On my way
On my way

Miksi käyttää meikinpohjustusvoidetta?

Käytän meikin alla lähestulkoon päivittäin pohjustusvoidetta. Kyseiseen ”ihmetuotteeseen” tutustuin ensimmäistä kertaa suunnilleen vuosi sitten ja koukutuin. Toki aina välillä se aamukiireessä unohtuu mutta sen kyllä huomaa! Primer on siis meikin pohjustusvoide joka luo täydellisen pohjan ja tekee ihon pinnasta mattaisen, ikäänkuin vastaanottavamman. Primer tasoittaa myös ihon pintaa mukavasti ja peittää esimerkiksi punoitusta, sekä muita virhekohtia. Sen avulla meikin pysyvyyden voi myös maximoida eli meikkiä ei pitäisi joutua korjailemaan pitkin päivää.

Alkuun mietin, että ei kai sitä rasvan päälle enää malta toista kerrosta jotain tököttiä laittaa mutta tuo pohjustusvoide on siitä uskomaton, että se on kuin toinen iho. Levitän voiteen siis heti kasvovoiteen jälkeen ja se imaisee kiinni samantien. Pinta ei jää ollenkaan nahkeaksi tai limaisen kosteaksi vaan siitä tulee sellainen ihanan samettinen ja sileä. Tietysti päivävoiteellakin on väliä, eli mahdollisimman hyvin imeytyvä tuote on must! Minulle tuo on tärkeä seikka kasvorasvoissa sillä esim. aamuisin ei ole aikaa kuivatella kasvoja puolta tuntia… Musta tuntuu muuten usein tuon primerin jälkeen sille, ettei tarvisi edes laittaa meikkivoidetta. 😀 Se siloittaa ihan uskomattoman paljon ihon pintaa.

Tällä hetkellä käytössäni on Lumenelta saatu CC Blur Pohjustusvoide, joka on mielestäni aivan nappi! Siloittaa super hyvin ja tekee ihon pinnasta kuulaan mutta kuitenkin mattaisen. Olen kokeillut aika monia primereita mutta tämä menee kyllä rytinällä ykköseksi. Vaikka purkki näyttää pienelle, on se riittoisaa sillä voidetta ei ole tarkoitus latoa ihan hirveää määrää vaan levittää kevyesti.

Pohjustusvoiteen sävy on nude ja hyvin luonnollinen.

IMG_9633-001IMG_9643-002

Ja alla sitten muutama kuva meikistäni jossa olen pohjalla käyttänyt primeria. Kuvat on otettu eilen illalla joskus kuuden aikoihin ja meikin tein aamulla ennen kahdeksaa. Päivän aikana en ole sitä korjaillut enkä mitään lisäillyt paitsi huulipunaa ja huultenrajausta. 🙂 Näin mun meikki yleensä meneekin siihen saakka kunnes treenaan ja hikoilen.

Kuuluuko pohjustusvoide teidän meikkipussinne vakkari sisältöön?

IMG_9584-001IMG_9587-001

Kommentit (4)

 1. Oona

  Primerit on kyllä parhaita!
  Ja voii, Jutta oot niin kaunis! 🙂

  • On my way

   On ne! Kiitos Oona, kuin myös!! 🙂

 2. *Anna*

  Olen lähes unohtanut primerin käytön viime aikoina, vaikka sen avulla saa niin paljon tasaisemman ja pysyvämmän meikkipohjan luotua – kiitos siis muistutuksesta postauksen muodossa!

  Lumenen tuotteeilla on kyllä hyvä hinta-laatusuhde, taidanpa kokeilla heidän primeriakin 🙂

  • On my way

   Suosittelen ottamaan takaisin käyttöön! 😉 Ja samaa mieltä. Lumene on yksi merkki jonka puolesta ehdottomasti liputan. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *