On my way
On my way

Lähiaikoina blogissa & linkkaa blogisi!

Oikein aurinkoista sunnuntaita! Palasimme eilen puolen yön aikaan Suomeen ja valehtelematta heräsin tänään klo. 10.30. En edes muista koska olisin viimeksi nukkunut noin laittoman pitkään mutta Italian tunnin aikaero taisi vaikuttaa sen verran, että yhdeksältä ylös nouseminen tuntui suorastaan mahdottomuudelta. Kiva olla kuitenkin jälleen kotosalla vaikka reissussakin oli mukavaa! Täällä aurinkoiset kelit jatkuvat, mikä omalla tavallaan myös helpottaa tätä kotiinpaluuta. Usein poden matkan jälkeistä masennusta mutta nyt ei ainakaan sille tunnu! Ihanaa puuhastella omia juttuja, päästä viikon tauon jälkeen treenaamaan ja nähdä ystäviä. Koti on aina koti vaikka matkustamista rakastankin.

Mietiskelin tänään aloitanko kirjoittamaan jotain laajempaa tekstiä mutta päädyin lopulta hieman rennompaan sunnuntaipostaukseen, eli jakamaan teille sen mitä on lähiaikoina tulossa. Kirjaan jatkuvasti ylös postausideoita ja niiden pohjalta sitten kirjoitan. Viimeksi kun kyselin toiveitanne, mainittiin siellä useampaan otteeseen niin syvälliset pohdinnat kuin kauneuspostauksetkin. Myös ”my day” ja ruokapäiväkirjoja toivottiin. Olen paljon myös miettinyt voisinko kirjoittaa vielä joistain aremmistakin osa-alueista, kuten vaikka seksuaalisuudesta? Inhoan tabuja ja jollain tavalla haluaisin rikkoa niitä mutta samaan aikaan välillä mietin, mihin vetää se raja… Mitä mieltä te olette? Olisiko seksuaalisuudesta mielenkiintoista lukea vai onko se liian intiimiä? Muutenkin postaustoiveet ovat jälleen tervetulleita, eli jos sinulla on jokin aihe mielessä, josta haluat minun kirjoittavan niin kerrohan se kommenttiboksissa.

Lähiaikoina blogiin on tulossa ainakin seuraavanlaisia postauksia…

 • Äitisuhteen merkitys naisen elämään ja ihmissuhteisiin
 • Kuinka tunnistaa omat rajansa ja tarpeensa?
 • Persoonallisuustyyppini
 • Työviikkoni ja mitä kaikkea siihen sisältyy
 • Mitä nähdä ja tehdä Gardajärvellä?
 • Kesäkuun kauneussuosikit
 • Olisinpa tiennyt -haaste
 • Tyhjyydentunteesta ja sen täyttämisestä
 • Suosikki kahvini
 • Masennus ei näy aina päällepäin
 • Ruokapäiväkirja viikon ajalta

Tulevien blogipostausten lisäksi haluan käynnistää vuoden tauon jälkeen linkkaa blogisi -haasteen! Eli kaikenlaiset, näköiset ja kokoiset blogit – antakaahan itsenne ilmi. Kommenttikenttään voi siis halutessaan jakaa linkin blogiinsa ja pienen kerronnan siitä, mitä blogisi käsittelee. Teen muutaman viikon päästä suosikeistani oman postauksen, johon valitsen viisi suosikkiani ja miksi juuri kyseiset blogit olen valinnut. Tuo on loistava tapa saada lisää lukijoita blogilleen ja löytää uutta luettavaa lukulistalle! Aikaa ottaa osaa kyseiseen haasteeseen on juhannusaattoon (22.6.) saakka.

Eipä muuta kuin oikein rentouttavaa sunnuntaita ja nauttikaahan auringosta! 

Kommentit (16)

 1. IinaS

  Vitsi miten mielenkiintoisia postauksia on tulossa! Ja kirjoita vaan rohkeasti seksuaalisuudesta 🙂

  Ja jee, linkkaanpa blogini! 🙂 Oon 25-vuotias Iina ja kirjoitan lifestyleblogia. Kirjoitan elämästäni, arjen kommelluksista, tyylistä (ja sen puutteesta) ja siitä, ettei monia asioita tulisi ottaa turhan vakavasti.

  https://bangsiina.com

 2. Bettina

  Moikka!

  Kirjoittelen blogiini vähän harvemmin, mutta postailen kuvia sitäkin enemmän valokuvaamisen ollessa suuri intohimoni! Joten jos kiinnostaa kuvien katseleminen ja toki myös pienet kirjoitukset osassa postauksia, käy ihmeessä kurkkaamassa. 🙂

  Kaunista kesää!

  https://bettinamyllyla.com

 3. Siiri

  https://siiriandsiiri.blogspot.com/

  Kahden parikymppisen arkea aina matkustamisesta kotikeittiön resepteihin saakka. Fiilistelyä elämästä ja kameran läpi ikuistettuja hetkiä.

  Innolla odotan sun tulevia postauksia!

 4. Anniina

  Niin perus aihe, mutta kirjoita postaus siitä, miten pysynyt nuin hoikkana. Eli sun ruoka- ja liikuntafilosofiasta :)!

  • On my way

   Kiitos postaustoiveesta, kirjaan sen ylös. 🙂

 5. Siiri kiviharju

  Hellou,

  Mulla on 25 vuotiaan naisen lifestyleblogi, joka pitää sisällään asukuvia, terveellisiä reseptejä, kauneus niksejäni ja itselleni rakkaimpia kirjoituksen kohteita eli kantaa ottavia mielipidekirjoituksia! 🙂

  http://www.siirikiviharju.com/

 6. Hanna

  Oijoi, innolla odotan etenkin osaa noista!

  http://www.lily.fi/blogit/hannas-steps-and-trainings
  Liikunta-alalla opiskelevan nuoren hyvinvointi- & treeniblogi!
  Muutin vasta Lilyyn, mutta edelliset postaukset löytyvät
  http://stepsonacircle.blogspot.fi

 7. Jasmin

  Ehdottomasti kirjoita seksuaalisuudesta, ja mistä ikinä haluatkaan kirjoittaa. Samaistuin usein teksteihisi, joten syvemmät aiheet tarjoaa vertaistukea ja rohkaisuakin 🙂 En nyt muista oletko sellaista jo tehnyt, mutta jos et, niin kiinnostaisi feminismi/tasa-arvo aiheinen teksti ja se, että minkälaista huomiota saat osaksesi naisilta ja/tai miehiltä, ja miten se vaikuttaa sinuun.

  • On my way

   Kiitos ideoista! 🙂

 8. Henriika S.

  Mua kiinnostaa aina tosi kovasti, että kuinka monta tuntia ja mitä kaikkia vaiheita postausten rakentamiseen tarvitaan. On tosi mielenkiintoista lukea työkseen bloggaavien tyyppien työtavoista!

  Taitaa muuten olla ensimmäinen kerta, kun linkkaan blogini tällaiseen postaukseen:
  Elän monen mielestä kummallista ja ulospäin hyvin hohdokasta ja jännittävää elämää, sillä työni koostuu pitkälti muusikon hommista. Siitä elämästä kertoo myös blogini, tosin tarinat ovat niitä kulissien takaa löytyviä juttuja. Tällä hetkellä käynnissä on kuukauden kestävä matkapäiväkirja, joten postauksia tipahtelee milloin mistäkin päin Keski-Eurooppaa.

  http://www.lily.fi/blogit/so-many-stars-henriika

 9. Jasmiina

  Second hand -asuja, vegaaniruokaa, suomalaista designia, luonnonkosmetiikkaa ja järkevämpää kuluttamista. Minua suurempia ajatuksia, sarkasmia, kahvia ja ranskanbulldoggi.

  Ekologisempia valintoja rennolla otteella 🙂

  http://www.thewhat.fi

 10. Mari

  Mää oon 34-vuotias eteläpohjalainen Varsinais-Suomessa, just muutto edelleen kesken Turusta Raisioon. Mun blogissa on jauhettu aika paljon jalkapallosta, koska valokuvaan sitä, mutta hieman turhan kiireisen elämän takia en ole nyt oikein ehtinyt kuvaamaan ja blogikin on täyttynyt enemmän lifestyle-puolen postauksista.

  http://www.marihblog.com

 11. Tessa

  http://www.minihaba.fi

  Treeniblogi, painottuu salitreenaamiseen, syömiseen, fitnessurheiluun, unelmiin liikunta-alan urasta. Laajensin sen hiljattain myös vlogiksi.

 12. Nelma

  Aloitin juuri bloggaamisen uudelleen neljän vuoden tauon jälkeen. Blogissani on vasta muutama postaus mutta lisää on tulossa ja paljon! Pyrin luomaan mahdollisimman aidon kuvan itsestäni ja suunnitteilla on postauksia, joissa puhun ajankohtaisista ja henkilökohtaisista aiheista.

  https://adalmiinanhelmi.blogspot.com

 13. Viivi Vilja

  https://viiviviljaa.blogspot.com

  18-vuotiaan lukiolaistytön lifestyle-blogi, jossa pääsee lukemaan mm. kauneudesta, tyylistä, arjen kuulumisista ja touhuiluista, matkustamiste jne.

 14. Frida Ingrid – Ikimatkalla

  Äää, myöhässä niin kuin aina, mutta anna mulle armoo, olen ollut just kuukauden kiertämässä autolla Eurooppaa ja en oo koneella roikkunut mitenkään liikaa ja unohtui tämä linkittäminen! 😀

  Kirjoitan tosiaan matkailu- ja lifestyleaiheista blogia, jonka aihepiirejä en liikaa halua rajata, mutta elämänfilosofiset aiheet ja matkailu lävistävät melkein kaikki postaukset jollakin tapaa. Kirjoitan paljon elämästä, unelmista ja yleisesti pohtivia ilmiöitä, enkä pelkää jakaa henkilökohtaisia asioita niin mielenterveysongelmista muihin elämänhaasteisiin. Elämä on ikimatka! 🙂

  http://www.rantapallo.fi/fridaingrid/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *