On my way
On my way

Lisää vedenjuontia & arvonta!

Viime viikolla havahduin useampana päivänä siihen, että olo oli hieman väsynyt ja nuutunut. Jossain kohtaa kuitenkin tajusin, mistä se johtuu – olin juonut aivan liian vähän vettä. Näin kesällä jos kelit ovat yhtään lämpöisemmät, ainakin itse huomaan juovani turhan vähän. En ole oikein koskaan ollut mikään suuri veden ystävä ja siksi joudunkin ihan huolehtimalla huolehtimaan siitä, että juon riittävästi. Pelkän kraanaveden maku ei ole itselleni se mikään suosikeista suosikein ja siksi tykkäänkin koristella vesiä tai juoda kevyesti hiilihapotettua vettä.

Vedenjuonti

Jokainen varmasti tietää, että vedellä on suuret terveysvaikutukset. Sen lisäksi, että sillä on merkityksensä ihan yleiseen vireystilaan ja tehokkuuteen, on vesi todella tärkeää mm. iholle, aineenvaihdunnalle ja kehon puhdistumiselle. Ilman ruokaa me kyllä pärjäämme useammankin päivän, mutta vesi on ihmisille elinehto. Näiden seikkojen vuoksi onkin tärkeää huolehtia siitä, että juo riittävästi vettä. Liika on tietysti aina liikaa, mutta sellainen pari kolme litraa päivässä on varmasti suurimmalle osalle juuri sopiva määrä. Itsehän en laske juomani veden määrää sen koommin, mutta pyrin silti sitä juomaan mahdollisimman usein. Omalla kohdallani ainakaan tuskin on ongelmaa liikasaannista vaan ennemminkin päinvastoin.

Kuinka sitten lisätä vedenjuontia näin kesällä tai ylipäänsä huolehtia sen riittävästä saannista? Kokosin teille muutaman omakohtaisesti hyväksi toteamani vinkin, joiden avulla vedenjuontia on helppo lisätä.

Vesipullo

Pullota vettä ja kanna tuota pulloa aina mukanasi. Ainakin itse huomaan sen, että jos vesi on ns. nokan edessä, tulee sitä helpommin juotuakin. Vesipullo kannattaa kuitenkin muistaa pestä riittävän usein! Varsinkin muovipullot ovat nimittäin aikamoisia bakteeripesiä jos niitä käytetään pesemättä päivästä ja viikosta toiseen. Itse suosin ylipäänsä lasipulloja, sillä ne ovat ekologisia ja omasta mielestäni vesi maistuu huomattavasti paremmalta niistä juotuna.

Makuvedet

Hedelmillä, vihanneksilla tai marjoilla höystetyt vedet toimivat etenkin näin kesällä aivan mielettömän hyvin! Kun laitat vesipulloon muutaman siivun kurkkua tai vaikka sitruunan lohkoja, saa vesi oitis mukavan kevyen makuvivahteen. Makuvesien kanssa kannattaa kuitenkin muistaa se, että etenkään sitrushedelmät eivät ole jatkuvasti käytettynä hampaille hyväksi – siispä kohtuus kaikessa! Yksi hyvä tapa on juoda vettä pillillä, jolloin tuo sitrushedelmien happamuus ei osu ainakaan suoraan etuhampaisiin. Jos ostat makuvesiä valmiina kaupasta, kannattaa tarkistaa ettei niihin ei ole lisätty sokeria! Tuo on ainakin omasta mielestäni niin turha tapa pumpata kehoon piilosokeria…

Hiilihapotetut vedet

Yksi tapa nauttia vettä helpommin on juoda hiilihapotettuja vesiä. Itsehän ihastuin kevyesti hiilihapotettuun veteen *SodaStreamin myötä ja olenkin valmistanut jo useamman kuukauden ajan kyseistä vettä omalla SPIRIT-laitteellani. Vatsani ei siedä juurikaan täysin hiilihapotettua vettä, mutta sellainen kevyt hapotus antaa veteen kivan makuvivahteen, eikä vaikuta vatsaankaan negatiivisella tavalla. SodaStreamissa mukava juttu on myös se, että voit vaihdella täyttöpullojen makuja jolloin saat vaihtelua juomaasi veteen. Oma suosikkini on kuitenkin täysin maustamaton kuplavesi, sillä siinä itsessäänkin on joku sellainen maku, joka saa mielestäni veden maistumaan hanavettä paremmalta.

Tee vedenjuonnista tapa

Yksi keino on ihan yksinkertaisesti vedenjuonnin opetteleminen. Se, että aloitamme päivämme tyhjään vatsaan vesilasillisten kumoamisella ja huolehdimme, että nautimme vettä säännöllisesti koko päivän ajan. Jos tuntuu, ettei tuota juomista meinaa millään muistaa, niin sitten vaan hälytystä puhelimeen tai täysi vesilasillinen nokan eteen työpöydälle. Ihminen oppii aika nopeasti asioita, joten uskoisin tämänkin iskostuvan useamman päähän, kun vaan riittävästi itseään asiasta muistuttaa. Itse olen ainakin muistanut nyt yhä useammin nostaa sen vesilasillisen työpöydälleni tai ottaa vesipullon kaupungille mukaan. Pieniä juttuja mutta ihan hurjan tärkeitä!

Testaa viikon ajan ja huomaa ero!

Viimeistään siinä kohtaa, kun huomaat eron ihossasi, olossasi ja aineenvaihdunnassasi, et halua enää unohtaa vedenjuontia. Siispä vinkkini onkin, että testaa viikon ajan juoda enemmän (kohtuun rajoissa tietenkin) ja seuraa, mitä olossasi tapahtuu. Olen aivan varma, että tuo huomio on positiivinen ja se jos mikä saa sinut jatkamaan tuolla tiellä. Pakko muuten tähän väliin mainita, että tätä postausta kirjoittaessa olen sattumoisin juonut useamman lasin vettä, eikä iltapäiväväsymys ole vielä iskenyt – ihanaa!

Yksi huomio jonka haluan vielä vedenjuontiin sanoa on se, että aina nälän tunteen iskiessä kannattaa juoda lasillinen vettä. Itse ainakin usein sekoitan janon ja nälän tunteen, jolloin ihmettelen kuinka ihmeessä taas voi olla nälkä vaikka viime ruokailusta ei ole kauaa aikaa. On aika yleistä sekoittaa nuo kaksi tunnetta, joten kannattaakin ottaa tuo tapa käytäntöön!

Tähän postauksen loppuun minulla on ilo arpoa lukijoideni kesken uutuus SodaStream SPIRIT -hiilihapotuslaite (kuvissa), joka on tosiaan sähkötön ja helppokäyttöinen kuplaveden valmistaja. Voit ottaa osaa arvontaan kommentoimalla postausta 24.6. klo. 12.00 saakka. Suoritan arvonnan 26.6. maanantaina ja ilmoitan voittajalle voitosta henkilökohtaisesti.

Onnea arvontaa ja muistakaahan juoda sitä vettä! 🙂

*Arvottavan tuotteen suositushinta on 99,90 € ja se on saatu blogin kautta arvottavaksi SodaStreamilta. Kuvissa näkyvä laite on myös blogin kautta testattavaksi saatu. 

Kommentit (118)

 1. Anniinaa

  Itselläni myös ollu vähän uupumusta tässä lähiaikoina, joten täytyypä koittaa jos veden juonnin lisääminen auttaisi! Soda stream konetta en oo koskaan omistanut, mutta makuvesien tekeminen kyllä kiinnostais.

 2. Katri

  Hyviä vinkkejä. Tuolaite tulisi kyllä todella tarpeeseen.

 3. Katri

  Hyviä vinkkejä. Tuolaite tulisi kyllä todella tarpeeseen 🙂

 4. Julia

  Töissä tuo vedenjuonti unohtuu minulta helposti, kiitos tästä muistutuspostauksesta 🙂
  Siskoni on kovasti kehunut tuota SodaStreamiä, ja on jo pitkään ollut mietinnässä (loppuisi näin pullojen kantamista kotiin).

 5. Satuj

  Hyviä vinkkejä vedenjuontiin! Mukana arvonnassa!

 6. tiiu

  Itsekkin pyrin juomaan vettä aina ensin jos on ”nälän” tunnetta. Ja usein se tosiaankin on jano tai ainakin nälkä siirtyy.

 7. Jenezky

  Itse olen opettelemalla opetellut juomaan vähintään kaksi litraa vettä päivässä, aikansa se vei, mutta nyt kyllä olossa huomaa heti jos ei ole tarpeeksi juonut vettä päivän aikana. Olisiko sinulla suositella jotain kivaa lasista juomapulloa 🙂

 8. anskuli

  Samoja niksejä täällä arjessa käytössä 🙂 itsellä tulee ihan päänsärkyä, jos juominen jää vähemmälle.. soda stream laitetta olen testannut, mutta kelpaisihan tuollainen omaan käyttöönkin! 😉

 9. Elina

  Mä juon aivan liian vähä vettä päivän aikana. Välillä sitä ryhdistäytyy ja tulee juotua tarpeeksi, mutta siiten taas kahden pienen muksun kanssa se helposti unohtuu.

 10. Nanni Hiltunen

  Kun kuljettaa vesipulloa mukana, niin aivan eri lailla sitä tulee myös juotua 🙂

 11. jiip

  Onneksi veden juominen on itselleni jo tapa. Huomaan heti olossani, jos keho ei ole saanut tarpeeksi vettä.

 12. Elisa

  Tämä postaus oli taas hyvä muistutus veden juomisen tärkeydestä, täytyypä taas skarpata tämän asian suhteen!

 13. Karoliina

  Tämä tulisi niin tarpeeseen, ei tartteisi kaupasta kantaa enää vichyä mistä niin kovin tykkään, mukavaa vaihtelua välillä ottaa ruoan kanssa soodavettä 😊

 14. Maija

  Hyviä vinkkejä, alan heti kokeilemaan! 🙂

 15. saara

  Täälläkin on yritetty tuota vedenjuontia itselle opettaa vähän vaihtelevin tuloksin. Sen olen kuitenkin huomannut, että vedenjuonnin lisääminen on ainakin omalla kohdallani helpottanut janon tunteen tunnistamista. Vielä kun muistaisi painottaa sitä veden juomista enemmän päiväsaikaan illan sijasta, niin ei tarvitsisi aina koko yötä ravata pissillä 😀

  Varsinkin kesäisin minusta kuoriutuu aina vichyn suurkuluttaja, joten tuo kone olisi mitä mainioin lisä keittiöömme! 🙂

 16. saara

  Oli todella hyvä postaus ja hyviä vinkkejä!

 17. Henna

  Kiitos vinkeistä! Mukana myös arvonnassa. 🙂

 18. Noora K.

  Hyviä vinkkejä! 🙂 Mulla kyllä kotona ollessa tulee juotua tarpeeksi, mutta pitäis opetella vielä kantamaan sitä vesipulloa mukana liikenteessäkin..

 19. tann-ja

  Ihon kunnossa vedenjuonnin vähyyden tai riittävyyden kyl huomaa nopeasti!
  Nyt peukut pystyyn arvonnan suhteen, ois oiva ensimmäisen ostetun oman asunnon tuparilahja miehelleni 😊

 20. Ninna

  Vedenjuonti on itselleni ollut aina tärkeä ja huolehtinut siitä joskus jopa liiankin hyvin. Vanhempani tarvitsisivat sen sijaan ”apua” tähän joten palkinto tulisi heille 35v hääpäivän kunniaksi.

 21. Milla

  Makuvesiä voisi kokeilla kiitos eipä ole tullut mieleenkään

 22. Jenna

  Hyviä vinkkejä ja sellaisia joita itsekin käytän. 🙂

 23. Mira

  Mukana 🙂

 24. Mira

  Mukana 🙂 hyviä vinkkejä!

 25. Seppo

  Tulipas tärkeitä ja uusia tietoja vedenjuonnista mm. merkitys aineenvaihdunnalle. Vesipullo on aina mukana matkustaessa mutta työpöydällä on vain kahvikuppi. Nyt voisi lisätä vesikannun sen viereen.

 26. sikkuralla

  Vedenjuontia pitäisi tosiaan listätä ja ehkä hiilihapotuslaitteen avulla siitä innostuisi enemmän.

 27. lilli

  Itse olen kanssa maailman huonoin juomaan vettä! Joinain päivinä tulee juotua enemmän, kun oikein huolehtii, että tulee juotua. Toisinaan se taas unohtuu ja huomaa illalla jioneensa vain pari lasia vettä koko päivän aikana. Pitää taas ryhdistäytyä!!

 28. Sari

  Mukana arvonnassa! Olisipa mahtavaa päästä kokeilemaan kyseistä laitetta kesän helteillä!

 29. MarjaKoo

  Yritän kyllä täyttää vesimukia pitkin päivää töissäkin, mutta vielä pitäisi lisätä.

 30. Leila

  Mukana arvonnassa.
  En osaa juoda ilman 1,5l vesipulloa, joka siis kulkee mukanani ja josta helposti näen, että jotain on tullut ainakin juotua!

 31. Jennao

  Oon haaveillut Soda Streamista varmaan vuosia, vaan en ole saanut vielä aikaiseksi ostaa sellaista!

 32. Iitu

  Täällä on myös yksi, jolle riittävä vedenjuonti on toisinaan haastavaa. Kiitos siis vinkeistä, tarpeeseen tulivat 🙂

 33. Maisa

  Mahtavat vinkit ja arvonta! Peukut pystyssä mukaan! 🙂

 34. Annika

  Tavallisenkaan veden juominen ei ole koskaan tuottanut itselleni ongelmia, päinvastoin. Terveyshyötyjen kannalta varmaan vähempikin riittäisi, mutta ahkera nesteytys on ennen kaikkea pinttynyt tapa. Suosikkijuomani (valkkarin ohella) on kuitenkin ehdottomasti maustamaton kivennäisvesi. Säästyisi kyllä paljon rahaa ja vaivaa, jos ei tarvitsisi kanniskella sitä enää pullotolkulla kotiin!

 35. Mariem

  Itsekin saan vettä alas juuri hapotettuna tai maustettuna, yrteistä minttu ja basilika ovat suosikkeja!

 36. Emma

  Oih tämä olisi mahtava lisä arkeen lisäämään veden juontia! Mukana arvonnassa 🙂

 37. Jenni

  Mukana arvonnassa! Aloitan jokaisen aamun juomalla puolen litran tuopillisen vettä heti herättyäni. Vedenjuonnista on tullut itselleni niin rutiini, ettei sitä enää kovin helposti unohda. Mukavaa juhannusta ja kesää sinulle! 😎🌞

 38. Addi

  Tärkeetä kyllä vedenjuonti, mutta tuntuu että joillakin menee myös vähän överiks. Kuten esimerkiksi joissakin netti-fitness valmennuksissa, joissa ohjeistetaan juomaan litratolkulla vettä ja lisäämään vastapainoksi ruokaan yli suositellun määrän suolaa. MIelestäni ei kuulosta järkevältä.
  Nuorena kroppa kestää paljonkin, mutta vanhemmiten munuaiset ei enää kykene kaikkea poistamaan.

  Soda stream olisi kyllä ihan huippu 🙂

 39. JessM

  Hyviä vinkkejä 🙂

 40. Emilia

  Vedenjuonnin vaikutukset huomaa kyllä olossa!:)

 41. Sofia

  Mukana!!

 42. tiitii

  Hyvä ja tärkeä postaus näin kesällä!

 43. Annina

  Olipas hyviä vinkkejä 🙂 mukana kisassa ehdottomasti! Aivan super arvonta, toivottavasti onni suosii 🙂

 44. Dumbo

  I’m in!

 45. Julia

  Mukana arvonnassa. 🙂

 46. tepi

  Ai että tulis tarpeeseen! Nyt tulee kannettua päkkikaupalla vichyä kaupasta ja samalla tehtyä muovijätettä, vaikka pullot onneks kierrätykseen meneeki 🙂

 47. Sara

  Juon itse aamuisin vajaan litran vettä, jonka seassa on ruususuolaa. Suolan kanssa vesi imeytyy paremmin, eikä vain valu suoraan ulos. Loistotapa aloittaa päivä. Kesällä varsinkin kaipaa jotain extraa veden sekaan, tulee ihan nuutunut olo jos juo pelkkää vettä. Hapotetut vedet auttavat suuresti, mielellään tuon sodastreamin arvonnassa voittaisin😀

 48. Tiia

  Mukana arvonnassa!

 49. Sarppa

  Mukana arvonnassa! 🙂

 50. Crista

  Pakko saada, poikaystäväni ilahtuisi varmasti kovin laitteesta ! 🙂

 51. Arhippa

  Kuplavesi on tosiaan ihanaa kesäjuomaa. Helteillä tuppaa unohtumaan riittävä juominen…

 52. HeidiT

  mukana arvonnassa! 😀

 53. Laura

  Oi vitsi, oon aina haaveillut tälläsestä!

 54. SannaMi

  Mun miehelle pitää kantaa vissyä kaupasta jatkuvasti, tykkää vielä juoda niitä pieniä pulloja… Tämä helpottaisi kyllä kummasti touhua! 🙂

 55. Essi

  Mulla kulkee vesipullo aina matkassa! Töissä ja kaikkialla. Ainakin itsellä tulee helpoiten juotua just silloin. Ja kotona on aina iso mukillinen vettä sohvapöydällä 🙂

 56. SK

  Mukana! Ja sulla on kyllä niin kiva blogi, vaikutat niin jalat maassa olevalta 🙂

 57. Ann-Cathrine

  Kiitos vinkeistä, mukana arvonnassa 🙂

 58. Nanna

  Hyvät vinkit! Mukana 🙂

 59. Peace

  Ihanan houkuttelevan näköistä makuvettä marjoineen 🙂 Kiitos vinkeistä ja tärkeästä muistutuksesta näin kesäkeleillä vallankin.

 60. KCP

  Hiilihapotuslaitteessa olisi tosiaan kivaa se, että saisi kevyesti hapotettua ja myös erilaisia makuvesiä helposti oman maun mukaan.

 61. Rina

  Olen 1980-luvulla juonut laitteella tehtyä colaa mutta en Suomessa joten olisi mukava voittaa. Omaa en ole koskaan omistanut.

  rinafi(at)gmail.com

 62. jnica

  Hyviä vinkkejä jälleen kerran 🙂

 63. Jenny

  Sodastream on kyllä niin kätevä ja saa veden maistumaan paremmalta 🙂

 64. Emmi

  Mäkin tykkään juoda nykyään makuvesiä, tosin vain kotona. Usein vielä kivempi, jos pistää kivennäisveteen vaikkapa limesiivuja 🙂
  Töissä tulee sitten juotua ihan tavallista vettä pullosta.

 65. iitup

  Sodastreamin avullla olisi varmasti helppoa lisätä vedenjuontia 🙂

 66. Katjusha

  Hyviä vinkkejä! Itsellänikin tuo veden juonti meinaa unohtua päivän aikana 🙁

 67. Minttu-Maaria

  Mä olin jo jossain vaiheessa opetellut juomaan ton noin kaksi litraa päivässä mutta nyt jostain syystä ehkä stressaavan elämäntilanteen takia olen unohtanut veden juonnin oikeastaan kokonaan.. sen kyllä todella huomaa vireystilassa ja kun se ei sitten ole sama asia juoda puolta litraa keskellä yötä kun tajuaa että päivän ainoa neste on ollut kahvi :/

 68. Maija

  Mukana ollaan arvonnassa!
  itse olen aika vasta alkanut kiinnittämään huomiota veden juontiin ja nyt sitä meneekin päivittäin litroja.

 69. Meeri

  Kivoja vinkkejä, pitää itse kokeilla tehdä makuvettä useammin!

 70. maikki

  Kivoja vinkkejä! Ja vau mikä arvonta!! 😀 Rakastan kuplavesiä joten kelpais kyllä 🙂

 71. Sofia

  Hyviä vinkkejä! Itse pidän myös aina 1,5 litran vesipulloa töissä mukana ja koitam tuhota sen päivän aikana 😊 aamulla myös tulee juotua heti herättyä nesteitä melkein litran verran

 72. Anne M

  Hyviä vinkkejä, useampaa kokeiltu. Mukana arvonnassa 🙂

 73. juju

  olisi kätevä laite! mukana!

 74. Anni

  Hyviä vinkkejä, pitää ottaa käytäntöön! En ole ennen kokeillut tuota makuvesien valmistamista kotosalla kuin ehkä kerran tai pari laittamalla sitruunan viipaleita vesilasiin, pitää ruveta kokeilemaan erilaisien kombojen testailua! 🙂

 75. Riikka

  Täytyykin kokeilla enemmän maustaa vettä marjoilla ja hedelmillä! Mukana arvonnassa 🙂

 76. Ida

  Mukana arvonnassa ja kiitos vinkeistä!

 77. ulpu

  Kiitos postauksesta! Halua kyllä mukaan arvontaan 🙂

 78. Henna

  Olis niin kiva saada toi ja päästä kotona tekemään soodavettä! Mustakin kun kaupan hiilihapotetu vedet on liiankin hapokkaita…

 79. Annika

  Kiitos hyvistä vinkeistä! Mukana arvonnassa:)

 80. Manta0

  Meillä oli kotona aikoinaan 90-luvun alussa SodaStream. Hyvää oli. Nämä uudet ovat varmasti helppokäyttöisempiä ja nopeampia 🙂 Ja makuja on huomattavasti enemmän!

 81. Krista

  Kiva postaus! Minun on pitänyt opetella runsaampaa veden juontia nyt raskaus- ja imetysaikana, joten itsellekin ajankohtainen aihe! 🙂

 82. Aleksiina

  Mukana! 🙂

 83. Matsa

  Mukana minäkin! Vettä tulee juotua vain silloin tarpeeksi, jos kantaa pulloa koko ajan mukana 🙂

 84. Suvimm

  Vedenjuonnista on tullut huomaamatta tapa, joten vettä menee päivän aikana helposti muutama litra.

 85. Taru

  Vedenjuonnin lisäks nestetasapaino pysyy hyvänä syömällä vesipitoisia keittoja, kasviksia, hedelmiä ja marjoja:)

 86. Laura

  Kiva postaus 🙂 Mukana arvonnassa.

 87. TTK

  Vesipullo kulkee aina matkassa, toisinaan sitä ei vain jostain syystä saa juotua riittävästi.. Oi, makuvesiä olisi omalla hapotuskoneella mahtava kokeilla tehdä! Mukana arvonnassa! 🙂

 88. Samsam

  Pitäisi tosiaan alkaa vesipulloa mukana kanniskella. Oishan se kiva jos se ois vielä hiilihapotettua, jostain syystä varsinkin kuumalla säällä kaipaan kuplavettä janooni.

 89. Pauliina.K

  Mukana arvonnassa! 🙂

 90. Ulla

  Mulla pitää olla vesipullo AINA esillä, muuten vedenjuonti vain jää ja illalla totean etten välttämättä ole juonut edes puolta litraa tms..

 91. Noora

  Kivoja vinkkejä! Itse vain vettä ihan sellaisenaan kun juon niin tämmöiset kivat pikku vinkit tulevat kyllä tarpeeseen! 🙂

 92. Jenni Koo

  Oma juominen menee aika kausittain. Joskus muistan juoda tarpeeksi, joskus taas unohtuu. Mutta tosiaan, eron huomaa vireystasossa heti!

 93. Mari A.

  Veden juonti ei ole itsestäänselvyys, vaikka niin luulisi. Itsekkin on täytynyt siihen opetella. Tuolla koneella tulisi juotua varmasti vieläkin paremmin 🙂

 94. Karoliina

  Oih, tarpeen tulis kyllä. Eli, mukana!

 95. Laura

  Mukana :)!

 96. Sonja

  Kyllä varmasti löytyisi käyttöä 🙂

 97. R

  Mukana arvonnassa!

 98. Jenni

  Tuo sodastream laite onkin ollut jo pitkään hankintalistalla. Olen tottunut juomaan runsaasti vettä ja ostan paljon kaupasta hiilihapollisia vesiä ja niihin menee jo viikossa pieni omaisuus joten tulisi varmasti edullisemmaksi tehdä ne kotona tuolla masiinalla!! 🙂

 99. Annika

  Olen itse huono vedenjuoja. Paremmin maistuvat makuvedet, vaikka yritän panostaa ihan normivedenjuontiin. Voitettava laite auttaisi varmasti minua lisäämään nesteensaantiani ja ylläpitämään hyvää vireystilaa, sillä se motivoisi ja antaisi mahdollisuuksia uusiin makuvesikokeiluihinkin.

 100. piitu

  Mukaan arvontaan!

 101. nellis

  Kiitos vinkeistä. Mun on tosi vaikee muistaa juoda vettä riittävästi, kesälläkään. Sodastream tulis tarpeeseen. Mukaan kivaan arvontaan.

 102. sarita

  Mukaan!

 103. Kesäsuvi

  Mä oon välillä ihan mahdoton ostamaan kivennäisvettä kaupasta, joten Sodastream olisi varmasti taloudellisestikin kannattava hommata! 😀

 104. klaara

  Talvella tulee juotua paljon vettä, sillä sisäilma kuivattaa niin suuta kuin ihoakin, mutta näin kesällä (kun ei ole kuuma) tulee juotua vähemmän . Johtuukohan se siitä että vihanneksia ja hedelmiä sekä marjoja tulee syötyä enemmän. Siis petrattavaa olisi.

 105. Nannaliini

  Mukana. Pakko saada tämä! 😀

 106. ansu88

  Myös mukaan!

 107. Anna

  mukana arvonnassa 🙂

 108. Riiti

  Työpäivinä veden juominen unohtuu, sillä siellä hanavesi on niin kamalan makuista, ettei sitä voi juoda. Kotoa kannettu vesipullokin jää usein pöydän kulmalle. Joku makuvesi varmasti voisi korjata ongelman, ettei koko päivää mennä pelkän kahvin voimin.

 109. mikkot

  mukana

 110. Julianna

  Yritän juoda riittästi, mutta harvoin muistan.

 111. Villee

  Mukana!

 112. Elise H.

  Ehdottomasti mukaan arvontaan! Varmasti todella kätevä ja hyvä laite olemassa 🙂

 113. Erikailona

  Mukana arvonnassa! Olen vasta aikuisiällä oppinut nauttimaam kuplavedestä ja tää ois ihana saada kotiin!

 114. ese

  Mukaan arvontaan

 115. SalliS

  Mukana! Kiitos hyvistä vinkeistä! 🙂

 116. petra

  Mukana ollaan 🙂 Itse huomaan veden juonnin vähyyden migreenistä seuraavana päivänä.

 117. Anni-Mari

  Mukana arvonnassa!

 118. ElisaKK

  Mukana arvonnassa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *