On my way
On my way

Monday morning

”Feels like monday morning”, todellakin. Viikonloppu oli hauska mutta aika väsyttävä. Kokoajan tuli oltua menossa ja valvottua pitkään yöhön, joo en ole enää 18- vuotias… Tällaisten viikonloppujen jälkeen maanantai tuntuu vähän raskaammalle ja väsyttää! Onneksi mun pelastus on vapaa maanantai ja täten saan heräillä tässä chillisti ja suunnata kohta salille. Meinaan mennä tutustumaan tuohon Leppävaaran Fressiin ekaa kertaa. Treeniviikko alkaa peppu- ja jalkatreenillä. Tänään kyykätään niin, että pylly on tulessa!

Mulla on muuten enää tämä viikko nykyisessä duunissa ja sitten alkaakin uudet haasteet, olen innoissani! 🙂 Olen paljon miettinyt mun tulevaisuutta ja sitä mitä haluan loppupeleissä tehdä työkseni. Tällä hetkellä mulla on vahva fiilis, että toimistotyö ei ole mua varten. Nautin eniten siitä, että saan työssäni olla liikkeessä ja tehdä. Nythän teen töitä nimikkeellä myyjä mutta tavoitteena olisi edetä vielä joku päivä ehkä myymäläpäälliköksi. Muoti ja vaatteet kiinnostavat kovasti ja nautin niiden parissa työskentelystä. Myös visualistin hommat ovat käyneet mielessä. Katsotaan mitä uusi työ minulle tarjoaa, ainakin siellä on hyvät mahdollisuudet edetä jos tekee työnsä 100% työpanoksella ja hyvin. 

Elämänlaatuhan on loppupeleissä hyvin paljon kiinni meistä itsestämme ja siitä mitä teemme onnellisen elämän eteen. Jotkut syntyvät kultalusikka suussa ja saavat onnen ilmaiseksi, mutta toisten on pakko tehdä duunia sen eteen. Mä tykkään siitä ettei mulla ole kaikkea vaan voin saavuttaa asioita, etappeja on edessä ja niihin on vielä matkaa. Tämä motivoi joka päivä! 

(Kuvat www.weheartit.com)
Motivoivaa maanantaita!
Paljon sydämiä xoxo

Kommentit (2)

  1. Anonymous

    Mihin meet töihin? Ootko siis nyt vaatekaupassa vai menossa vaatekauppaan? En ymmärtänyt 😀

  2. Anonymous

    Olisi kiva, jos tekisit postauksen sun kuntosalitreenistä? Millasia liikkeitä minkälaisilla sarjoilla esim. jalka-päivänä? Tietysti sama käsi ym. päivinä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *