiitos kauniista sanoistasi. <3 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *