On my way
On my way

Maaseutujoulu

Marraskuun alun Levin reissun jälkeen matkalaukku on suoraan sanottuna lojunut alituiseen lattialla, koska olen purkamisen jälkeen pakannut sen lähestulkoon saman tien uudestaan. Oli Dubai ja sen jälkeen vielä toinenkin visiitti Leville – eikä muuten kahta ilman kolmatta. Uuden vuoden suunnitelmat nimittäin kirkastuivat ja silloinkin matkataan pohjoiseen, aivan parasta! Nyt kuitenkin vietetään joulu siskoni kanssa perheen parissa, joka menee pitkälti maakunta matkaillen Pohjanmaalla.

Sanoin siskolleni torstaina, että toivoisin joulun nopeasti ohi meneväksi ja seuraavan viikon jo tilalle. Joulu on juhlista se ainut, jolloin tuntee herkiten yksinäisyyttä ja olevansa se väliinputoaja. Tiedättekö, kun joulu on vaan nimenomaan se läheisyyden juhla, jolloin korostuu kaikki mahdolliset yksinäisyyteen viittaavat tunteet… Kuitenkin päästyämme tänne Pohjanmaan lumisiin maisemiin, olo parantui kummasti ja nyt on päässyt jopa hieman joulufiilikseenkin. Pyrinkin keskittymään tässä joulussa nyt ainoastaan hyviin asioihin ja siihen, että minulla on oikeasti perhe, jonka parissa sitä viettää. Vaikka rakkauselämä onkin mennyt aivan päin mäntyä koko vuoden ajan – on silti perhe, ystäviä unohtamatta.

Terveiset siis täältä Pohjanmaalta sinne, missä ikinä joulua vietätkään! Se, mikä täällä on muuten aivan parasta, on lumi. Ette ikinä usko, mutta aikaisemmin olen inhonnut talvea ja lunta mutta nykyään suorastaan rakastan noita kahta asiaa – tosin en Helsingissä. Talvi on parasta silloin, kun sen keskelle voi matkata mutta sieltä pääsee sitten halutessaan myös kuivempaan Helsinkiinkin. Mielestäni lumi nimittäin aiheuttaa ainoastaan ongelmia pääkaupunkiseudulla mutta tänne maalle se sopii ja kuuluu luontevasti! Toppapuku on ainakin pakattuna joten saas nähdä jos sitä innostuisi vaikka kokeilemaan latujakin. Ainakin joulun tunnelmaan täällä pääsee, kun on lunta ympärillä.

Pidemmittä puheitta oikein ihanaa aattoa teistä jokaiselle ja toivon mukaan saatte nauttia läheistenne seurasta! <3 Palataan tunnelmiin jälleen huomenna.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *