On my way
On my way

Ne nudehuulet

Joku lukija oli toivonut videopostausta huulimeikistäni. Mulla on itseasiassa viime aikoina ollut pieniä probleemia tuon videokuvailun kanssa sillä en omista tällä hetkellä sopivaa linssiä siihen hommaan. Pitäisi varmaan käydä pitkästä aikaa Canonin showroomilta lainailemassa. Olisi kuitenkin todella kiva tehdä videoita, koska niin moni niitä toivoo! Ja itsekin itseasiassa ihan tykkäisin niitä enemmän väsäillä. Halusin kuitenkin jollain tapaa vastata lukijan toiveeseen ja teinkin tuon huulipostauksen ihan kuvien muodossa. Mielestäni kyseessä on kuitenkin sen verran simppeli toimenpide, että videohavainnollistaminen ei ole ihan välttämätöntä. 🙂

Kuten olen useasti maininnut, arkisin käytän pääosin nudea huulimeikkiä, jonka teen aamulla ja jota sitten pari kertaa päivän mittaan korjailen. Pohjustajan kanssa huulipunat kuitenkin pysyvät kaksi kertaa kauemmin, joten kovinkaan montaa kertaa huulimeikkiä ei tarvitse olla korjailemassa.

Alla huulet joissa ei ole mitään tököttiä. Kuorimista suosittelen mutta tässä se on selkeästi jäänyt tekemättä. Pyrin kuitenkin kuorimaan huuleni vähintään joka toinen päivä. Tuohon hommaan suosittelen Body Shopin huulipunamaista kuorintaainetta, ihan ykkönen!

IMG_9996-002

Huulten pohjustajana mulla on Guerlainin Kiss Kiss Liplift jota olen ostanut nyt jo useamman kerran kentiltä ja laivalta. Toki tätä myydään myös ihan Stockkalla ja Sokoksella mutta verovapailla alueilla hintaa tälle jää vaivaiset parikymppiä. Tuote itsessään on paras koskaan kokeilemani huulten pohjustaja! Pohjustajaa levitetään huulille kuten huulipunaa siten, että huulen pintaan jää pieni mattakerros.

IMG_0172-002IMG_0010-001

Huulet rajaan tällä hetkellä aika usein Avonilta saamallani huultenrajauskynällä mikä on pehmeämpi kuin kynärajaaja. Sävynä tuossa on nude, joka on täydellinen paljon käyttämäni huulipunan kanssa. Rajaan huulet yleensä kevyesti ylitse mutta mitään hirveitä ghettohuulia en tee.

IMG_0176-002IMG_0015-002

Rajauksen jälkeen sitten huulipuna. Itse tykkään enemmän mattamaisista punista kuin kiiltävistä. Tämä Estèe Lauderin laivalta hankkimani huulipuna (sävy 110) on oikeasti vaan niin täydellinen. Koostumus, sävy, pigmentti eli koko paketti täysi kymppi! Huulipunan levitän ihan ”normaalisti” ja huulipunalla tosiaan hieman pehmennän rajausta. Rajaus oikeastaan katoaa huulipunan joukkoon kuten alemmista kuvista voitte nähdä.

IMG_0181-002IMG_0035-002IMG_0032-001

Siinä tosiaan tuo perus huulimeikkini kaikessa yksinkertaisuudessaan. Jos jäi kuitenkin jotain kysyttävää niin laittakaahan ihmeessä kommenttia! 🙂

Tämän myötä oikein ihanaa lauantaita jokaiselle, me suunnataan kohtapuolin Onnibussille! 😉

Kommentit (6)

 1. milla

  Näytät mun mielestä ihanan freeshiltä ilman ripsipidennyksiä! Paljo parempi ilman 🙂

  • On my way

   Hahah kiitos, kiva kuulla. 🙂 On tämä silti niin vaivalloista…

 2. Essi

  Tosi nätti sävy! Itse käytän myös paljon nudea huulilla. Ehottomasti lemppari merkki on MAC. 🙂

  • On my way

   Kiitos, minustakin. Nudet on kyllä parhaita! Mullekin MAC on tuttu myös huulipunissa mutta jostain syystä viime aikoina ei ole tullut niitä hankttua.

 3. *Anna*

  Täytyypä kokeilla sekä huulten kuorintaa ja pohjustusta, kiitos vinkeistä!

  Kuvista en oikein erota, onko tuo Guerlainin huultenpohjustustuote siis lähes väritön? Sellainen pohjustus nimittäin olisi hakusessa, joka eitee huulista nudempia tai valkoisempia, uulun itse siihen kastiin, jolle nudehuulet eivät yksinkertaisesti sovi. Itselläni on ilman edes pientä punaa haamumainen ja huuleton olo 😀

  • On my way

   Kokeiles ihmeessä. 🙂 Pohjustajasta tulee hieman sävyä mutta mun mielestä se ei vaikuta lopputulokseen. Eli oon käyttänyt tuota punaisten ja pinkkienkin punien kanssa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *