On my way
On my way

Miksi hankkia shopperi?

Kirjoitan blogissani harvemmin mitään vaate- tai tyylijuttuja vaikka useammassa postauksistani onkin nykyään asukuvia. Tänään ajattelin kuitenkin revitellä ja kirjoittaa teille eräästä kesällä tekemästäni hankinnasta, joka on muuten yksi parhaista asusteisiin liittyvistä hankinnoistani ikinä! Kyse on ostoskassi -mallisesta laukusta ”shopperista”, eli siitä isosta ja tilavasta käsilaukusta, johon muuten mahtuu tarvittaessa vaikka viikonlopun vaatteet sekä kosmetiikka tai hätätapauksessa ruokakaupan ostoksetkin.

En tiedä kuinka pärjäsin ennen tätä tilavaa Rebecca Minkoffin shopperiani, sillä kuljen paikasta toiseen todella usein sekä läppärin, että painavan järjestelmäkameran kanssa. Vaikka nykyään olenkin laukkujen suhteen todella minimalisti, olin pantannut tämän hankinnan tekemistä aivan liian pitkään. Usein kuljinkin kaupungilla sekä käsilaukun, että kangaskassin kera, sillä kaikki tavarani eivät millään mahtuneet yhteen laukuistani. Onneksi kuitenkin lopulta tein tuon päätöksen ja vaikka se kirpaisi, maksoin kiltisti pari sataa siitä, että nyt minulla on ajaton musta shopperkassi (laukku oli siis mukavassa alessa!). Tuntuu muuten hassulta ajatella, että joskus olin valmis laittamaan käsilaukkuun vaikka tonninkin ja nykyään kaksi sataakin tuntuu vähän turhan suurelta summalta…

Jospa siis et vielä omista omaa shopperia ja olet kenties miettinyt millaisen laukun hankkisit seuraavaksi, niin lämmöllä suosittelen tämän hankinnan tekemistä! Ohessa kahdeksan vastausta kysymykseen – miksi hankkia oma shopperi?

Enää ei ole sitä ongelmaa, että käsilaukku kävisi liian pieneksi. Kassiin nimittäin mahtuu vaikka mitä ja mikä parasta, kantohihnat ovat ainakin tässä Minkoffissa sen verran vahvaa tekoa, että ne kestävät aika kovankin painon. Välillä tosin kiroan ihan vaan sitä laukun painoa mutta ainakin käsivarret saavat hyvää treeniä!

Voit lähteä viikonloppureissuille ainoastaan yhden kassin voimin. Enää ei siis tarvita pikkulaukkua sekä suurempaa kassia, vaan viikonlopun tarpeet sulloo shopperiin todella hienosti. Tuo kassi on ihan oikeasti kunnon tilaihme ja vetoketjuttomuuden vuoksi sen voi täyttää vaikka aivan piripintaan.

Koskaan ei tarvitse miettiä, voinko ottaa nyt sen kaulaliinan varan vuoksi mukaan, sillä vastaus on aina kyllä. Kun tila ei lopu, ei tarvitse miettiä tuollaisia pikkujuttuja.

Muutaman muovipussin ostamisen säästää, kun shopperiin menee kivasti pienet ruokaostoksetkin. Hätätilanteissakin on aina mukana se kassi, johon voit sulloa ostokset eikä tarvitse kannella erillisiä kasseja mukana. Tämä toimii muuten myös niissä tapauksissa jos joudut piilottelemaan kumppaniltasi ostoksia! Laukun pohjalle menee helposti muutama Hennesin kassi…

Lentomatkustaminen helpottuu, koska käsimatkatavaroissa voi olla mukana tuo kivan kokoinen käsilaukku. Itse tykkään kaiken varalta pakata koneeseen mukaan ne ns. tärkeimmät tarpeet jos vaikka laukku sattuisikin katoamaan. Shopperi menee kivasti edessä olevan penkin alle, eikä sinun tosiaan tarvitse luopua kovinkaan monesta tärkeästä jutusta koneeseen mentäessä.

Enää ei tarvitse miettiä sitä, minkä laukun valitsee, sillä shopperi on aina valmiina ja se on paras vaihtoehto. Itse en olekaan pikkulaukkujen lisäksi käyttänyt enää oikein muita laukkuja ja enkä muuten edes niitä kaipaakaan. Tuo on niin täydellisen kokoinen ja mallinen, että mitäpä turhaan hankkimaan isompaa tai yhtään pienempääkään ns. keskikoon laukkua.

Loistava laukkuvalinta äideille! Vaikka en itse äiti olekaan, voisin hyvin kuvitella, että shopper mallinen laukku toimisi erinomaisesti lastenkin kanssa. Laukkuun mahtuu hienosti ne vaipat, tutit, rätit sun muu tarvittava – mitä se nyt ikinä onkaan.

Shopperiin saa helposti sisään myös pikkulaukun sekä avokkaat, eli aivan loistava kassi myös juhliin tai baariin mentäessä. Ei tarvitse kantaa mukana rumia muovikasseja vaan korkokengät mahtuvat pikkulaukun kanssa kassiin, josta ne voi sitten narikassa vaihtaa. Myös meikkipussi mahtuu mukaan ja se vesipullo, josta on hyötyä yön pikkutunteina.

Toimii erinomaisesti treenikassina! Kyllä, tähän saakka ollut allekirjoittaneella usein joogakassinakin. Loistava laukku jos haluat ottaa töihin mukaan treenikamat ja mennä siitä suoraan treenailemaan. Kengät kannattaa ehkä sulkea johonkin hajutiiviiseen kassiin laukun pohjalle mutta vesipullo ja pyyhe sekä muu treenitarvike mahtuu kyllä helposti laukkuun.

Tämä laukkumalli on tosiaan oman arkeni ja elämäni pelastaja. Koska olen ihmisiä, joka lähtee aina kaupunkiin isojen kantamusten kanssa, toimii kyseinen laukku loistavasti tarpeilleni. Olen aina ihmetellyt kuinka toiset pärjäävät todella pienien kassien kanssa, sillä itse kannan mukana oikeastaan poikkeuksetta koko maailmaa kalenterista, meikkipussiin ja tosiaan siihen kameraankin. Huolettomampaa, kun on iso laukku, johon tietää voivansa laittaa kaiken mahdollisen eikä tarvitse laskea tilan kanssa.

Onko täällä muita, joille kauppakassi eli shopper on suorastaan elinehto? Vai lukeudutko juuri sinä niihin ihmisiin, jotka pärjäävät aina tilanteessa kuin tilanteessa sen pikkulaukun kanssa?

Kommentit (8)

 1. Mari

  Mä oon tajunnut vasta nyt tarvitsevani tuollaisen shopperin. Mulla toki on yksi isompi laukku, johon mahtuu lähes koko elämä, mutta se on malliltaan vähän huono. Tarvitsen paremman!

  • On my way

   Joo. 😀 No yllättävän monta vuotta itsellänikin meni asia tajuta sillä vasta kesällä tämän kyseisen laukun hankin. 🙂

 2. Erica

  Hah, tykkään tosta ”loistava laukkuvalinta äideille” kohdasta 😀 Aloin jo sen perusteella himoitsemaan tota laukkua. Toisaalta, tykkään kyllä suosia sellaisia jotka saa olan yli jolloin rattaiden työntäminen helpottuu 😀 Täytyykin siivoilla laukkuvalikoimaani… 😉

  • On my way

   Hahah, no mutta eikö totta. 😉

   Ymmärrän tuonkin pointin, että varmasti sellainen laukku jonka saa rattaiden yli on kätevä. Tuo äitikohta tuli vaan mieleen lähinnä laukun tilavuuden vuoksi jonka takia sen mainitsin. 😀

 3. Paulina

  Toi on niin kaunis shopperi! Mulla on perus h&m:stä ostettu ihan super yksinkertanen. Se on kyllä ollut paras laukku ostos pitkiin aikoihin, sinne todellakin mahtuu KAIKKI! 😀

  https://paulinablogi.blogspot.fi

  • On my way

   Niin, samaa mieltä kyllä. 🙂 Ja nimenomaan tuo tilavuus on kyllä se juttu. Laukkuun mahtuu oikeastaan aivan kaikki!

 4. Kiia

  Onko laukku mistä? 🙂

  • On my way

   Olen tilannut sen Bootzilta. Siellä mielestäni oikeastaan parhaat alet aina Minkoffeista. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *