On my way
On my way

Linkkaa blogisi suosikit x 5

Heti tähän alkuun haluan kiittää kaikkia ”Linkkaa blogisi -postaukseen” osallistuneita. Teitä oli useampia ja siellä oli joukossa monta mielenkiintoista blogia! Valinta oli kuitenkin tehtävä ja siksipä tänään jaankin teille viisi suosikkiani – ne jotka syystä tai toisesta vaan kolahtivat minuun eniten. Avaan jokaisen blogin kohdalla hieman niitä omia ajatuksiani, miksi juuri kyseiseen blogiin tykästyin ja minkä tyylisestä blogista on kyse. Kuvat viitaten blogeihin on lainattu itse blogin sivulta, joten jos se ei syystä tai toisesta ole teille  valituille bloggaajille ok, niin laittakaahan viestiä jotta tiedän poistaa kuvan! Toivottavasti valikoitujen blogien joukosta löytyy myös teille uutta ja mielenkiintoista luettavaa!

SIIRI KIVIHARJU

Siirin lifestyleblogi pisti silmään oikeastaan hänen rehellisten ja ajatuksia herättävien tekstien vuoksi. Itse kun arvostan tänä päivänä blogeissa niin paljon enemmän aitoa puhetta kuin pelkkää pintaa, en voinut olla tätä blogia esiin nostamatta. Rohkea nainen joka on aidosti oma itsensä ja nuoresta iästään huolimatta omaa taidon pukea ajatuksensa hienosti sanoiksi! Etenkin Siirin tekstit naiseudesta ja naisellisesta pukeutumisesta herättivät mielenkiintoni ja niitä lukiessa tuli sellainen vau -fiilis! Upeaa että joku uskaltaa olla noin rohkeasti sitä mieltä mitä on ja vieläpä sanoo sen ääneen pelkäämättä muiden reaktioita.

Blogista löytyy mielipidetekstien lisäksi myös arkisempiakin juttuja kuten kauneutta, asukuvia, hyvinvointia ja terveellisempiä reseptejä. Kokonaisuus on mielestäni monipuolinen ja mielenkiintoinen, jossa on paljon potentiaalia vaikka mihin! Siispä tsemppiä Siirille jatkoon ja blogisi on lisätty ainakin omalle lukulistalleni.

Siirin blogiin pääset TÄSTÄ.

THE WHAT – JASMINE SIRVIÖ

Tässä blogissa oli myös jotain sellaista, joka sai minut selaamaan tekstin toisensa perään läpi. Ehkä merkittävimmän vaikutuksen tekivät ekologiset arvot, joita Jasmine korostaa teksteissään. Blogista löytyy niin second handia, luonnonkosmetiikkaa kuin vegaaniruokaakin – asioita, jotka itseänikin kiinnostavat. Tähän blogiin oli helppo samaistua koska meillä on samoja mielenkiinnon kohteita!

Pidän myös blogin ulkoasusta, eli suurehkoista kuvista, jotka on selkeästi kuvattu järjestelmäkameralla. Myös reseptit pysäyttivät ja vitsit, tuli itsellekin into valmistaa enemmän täysin vegaanista ruokaa! Siispä kotiin palattuani teen varmasti jotain asian eteen… Blogissa on myös muutamia kivasti kirjoitettuja ajatuspostauksia, jotka luonnollisestikin aina herättävät minun mielenkiintoni. Kiva kokonaisuus johon kannattaa kurkistaa jos etenkin second hand muoti, vegaanisuus sekä ylipäänsä luonnonmukaisuus kiinnostaa!

Jasminen blogiin pääset TÄSTÄ.

FRIDA INGRID – IKIMATKALLA

Fridan blogin löysin jo hieman ennen tätä ”linkkaa blogisi” -postausta hänen kommentoituani johonkin blogitekstiini. Siinä yhteydessä sitten eksyinkin Fridan blogiin ja hänen upeisiin matkakertomuksiinsa. En ole koskaan lukenut matkablogeja mutta tässä blogissa oli jotenkin aivan ihana ote! Frida vaikuttaa upealle ihmiselle ja siksi oikeastaan jäinkin seurailemaan. Jälleen kerran siis tullaan siihen, että persoona blogin takana koukuttaa…

Blogista löytyy tosiaan rutkasti matkakertomuksia mutta myös lifestylea ja elämänfilosofiaa. Blogissa on kauniita kuvia kauniista maisemista, jotka luonnollisestikin kiinnostavat tällaista matkustamisesta kiinnostunutta. Yksi merkittävä seikka josta pidän Fridan blogissa, on sivupalkkiin merkityt matkakohteet, eli jos etsit jotain kokemuksia vaikka Aasiasta voit klikata Aasia -kuvaketta sen sijaan, että joutuisit selaamaan koko blogin läpi. Sain Fridalta myös muutaman vinkin Lissaboniin ja ne aion kyllä laittaa toteen muutaman päivän päästä. Kokonaisuudessaan oikein ihana lifestyle painotteinen matkablogi johon kannattaa kurkistaa!

Fridan blogiin pääset TÄSTÄ.

SIIRI & SIIRI

Siiri&Siiri on kahden parikymppisen blogi, joka painottuu matkusteluun mutta pitää sisällään myös lifestylea, reseptejä sekä valokuvin ikuistettuja hetkiä. Blogissa itseäni miellyttää etenkin kauniit kuvat jotka ovat selkeitä ja laadukkaita. Yksi pääteema on tosiaan matkustaminen, joka näkyy vahvasti niin kuvituksessa kuin jutuissakin. Pidän kovasti myös siitä, että matkakuvat eivät ole pelkkiä nähtävyyskuvia vaan joukossa on asukuviakin upeista kirjoittajista, jotka tuovat juttuihin lisää persoonallisuutta! Muutama reseptikin tuli blogista kurkattua ja pakko sanoa, että siellä oli kokeilemisen arvoisia herkkuja, joissa on kaunis esille pano.

Ehdottomasti blogi joka menee jatkoon!

Siirin & Siirin blogiin pääset TÄSTÄ.

BETTINA MYLLYLÄ

Viimeisenä mutta ei missään nimessä vähäisimpänä lahjakkaan Bettinan valokuvaukseen painottunut blogi, joka hurmaa upeilla kuvillaan! Itsehän olen myöskin kovin kiinnostunut valokuvaamisesta, jonka vuoksi en voinut olla selaamatta blogin useampia postauksia läpi. Vaikka tekstiä on ainoastaan vähän ja vain joissain postauksissa, se ei itseäni poikkeuksellisesti tässä blogissa haittaa. Kuvat puhuvat puolestaan ja niitä on upea katsella. Etenkin matkakuvat hurmaavat raikkaalla tunnelmallaan ja niissä on hyvin samantyylinen fiilis mitä itsekin pyrin valokuvaamisessa suosimaan. Jatka samaan malliin, upeaa jälkeä!

Bettina valokuvaamiseen painottuneeseen blogiin pääset TÄSTÄ.

Siinä tosiaan nuo viisi suosikkiani, toivottavasti blogien joukosta löytyi teillekin mieluisaa luettavaa!

Ja oikein ihanaa perjantaita!

Kommentit (7)

 1. Jasmiina, The WHAT

  Siis apua, en kestä! Toit auringon mun päivään ♥️ Plus.

  • On my way

   Ihana blogi sulla.! <3 🙂

 2. Siiri

  Eikä, kiitos ihana!<3

  t. me

  • On my way

   🙂 <3

 3. Bettina

  Voi kuinka kaunis positiivinen yllätys blogini esille tuominen tässä postauksessa.
  Ihanaa ja aurinkoista kesän jatkoa!

  -Bettina

  • On my way

   Jatka samaan malliin! <3 🙂 Ja samoin sinulle!

 4. Frida Ingrid – Ikimatkalla

  Ei vitsi, kiitos kunniasta Jutta! 🙂 <3 Erityisesti ihana kuulla, jos kerran et lue muuten matkablogeja, mutta minun kirjoittamani on poikkeus – jee! 🙂 Mun blogista löytää myös lifestyle-juttuja, jotka tosin nyt lähiaikoina ei oo ollut kauhean pinnalla, kun oli toi pitkä Euroopan reissu. Mutta aion itse kirjoittaa myös mm. olisinpa tiennyt- postauksen ja muita vastaavia. Esimerkiksi unelmista, katkeruudesta ja kevään eräästä järkyttävästä sairastumisesta olen myös kirjoittanut. Blogini onkin matkailu- ja lifestyle- sillisalaatti 😀

  Ja sinä myös vaikutat ihanalta tyypiltä! 🙂 Pus!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *