On my way
On my way

Maailman paras huulikuorinta

Tänään luvassa olisi todella yksinkertainen kauneusvinkki jokaisen naisen arkeen, nimittäin tuote joka pitää huulemme pehmeinä. Kyse on siis huulikuorinnasta – kosmetiikkatuotteesta, joka niin usein unohdetaan. Täällä ollaan ainakin heti nostamassa kättä ylös jos puhutaan huulten kuorinnan laiminlyömisestä, vaikka meikkaan huuliani kuivattavilla mattamaisilla huuliväreillä useamman kerran viikossa. Olenkin muutamaan otteeseen kuullut, kuinka minun tulisi kuoria huulet ennen huuliväriä, sillä repaleet todella korostuvat. Tuo on niin totta ja nyt, kun olen vihdoin löytänyt tähän puuhaan sen oman luottotuotteen, voin ehdottomasti jatkossa pitää huuleni huomattavasti paremmassa kunnossa!

Ongelma onkin ollut oikeastaan siinä, etten ole oikein löytänyt itselleni sopivaa huulikuorintaa. Aikanaan käytin jotain Body Shopin puikkoa mutta en tiedä mahdetaanko sitä enää edes myydä? Seuraavaksi kokeilinkin jo sokeria, kunnes sekin hupeni muuhun tarkoitukseen ja lopulta jäin ilman kuorinta tuotetta. Tuossa tilanteessa olenkin ollut aika pitkään, kunnes joku aika sitten *Hennè Organics niminen uusi luonnonkosmetiikkabrändi lähestyi minua ja kyseli haluaisinko testata heidän huulituotteitaan. Tämä ei olisi voinut tulla parempaan saumaan, sillä talvi alkaa olemaan pahimmillaan ja se jos mikä kuivattaa jo luonnostaan kuivia huuliani entistä enemmän! Tutustuttuani Hennèn tuotteisiin olin suorastaan innoissani, sillä niin kivoja juttuja heidän valikoimissaan näytti olevan.

Nyt testissäni on tosiaan jo jonkun aikaa ollut *Rose Diamonds -kuorinta, joka tuoksuu ruusulle ja on konkreettisestikin ruusun kristalleja. Koostumus on siis sokerimainen ja hiput riittävän suuria kuorimaan huulilta kuollutta ihosolukkoa. Alkuun koostumus oli hieman erikoinen ja tuntui enemmänkin kasvojen kuorintavoiteelle mutta parin käyttökerran jälkeen opin, että tuotetta ei todellakaan tarvitse ottaa sormiin kuin muutama hippunen ja jo niiden avulla huulet saa ihanasti kuorittua. Kuorinnan jälkeen huulilla on ehkä hieman sellainen olo, että ne saattavat turvota mutta tunne häviää kuitenkin hyvin nopeasti. Uskon, että tuo on nimenomaan sen vaikutuksen tulos, kun huulilta lähtee rohtumia ja kuivuutta.

En tiedä oletteko samaa mieltä myös kuorinnan visuaalisesta ulkomuodosta mutta mielestäni tämä pieni purkki on niin kaunis! Aivan ihana lahjavinkki jokaiselle ystävälle tai miksi ei vaikka perheenjäsenellekin. Itse kuorin huuliani tähän aikaan vuodesta jopa useamman kerran viikossa mutta toisille voi riittää käsittely harvemminkin.

Loppuun haluan vinkata vielä Hennèn toisestakin tuotteesta, nimittäin sävyttävästä *Luxury Tint -huulivoiteesta, joka on tällaiselle ei huulirasvoja suosivalle tyypille vallan uusi tuttavuus. Oma periaatteeni on siis jo pidempään ollut, etten halua olla huulirasvakoukussa. Huuleni kuivuvat pahemmin, mitä useammin niitä rasvailen. Mielestäni tämä tuote ei kuitenkaan aiheuta samanlaista kuivumista tai riippuvuutta kuten useat muut kokeilemani huulivoiteet tekevät ja siksi kyseinen voide on ollut käytössäni nyt sellaisena arjen punana, joka antaa hitusen sävyä mutta ei kuitenkaan ole huulipuna. Sävy on mielestäni ihana, vähän rusehtava ja koostumuskaan ei liian rasvainen tai kiiltävä. Tällä mentiin tosiaan paljon myös Dubaissa, sillä meikitön look harvoin kaipaa rinnalleen mitään kovin vahvasti hohtavaa punaa!

Löytyykö teiltä joku huulten kuorinta suosikki tai onko jollain kenties sama ihana tuote käytössä? 

*Huulituotteet sponsoroitu

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *