On my way
On my way

Kuulumiset

Ajattelin postata teille kuulumisia pikaseen näin ennen nukkumaan menoa. Mulla on nyt kahdeksan päivän työputki loppusuoralla ja huh, alkaa väsyttämään. Oon nukkunut nyt kaksi viikkoa selälläni ja niskat/selkä alkavat olemaan aika jumissa. Vielä en kuitenkaan pysty tuohon kylkiasennossa nukkumiseen, joten kärsimys jatkuu varmaan vielä muutamat yöt. :/ 

Nyt kun ei ole tullut treenattua mun ruokavalio on ollut jostain syystä aika erilainen. Tai oikeastaan en ole syönyt juuri laisinkaan niitä ruoka- aineita, joita normaalisti olen lapannut ihan kunnolla. Eli siis PALJON vähemmän protskua. Kaikki nämä maitorahkat, raejuustot ja munakkaat ovat olleet boikotissa. Jostain syystä munakkaisiinkin on tullut stoppi, hyhh, ällöttää. Iltapala herkuksi on muodostunut kaurapuuro mansikkahillolla. Yksi puuro päivässä pitää kuitenkin riittää, joten syön sen sitten aamulla tai illalla. En sitten tiedä onko tämä lepsuilu hyvästä vai pahasta… protskujen vähäisyys vie muutenkin vähäisiä lihaksia, mutta kylläpä ne muutenkin tässä treenitauon aikana kuihtuvat olemattomiin. Voi, kun aika menisi nopeaa ja pääsisi pian taas salille!

Olen tainnut vallan unohtaa täällä blogin puolella kertoa Glitterin klipsipidennyksestä, jonka sain jo toukokuussa. Tai siis yhdestä ”klipsikerroksesta”, jolla voi halutessaan saada hiuksiin hieman lisätuuheutta. Kertaakaan tämä tupee ei ole vielä ollut mulla in action mutta voisi kyllä joku kerta kokeilla! Mulla ei ole koskaan ollut ns. klipsipidennyksiä, eikä pariin vuoteen mitään pidennyksiä. Monet kuitenkin taitavat käyttää näitä juurikin niiden helppouden vuoksi?! Tosin, eipä tuollainen yksi taida riittää oikein mihinkään mutta voisihan sitä kokeilla. 🙂 Värikin menee aika yksiin mun nykyisen hiusvärin kanssa. 
Ajattelin kokeilla tätä torstaina yhteen blogitilaisuuteen, nappasen sitten pari kuvaa lopputuloksesta.

Käyttääkö moni klipsejä? 
Silmät luppaa, öitä! 
Accessories 728x90

Kommentit (11)

 1. Oona

  Mä oon käyttäny klipsejä joku vähän alle 2 vuotta ja oon ollut tosi tyytyväinen! Välillä kyllä tekis mieli taas laittaa teipit, mitä joskus aiemmin käytin 🙂 Onks noi aitohiusta? En tienny et Glitterissäkin myydään hiusta 🙂

  Hmmm…saatan olla tulossa samaan tapahtumaan minne sä oot menossa! Kunhan tästä vaan paranisin nopeesti 🙂

  • Jutta

   Okej, kiva kuulla! Siis ymmärtääkseni on. Olen saanut tuon tupeen keväällä, jolloin sitä ei ollut vielä kaupoissa. En ole varma löytyykö sitä nyt jo sieltä… tai sitten se on ainakin tulossa Glittereihin. =)

   Ahaa, kiva! Toivottavasti nähdään siis siellä! 🙂

 2. Denise

  klipsit katkoo hiuksia aika pahasti jos usein käyttää 🙁 mulla on semmosia kohtia missä on joku parin sentin pitusia hiuksia just sen takia kun oon niitä klipsejä niin ahkerasti käyttäny.

  • Jutta

   Eikä! Hui, pelottavaa kyllä. Mut mä en oikeastaan ajatellut kuin vain laittaa välil v-loppusin ja hieman speciaalimpiin juttuihin. Muuten oma tukka kelpaa. 🙂 Ootko tulossa torstaina?

 3. Anonymous

  mitä oot syöny nytten kun et treenaa? 🙂 olis kiva saada siitä joku postaus 🙂

  • Jutta

   Olen syönyt vähän huolimattomasti… :/ Voisin tehdäkin siitä postausta jos kiinnostusta löytyy. 🙂 Enemmän on tullut syötyä leipää, jogurtteja ja hedelmiä. Eli siis hiilaripainotteisemmin… menee vähän nurinkurin. 😀

 4. Anonymous

  Hei, ootko ajatellut tehdä videopostausta? 🙂 se ois musta tosi kiva idea! Täällähän ei ole sellaista vielä näkynyt.. ?

  • Jutta

   Mä olen kerran sitä kokeillut ja en saanut ladattua sitä koneelle. Mun kärsivällisyydellä se tyssäsi siihen. 🙁
   Mutta uusi yritys voisi olla paikallaan!

 5. Anonymous

  millanen sun ruokavalio oli ennen tota leikkausta :)? paljon kaloreita söit osaatko sanoa?

  • Jutta

   Hmmm. Varmaan joku lähempänä 2000 kcal/pvä.

 6. Anonymous

  Glitterin muovikasatko aitohiusta :Ddd älkää ostako tollasia härpättimiä jotka näyttää feikiltä

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *