On my way
On my way

Myynnissä

Mun on pitänyt jo jonkun aikaa kaupata täällä blogin puolella pois syksyllä 2011 ostettu talvitakki, jota olen käyttänyt yhtenä talvena, eli 2011. Tänä talvena takki ei ole kertaakaan päällä ollut ja se on hyvässä kunnossa. Kaivoin kuvat vanhasta postauksestani, jossa takki on upouusi. Kooltaan se on xs ja soljellinen vyö on kiristettävä, jolloin vyötäröä voi tarpeen vaatiessa kaventaa tai suurentaa. Soljessa on ihan pieni naarmu alakulmassa mutta se ei kyllä minnekään näy, eikä luulisi haittaavan. 🙂 Väri on beige ja takki on oikeasti lämmin, vedin tällä sen yhden kylmän talven kokonaan.

Pyydän takista lähtöhintaa 15 euroa, toki jälleen se lähtee eniten tarjoavalle. (Ostohinta oli n. 100 euron paikkeilla.) Mieluiten antaisin tämän Helsingissä asuvalle, jonka kanssa voitaisiin treffata ja näin vaihtaa takki. Jos asut kauempana ja haluat takin, pitää sinun olla valmis maksamaan postituskulut ja mahdollisesti jotain pakettia takille. Vai onko isossa muovipussissa laillista toimittaa? 🙂 Jos näin niin maksettavaksi jää vaan postituskulut. 

Kysymyksiä saa esitellä ja jos huutoja tulee, päätän huutiksen huomenna klo. 18.00.
PS. Ompas mulla tuossa pitkä tukka. 🙂

Kommentit (6)

 1. Saana

  15e sekä posti/pakettimaksut huutaisin mie 🙂

 2. Anonymous

  20 + mahd haku tai postituskulut !
  karkki_22@hotmail.com

 3. Anonymous

  Ihan vaan vinkkinä että takin voi viikata muovipussiin jonka sitten teippaa huolellisesti kiinni, pakettilappu päälle ja ”paketti” on valmis. Toimittavathan monet postimyyntifirmatkin (esim. Nelly, H&M) vaatteet pahvilaatikon sijaan muovipussissa, niistä voit ottaa mallia kuinka pussin voi taitella takin päälle (sangat kannattaa leikata pois). Pussi kannattaa kääntää nurinperin jotta kaupan logot jäävät sisäpuolelle. Postitukseen käy myös vanha pahvilaatikko joita saa hommattua helposti joten turha maksaa jostain Itellan pahvilootasta.

 4. Anonymous

  25€ ja voin tulla hakemaan jostain kun asun itsekin Helsingissä :)Ihana takki!! x

 5. Anonymous

  Laitoin jos sähköpostia, mutta huudan 35e.

  • Jutta

   Takki menee siis sinulle! Laitan sulle kohta meiliä. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *