On my way
On my way

Perjantai-illan asu

Kaupallinen yhteistyö: Itis

Perjantaina tuli käytyä pitkästä aikaa oikein hienosti ulkona, kun Helsinkiin avattiin uusi yökerho Skohan. En edes muista koska olisin viimeksi ollut jossain tuon kokoisissa avajaisissa, sillä eipä ole Helsingin yöelämään avattu hetkeen mitään uutta. Eniten tulee käytyä lähinnä Teatterissa jos jossain, joten sen rinnalle on ehdottomasti kiva saada uusia tuulia. Mielestäni Helsingissä on ylipäänsä aivan liian vähän aikuisempaan makuun suunnattuja yökerhoja, joissa olisi riittävän korkea ikäraja ja oikeasti ihmiset aikuisia.

Päätin pitkästä aikaa panostaa hieman enemmän asuun ja hankinkin illaksi Itiksen Zarasta (on muuten huomattavasti keskustan Zaraa parempi!) ihanan mustan haalarin, jonka toispuoleinen leikkaus pisti oitis silmään. Musta on ehdottomasti luottovalintani tilanteeseen, kuin tilanteeseen, joten tälläkin kertaa mentiin kokomustalla tyylillä. Jumpsuitin kaveriksi musta choker-kaulakoru, DW:n kello ja Furlan Metropolis. Pidin yksinkertaisesta asukokonaisuudesta kovasti ja se oli mielestäni aivan minun näköiseni.

Meikin pidin aika neutraalina ja ripsien kaveriksi tein pelkästään mustat skarpit rajaukset. Ripsienpidennysten kanssa tulee meikattua silmiä todella vähän ja huomaankin, että yhä harvemmin ja harvemmin käytän enää luomiväriäkään. Kävin huoltamassa pidennyksetkin juuri ennen juhlia *Beauty Anniinassa, joten ripset olivatkin täydelliset iltaa varten. Tällä kertaa ripsistä tehtiin muutenkin hieman näyttävämmät, kuin tavallisesti mikä on kivaa vaihtelua varsinkin jos tietää, että tulossa on juhlia.

Haalari Zara / Kaulakoru H&M/ Kello DW / Laukku Furla / sormukset H&M

Ilta oli kokonaisuudessaan kovin onnistunut ja oli hauskaa! Avajaisiltanahan paikka oli aivan tupaten täysi, mutta jatkossa varmasti hieman väljempi. Itsehän inhoan ruuhkaisia baareja ja sitä, että juomaa lentelee ja porukka tönii. Veikkaan, että myös paikasta saa jatkossa selkeämmän kuvan, sillä nyt joka nurkka vaan pursusi porukkaa ja siksi kokonaiskuva jäi vähän hataraksi. Tärkeintä on kuitenkin se, että uusia paikkoja tulee ja myös yöelämä elää!

Toivottavasti teilläkin on ollut mukava viikonloppu! Mitäs tykkäätte muuten asustani ja illan tyylistäni?

*Ripset yhteistyössä Beauty Anniinan kanssa. 

Kommentit (10)

 1. Mariem

  Vau, upee asu, tosi tyylikäs ja näytät hurjan hyvältä! On alkanu tekemään mieli tollasta ruusukultaista DW-kelloa. Muutenkin blogisi tyyli on kiva, välillä syvällisempää, ihania asuja ja kauneusvinkkejä. Pidän rehellisyydestäsi. Hyvää kevättä ja tsemppiä työkuvioihin ja henkilökohtaiseen elämään! 🙂

  • On my way

   Voi kiitos kovasti. 🙂 Joo se on kyllä aivan ihana! Jos päätät tilata, niin blogini lukijoille on tosiaan -15 % alekoodi Judezzi huhtikuun loppuun saakka.

   Ja kiitos paljon positiivisesta ja mukavasta palautteesta. Toivon samaa sinulle, ihanaa kevättä ja kaikkea hyvää. 🙂

 2. Katri

  Hei upea asu Jutta! Kävin kans Itiksen Zarassa eilen ja siellä oli vaikka mitä ihanaa…..

  • On my way

   Kiitos Katri! 🙂 Joo se on niin ihanan selkeä ja rauhallinen verrattuna keskustan Zaraan. 😀 Ja kokojakin löytyy jostain syystä aina paremmin.

 3. mjai

  Vau upee! Toisaalta joku kirkas huulipuna olisi ollut kiva yksityiskohta tässä kokonaisuudessa 🙂

  • On my way

   Kiitos! Joo no samaa mieltä mutta, kun nudehullu olen niin minkäs tekee. 😉

 4. Jasmin

  Aivan ihana!

  • On my way

   Kiitos paljon. :))

 5. Len

  Upea asu 🙂

  • On my way

   Kiitos paljon. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *