On my way
On my way

Miksi käytän kasvoseerumia?

Nykyään yksi ihonhoitoni merkittävimmistä kulmakivistä on seerumi. Kun aikaisemmin saatoin lisätä seerumin kasvovoiteen alle ehkä kerran viikossa – nykyään tuo on suorastaan rutiini, jonka toteutan parhaimmillaan jopa aamuin illoin mutta ainakin vähintään kerran päivässä. Se miksi seerumeita suosin, johtuu niiden tehosta ja nopeasta tavasta vaikuttaa. Runsaasti aktiiviaineita sisältävät seerumit myöskin imeytyvät syvemmälle kuin muut kasvoille tarkoitetut voiteet, jolloin ne vaikuttavat ihoon positiivisella tavalla. Toki myös ikä tekee sen, että tällaisiin asioihin kiinnittää enemmän huomiota ja iho kaipaakin enemmän, mitä se kaipasi silloin parikymppisenä.

Seerumit sopivat niin ikäisilleni kuin vanhemmillekin, mutta ehdottomasti myös nuoremmille. Markkinoilla onkin laaja valikoima erilaisia tuotteita, joista kannattaa valita sen oman ihon tarpeisiin toimiva seerumi. Pakko ei ole myöskään olla päivälle ja yölle omia purkkejaan mutta itse olen näissä jutuissa nykyään vähän turhankin tarkka. Ihoaan kun haluaisi hoitaa mahdollisimman hyvin ja niin, että se näkyisi vielä muutamien vuosienkin päästä. Omia suosikkejani ovat anti-age, hyaluronihappo sekä C-vitamiinipitoiset seerumit, joiden avulla pyrin tehostamaan kolmekymppisen ihon kuntoa, eli ehkäisemään juonteiden syntyä sekä ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa.

Seerumi on turvallinen tapa viedä ihonhoito aivan uudelle tasolle. Itse asiassa tällä hetkellä, kun olen jo puolisen vuotta käyttänyt joka päivä seerumeita, tuntuu sen pois jättäminen jopa siltä kuin ihonhoitorutiineista jäisi jotain merkittävää uupumaan. Harvemmin tuota nykyään enää sattuu mutta toisinaan kiireessä ei vaan ehdi. Noina kertoina sen kyllä huomaa ja tuntuu sille kuin jotain puuttuisi. Se saattaa olla toki henkinenkin tunne mutta uskon siihen, että seerumit kyllä takaavat ihon maksimaalisen kosteutuksen ja nimenomaan tehostavat kasvovoiteidenkin vaikutusta. Jos rehellisen mielipiteeni tähän väliin laukaisen, tulisi jokaisen kolmekymppisen naisen kaapista löytyä edes yksi seerumi joka on säännöllisessä käytössä!

Nyt kun itse seerumeista olen muutaman sanan kirjoittanut, on aika paljastaa ne minun suosikkini – seerumit, joihin luotan ja joita suosin päivittäin. Evolven luonnonmukaisesta hyaluronihapposeerumista kirjoittelinkin teille jo viime vuoden puolella ja edelleen se on yksi suosikeistani! Rinnalle on kuitenkin kiilannut pari muutakin tuotetta, joista tässä postauksessa myös muutama sana. Muistin virkistykseksi, Evolven hyaluronihapposeerumi on tosiaan ihon pintaa ja värisävyä tasoittava sekä juonteita vähentävä. Se sisältää runsaasti hyaluronihappoa, joka imeytyy syvälle ihoon ja sitä kautta kosteuttaa ihoa. Kyseinen seerumi on todella kevyt ja hieman geelimäinen, jonka vuoksi se kuivuu salaman nopeasti ja on aivan mielettömän hyvä meikin alla! Tämän seerumin vaikutus on ilmeinen ja vaikutuksista voin sanoa nyt useamman kuukauden kokemusten perusteella. Evolven tuotteissa on todella hyvä hinta-laatusuhde ja mikä parasta ne ovat luonnonkosmetiikkaa mistä heruu aina muutama lisäpiste.

No sitten niihin hieman uudempiin tuotteisiin, joista on muodostunut hieman lyhyemmässä ajassa suosikkejani. Kyseessä ovat pHformulan seerumit, *A.C.T.I.V.E formula sekä *Vita C. Itselläni A.C.T.I.V.E aktiiviseerumi on käytössä öisin ja Vita C puolestaan hieman vaihdellen Evolven hyaluronihapposeerumin kanssa päivisin. Active on ihon kokonaisvaltaista kuntoa ylläpitävä sekä ihohäiriöitä normalisoiva. Vaikka itselläni ei tällä hetkellä ole mitään ihohäiriöitä, tasapainoittaa seerumi ihoni yleistä kuntoa ja stimuloi kollageenin muodostumista. Seerumilla on myöskin ihon suojamekanismeja vahvistava vaikutus, jonka vuoksi etenkin näillä kylmillä talvisilla ilmoilla tämä on loistava suoja iholla! Kesää ajatellen taas veikkaan, että seerumin tapa korjata ihon pigmenttihäiriöitä voisi toimia oman maksaläiskä ongelmani kanssa? Tykkään käyttää A.C.T.I.V.E seerumia yötä vasten, pHformulan suosikkivoiteeni alla. Tuota tehokkaampaa kaksikkoa saa oikeasti hakea ja iho on aamuisin poikkeuksetta todella kosteutettu!

Kolmas suosikkini on *pHformulan Vita C, joka korjaa, auttaa soluja uusiutumaan, tehostaa kollageenintuotantoa ja huolehtii ihon terveestä kunnosta. C-vitamiini on tässä tuotteessa avainasemassa ja sen myötä ihosta tuleekin kirkkaampi, heleämpi sekä nuorekkaampi. C-vitamiini on mielestäni yksi niistä ihon superfoodeista, jonka vaikutuksen huomaa ihon kunnossa aika nopeastikin. Tämä pHformulan Vita C on koostumukseltaan ohuehkoa ja hieman geelimäistä, jonka vuoksi se imeytyy ihoon hetkessä ja onkin todella kätevä meikin alla. Seerumin päälle kannattaa laittaa vielä joku heleyttävä päivävoide, jolloin lopputulos on tosiaan täydellinen!

Jos sitten muutama sana vielä seerumeiden käytöstä niin käyttäminen on helppoa. Seerumi levitetään siis aina hyvin puhdistetulle iholle, mieluiten sen kasvopesun ja kasvoveden jälkeen. Itse suosin oikeastaan aina seerumin päällä vielä päivä- tai yövoidetta mutta toki tuokin riippuu aika paljon omasta ihosta ja siitä, kaipaako iho lisäkosteutusta. Sanoisin kuitenkin, että jos yhtään epäilet laittaako seerumin päälle vielä kasvovoiteen vai ei, niin laita ihmeessä. Mieluummin kosteuttaa kunnolla ja hyödyntää seerumin hyödyt huolella kuin jättää ihonhoitorutiinin vajaaksi.

Olen tosiaan hurahtanut seerumeihin aika tavalla enkä osaisi enää kuvitellakaan ihonhoitorutiineja ilman tuota ihon kuntoa parantavaa lisätuotetta. Veikkaan ettei useampi teistäkään käytä seerumeita kuin ehkä satunnaisesti, joten suosittelen lämmöllä kokeilemaan vaikka pientä kuuria, jonka aikana laittaa seerumin kasvovoiteen alle edes kerran päivässä. Iho voi huomattavasti paremmin – se on kaunis, tasainen, sileä ja kuulas. Tokikaan kaikki ei välttämättä tapahdu käden käänteessä mutta jo muutamien viikkojenkin käyttö vaikuttaa aivan varmasti ihoon positiivisella tavalla!

Toivottavasti tämän postauksen jälkeen jokainen iältään kolmekymppinen hankkii sen seerumin – edes testiin. Olen sataprosenttisen varma, että sen jälkeen ei ole enää paluuta entiseen.

Ihanaa sunnuntaita ja muistakaahan suojata kasvot auringolta vaikka kesä ei vielä olekaan! Ja jos teillä on seerumeita, joita suositella niin kuulen oikein mielelläni!

*Tuote sponsoroitu

Kommentit (5)

 1. Linda Sofia

  Seerumit on kyllä ihan mieletön lisä ihonhoidon rutiineihin! Surullisen harvalla sellainen kuitenkin kaapista löytyy.

  • On my way

   No sepä! Itse en voisi kyllä enää olla ilman. 🙂

 2. Jenna

  Hei! Mistä näitä phFormulan tuotteita voi hankkia? 😊 käytätkö muuten heidän tuotteitaan kuin vain seerumeita? Kyseinen merkki ei ole tullut vastaan..

  • On my way

   Moikka, niitä myydään kauneushoitoloissa. Täältä voit katsastaa itseäsi lähinnä olevan hoitolan:http://phformula.fi/kauneushoitolat.html

   Käytän siis ihan kasvovoiteitakin. 🙂 POINT Age reverse sekä Defence päivävoide ovat tällä hetkellä käytössä. Tuo POINT on ehdottomasti aivan suosikki voiteeni, mieletön tuote! Suosittelen koko sarjaa kyllä lämmöllä. 🙂

 3. Azilis

  On my way, thanks for the article post.Really thank you! Great.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *