On my way
On my way

Paljastuksia

Olen seurustellut ainoastaan kaksi kertaa koko elämäni aikana. Ensimmäinen parisuhteeni kesti vain muutamia kuukausia ja toinen olikin sitten ns. oikea suhde joka kesti useamman vuoden. Pidän määrää aika vähäisenä ikäiselleni mutta toisaalta tiedän täysin, miksi asia on näin. Olen yksinkertaisesti niin vaikea näissä suhdejutuissa. Vaadin, että ihmisen tulee kolahtaa kunnolla ennen kuin alan virallisesti seurustelemaan – toki tapaileminen on sitten aivan eri asia. Olen ehkä hieman vanhanaikainen mutta ajattelen, että jos seurustelen, haluan olla ihmisen kanssa sataprosenttisesti ja kävellä joku päivä vaikka alttarille asti.

Brunsseilla ja buffeteissa olen juuri se, joka kasaa lautaselleen aivan liikaa ruokaa ja jättää sitten osan syömättä. Olen todella huono arvioimaan omaa ruoan tarvettani ja yleensä kasaankin lautaselle aivan liikaa, enkä jaksa syödä koko annosta. Tykkään todella paljon myös maistella, jonka vuoksi saatan latoa makeita herkkuja lautaselleni useampaa eri laatua mutta syödä jokaisesta vaan vähäsen. Tämä on todella huono tapa, sillä lähestulkoon aina ulkona syödessäni teen ruokahävikkiä. Noloa myöntää, mutta samaa tapahtuu jonkun verran myös kotonanikin ja heitänkin ruokaa aika kevyesti roskiin.

En kuulu kirkkoon. Vaikka tosiaan uskon Jumalaan ja olen kristitty, kirkosta olen eronnut jo vuosia sitten. Tämä tapahtui ollessani 15-vuotias, sillä kävin silloin aikuiskasteella ja liityin vapaaseurakuntaan. Vaikka en enää olekaan aktiivinen kyseisessä seurakunnassa, en ole kokenut tarvetta liittyä uudestaan kirkkoon. En ole oikeastaan koskaan edes haaveillut suoranaisesti mistään isoista kirkkohäistä, vaan ennemmin menisin naimisiin romanttisesti jossain rannalla tai ulkomailla. En siis usko, että tulen liittymään kirkkoon jatkossakaan, sillä mikään asia tuskin minua siihen tulee velvoittamaankaan. Usko on minulle sydämen asia eikä sillä ole itselleni mitään väliä kuulunko mihinkään seurakuntaan.

Olen syönyt e-pillereitä 19-vuotiaasta lähtien. Tosiaan yli kymmenen vuotta pillereiden syömistä takana pitäen sisällään yhden pidemmän tauon jolloin päätin, että kokeilen huvikseni olla ilman jonkun aikaa. Tuo tauko kesti lopulta kuitenkin vaan lähemmäs puoli vuotta, jonka jälkeen totesin, että olen ihan sama ihminen, syön pillereitä tai en. Olen ehkä siinä mielessä harvinaisuus, että itselleni pillerit ovat aina sopineet. En ole koskaan saanut niistä sivuoireita ja koen ne enemmänkin elämää helpottavana asiana kuin ongelmana. Kuukautisia on helppo siirtää eikä tarvitse kärsiä jatkuvista PMS -oireista tai kuukautispäänsäryistä. Vuoto on niukkaa ja kohtu- sekä munasarjasyöpäriski alenee. Parisuhteessa ei luonnollisestikaan tarvitse pelätä, että tulee raskaaksi. Uskon, että asia jakaa naiset kahtia, sillä osa todella vastustaa pillereitä ja osa taas kokee ne elämää helpottavana asiana.

Höylään ihokarvat päivittäin. Olen todella karvakammoinen ja inhoan ihokarvoja! Höyläänkin karvat joka päivä suihkun yhteydessä, sillä sänki tuntuu jo vuorokauden jälkeen ikävästi iholla. Itselleni sheivaaminen on rutiini siinä missä vaikka hiustenkin pesu enkä ajattele sitä sen enempää. Höylään muuten myös käsikarvani, sillä mielestäni nekin ovat suunnattoman ällöttävät! Niitä tosin en ihan päivittäin mutta säännöllisesti kuitenkin. Varmaan helpoin tapa olisi käydä sokeroinneissa tai vahauksessa mutta pari kertaa sokeroinnissa käyneenä en voi sanoa kuin, että en yksinkertaisesti kestä sitä kipua. Sheivaaminen on huomattavasti helpompaa ja mikä parasta, kivuttomampaa.

Olen tapaillut naista. Tästä on jo vuosia aikaa – olisinko ollut ehkä tuolloin 23-vuotias? Tapailin tosiaan erästä naista muutaman kuukauden ajan kunnes lopulta suhde päättyi siihen, etten ollut kuitenkaan valmis sitoutumaan kyseiseen ihmiseen tai ylipäänsä suhteeseen. Olin tuolloin aika sekaisin elämässäni ja vähän liian monta kertaa miehiin pettynyt. Veikkaankin, että tuo vaihe johtui nimenomaan siitä, että olin kokeilunhaluinen ja tämä kyseinen ihminen vaan sattui tulemaan elämääni ns. oikealla hetkellä. Nykyään en osaisi kuvitella, että seurustelisin naisen kanssa, vaikka periaatteessa saatan kyllä viehättyä naisistakin. Pakko kuitenkin sanoa, että jos miehen ja naisen välinen suhde on toisinaan haastava, niin kyllä samaa sukupuolta olevan kanssa on vielä haastavampaa – tai näin minä sen koin.

Olen osallistunut muutamiin missikisoihin ja tehnyt jonkun verran kuvauksia, tämä kaikki tosiaan vähän reilu parikymppisenä. Itse asiassa nyt, kun asiaa mietin, tuntuu se lähinnä huvittavalta. Olen ensinnäkin malliksi liian lyhytsäärinen ja en pidä itseäni missityyppisenäkään. Tuokin vaihe oli varmaan jotain sellaista, että piti hakea hyväksyntää ja tuntea olevansa muidenkin silmissä kaunis. Koomisintahan on se, että noita hommia vaan teki aivan puoli ilmaiseksi. Se, että sai portfolioonsa uusia kuvia, oli niin tärkeää, että jaksoi uhrata kuvauksiin päiviä ja palkaksi sai tosiaan ne pelkät kuvat – joskus ehkä jotain hiluja.

Kengät *Vans OLD SKOOL / Farkut Monki / T-paita *Romwe (saatu) / Takki Saints & Mortals

Olin Ota tai jätä -ohjelmassa salkkutyttönä. Vähän edelliseen liittyen, kuka muistaa tuon Pauli Aalto-Setälän juontaman visailuohjelman? Olin ohjelman toisella tuotantokaudella tosiaan salkkutyttönä. Ohjelman tekeminen oli todella mielenkiintoista mutta raskasta. Muistan kuinka pitkiä päivämme olivat ja silti piti jaksaa hymyillä kameralle koko päivän ajan. Kokemuksena tuo oli kuitenkin nuorelle tytölle todella kiva juttu ja olin siitä silloin aika ylpeä.

Minulla oli nuorempana luonnonkihara tukka. Edelleenkin hiukseni ovat taipuisat mutta samalla tapaa ne eivät enää kiharru kuin silloin nuorempana kihartuivat. Tuo on sinällään jännä juttu, sillä lapsena tukkani oli aivan piikkisuora ja liukas kunnes se iän myötä muuttui kiharaksi ja karheaksi. Joskus kampaaja kuitenkin totesi minulle, että hormonaaliset muutokset saattavat tosiaan muuttaa hiusten laatua aivan erilaiseksi. Nykyään tukkani onkin jotain kiharan ja suoran välimaastosta.

Olen kerran elämässäni lähtenyt mukaan verkostomarkkinointiin. Tästä en todellakaan ole ylpeä, mutta nuorena sitä on joskus tyhmä. Lähdin tosiaan mukaan erääseen verkostomarkkinointi kuvioon, joka kyllä osoittautui aivan huijaukseksi ja ylipäänsä se meininki tuon verkoston sisällä oli jotain aivan hirveää. Minulle soiteltiin pitkin viikkoa ja kyseltiin miksi en ole osallistunut johonkin koulutuksiin ja ilkeiltiin siitä, että haluanko todella tuhlata aikaani tehden tavallista oravanpyörä työtä. Tuo koko moka tuli maksamaan minulle 1200 euroa, jonka jouduin kiltisti hoitamaan sillä ulospääsyä ei ollut. Voitte varmasti arvata, etten saanut yhtään ihmistä lähtemään koko bisnekseen ja lopulta itsekin vaan luovutin ja maksoin tuon velkani pienissä erissä. Nykyään, kun kuulenkin sanan verkostomarkkinointi näen punaista eikä minua saa koskaan näille mystisille ”tuttu vuosien takaa ottaa yhteyttä ja haluaa kertoa yhdestä huikeasta jutusta” -tyylisille kahveille…

Sellaiset kymmenen paljastusta tällä kertaa. Nyt tiedätte taas vähän lisää minusta. 🙂

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa ja energistä päivää!

Kuvat: Taru / Edit: minä

Kommentit (4)

 1. Taru/stuffabout.fitfashion.fi

  Tää oli tosi kiva postaus! Tällaisia harvemmin tulee kerrottua ihan muuten vaan. 🙂 Pitää itsekin kasata samanlainen. 🙂

  • On my way

   Kiitos! Nojoo siis ei kyllä kieltämättä, hahah. Tee ihmeessä. 🙂

 2. Kati

  Täällä toinen joka kerran lähti verkostomarkkinointiin mukaan. En nyt jälkikäteen edes tajua, että miten hitossa siinä pääsi niin käymään 😀 Kävin yhdessä ainoassa isossa koulutustapahtumassa ja olin koko illan siellä, että mihin helv****** olen pääni pistänyt. Onneksi pääsin siitä kohtuu helposti eroon, mutta oppirahat tuli kyllä maksettua.

  • On my way

   Joo siis älä muuta sanoa! 😀 Itse en onneksi päätynyt noihin suurempiin koulutustapahtumiin mutta kuullut, että aika hurmoksellista menoa siellä on. Ja muistaakseni nekin maksoivat aika tavalla eli ihan oikeasti enemmänkin vie rahaa kuin tuo sitä sisään. Onneksi tosiaan pääsi irti mutta kyllä se joskus ketutti maksella tuota reilua tuhatta euroa ihan turhaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *