Lounasta
Mun lounaat ovat jo pidempään olleet vähän retuperällä. Niinkuin kirjoitin teille aikaisemmin, nyt ”ei treenittömällä” kaudella en ole ollut niin tarkka protskun saannista.
(En tiedä miksi?!?) Eli mun lounaat ovat pääasiassa olleet jotain keittoja, kaalilaatikkoa, välillä munakkaita tai salaatteja. Aikalailla mitä milloinkin, välillä ne ovat jääneet kokonaan väliin ja korvaantuneet joillain välipaloilla. Havahduin kipeään haavaan suupielessä ja se tosiaan on mulle aina merkki siitä, että nyt on joku pielessä ruokailuissa. Siispä nyt taas enemmän lihalähteitä kehiin, kalaa, kanaa, kalkkunaa… Ja välillä tofua ja lohtakin. Tänään väsäsin heti broilerin fileepihviä salaatin kanssa. Saku syö näitä aina, joten ehkä mäkin nyt alan opettelemaan… 😀 Ne fileesuikaleet ovat ainakin aika ällöttäviä, joten ovat nämä pihvit huomattavasti parempi vaihtoehto. Olen vaan hirveän laiska kokkailemaan, joten pihvin paistaminenkin tuntuu vievän ihan liikaa aikaa.
Kalkkunaa vai broileria?
PS. Me Naiset Sportilla on muuten nyt muuttunut tilaajalahja, lila söpö sporttireppu. 🙂
kariniemen kananpojan naturellit eli maustamattomat suikaleet on parhaimpia! ei jänteitä tms. mausteeksi hunajaa ja tuoretta chiliä, ihan paras yhdistelmä!
En kyllä noita valmiita ”marinadeja” (E-myrkkyjä) kroppaani laittaisi….