On my way
On my way

LÒrèal Paris Prodigy -täydellinen hiusväri purkista

* Kaupallinen kampanja / Yhteistyössä LÒrèal Paris

Muistatte varmaan, kun taannoin tämän naisen hiusväri muuttui ruskeasta mustaan? Nyt on tosiaan tällä mustalla menty jo jonkun aikaa ja onhan se aika ihana. Ainut miinus on, että musta ei ole oma värini ja ruskea taas huomattavasti lähempänä sitä. Siispä juurikasvu tulee hieman selkeämmin esiin ja varsinkin, kun meikäläisen tukka tosiaan kasvaa aikamoista vauhtia jolloin tyveä joutuu värjäämään lähestulkoon kolmen viikon välein. Vielä en ole kuitenkaan päättänyt alanko viemään hiuksiani sinne tummanruskean suuntaan, vai jatkanko mustalla värjäämistä.

Tällä hetkellä minulta löytyy kotoa LÒrèal Paris Prodigy -uutuus hiusvärejä kahdessa sävyssä ja pitäisi valkata kummalla lähtee tyveä peittämään. Olen tosiaan kokenut ”kotikampaaja” ja todella monet kerrat värjännyt hiuksiani omatoimisesti. Jos päädyn värjäämään hiukset kotona, on mielestäni todella tärkeää, että värit ovat laadukkaita. Olen itseasiassa suosinut LÒrèalia niin kauan kuin muistan, joten mielenkiinnolla testaankin tätä uutta Prodigy-sarjan ammoniakitonta kestoväriä. Väri lupaa hiuksiin mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen mikä on ainakin itselleni tärkeää. Tuo luonnollinen innovaatio perustuu mikroöljypisaroihin, jotka auttavat levittämään miljoonia pigmenttejä hiuskuituun ja tällä tavoin hiukseen saadaan runsaasti vivahteita. Mikroölyteknologia tekee hiuksista kauniit ja silkinpehmeät, kiiltoa unohtamatta. Kun kukaan ei huomaa onko hiukseni värjätty himassa vai kampaajalla, on se merkki hyvästä hiusväristä.

IMG_4224-002IMG_4245-003

Nyt tosiaan ollaan jännän äärellä, kaksi sävyä joista tulisi valita. Nojoo, tuskin näiden kahden välillä tuo sävyero on mitenkään kovin suuri, kumpaan ikinä nyt sitten päädynkään. Toinen väri on syvänmusta, 1.0 ja toinen mustanruskea 3.0. Kokonaisuudessaan sarja pitää sisällään 17 upeaa värisävyä, joista löytyy varmasti jokaiselle se oma sävynsä.

Tällä hetkellä minusta tuntuu, että todennäköisesti lähden kallistumaan tuonne mustanruskeaan. En tosin tiedä kuinka väri tarttuisi latvaan, ehkä toisi sinne hieman lämpimämpää vivahdetta? Katsotaan mihin lopputulokseen sitä päätyy. Ensi viikolla olisi nimittäin tarkoitus laittaa kotikampaamo pystyyn ja värjäillä. Kumpaa te ehdottaisitte? Jatkanko mustalla vai lähdenkö viemään sävyä sinne tummanruskean puolelle? Entäs onko joku ehtinyt jo kokeilemaan kyseisen Prodigy-sarjan hiusvärejä? Olisi kiva kuulla mitä olette pitäneet?!

IMG_4237-002IMG_4247-002

Kommentit (4)

 1. Siina

  Minusta musta sopii erityisen hyvin sinulle! 🙂 Mutta jos päädyt ruskeaan, niin se tuskin tekee latvalle mitään muuta kuin vaan tummentaa lisää, koska 3.0 on perusväri, ilman sävyjä. Mikäli musta on laitettu ihan tuonne latvaan saakka 🙂 Pitäisi vaalentaa koko hiusta, jos meinaa vaaleampaa laittaa.

  • On my way

   Kiitos, olen itsekin pitänyt kyllä tästä. 🙂 Olet oikeassa, tosin latvan väri on jo haalistunut jonkun verran. Omalle hiukselleni käy nimittäin aina niin, hiuksen pinta on kai sen verran auki, kun oma tukka on hieman taipuisaa sorttia. Eli saas nähdä tapahtuuko latvalle mitään… Vaalentelemaan en kyllä lähde, se on niin rankkaa tukalle.

   Mutta joo, tällä viikolla varmaan värjäilen niin katsotaan mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään. 🙂

 2. Maarit

  Sun hiukset näyttää aina niin tuuheilta ja ilmavilta, vaikka onkin pitkät! Kerro must-tuotteet ja muut niksit 😉

  • On my way

   Aijaa, kiitos. 🙂 Mun tukka on luonteeltaan semi ilmavaa sorttia eli varmaan se on yksi syy. Muuten mun rutiinit hiusten suhteen ovat kyllä harvinaisen tavallisia… Joskus tein niistä jotain postausta mutta olisi varmaan päivittelyn aika. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *