On my way
On my way

Kotivärjäystä

Olen jo useamman vuoden ajan värjännyt oikeastaan aina hiukseni kotosalla. Värjään yleensä vain tyveä noin viiden sentin matkalta, kerran kuukaudessa suunnilleen. Välillä värjäysväli on pidempikin. Värjäykseen käytän yleensä kevytvärejä, koska niistä ei tule selkeää tyvikasvua ja ne lähtevät luonnollisesti pois. Tällä hetkellä mun tekee mieli kyllä suunnattomasti taas jotain uutta, ehkä jotain vaaleamman ruskeaa sävyä, hmm.
Alla muutama kuva värjäysprosessistani pari päivää sitten…

Värjääkö moni muu hiuksiaan kotosalla?
Entä olisiko jotain värivinkkejä meikäläiselle? 🙂

Kommentit (7)

 1. Anonymous

  Käytätkö tohon pelkkään tyveen ton koko väripurkin vai vaan osan? 🙂

  • Jutta

   No ennen säästelin puolet mut enää en oo jaksanut… yleensä laitan sitä sitten aika runsaasti, vaikkakin kyl sitä vähän jää ylitse väkisinkin. :/

 2. Anonymous

  Vinkkinä siihen, jos värjäät vain tyven, etkä tarvitsisi koko väriainetta. Sekoita aineista vain puolet keskenään. Puolet taas jätät sekoittamatta, jolloin ne säilyvät kaapissa. Sekoitat sitten taas loput väriaineesta seuraavalla värjäyskerralla! 🙂

  • Jutta

   Toi on kyl hyvä vinkki.. 🙂 Joskus noudatinkin tuota mutta nykyään laiska mikä laiska. Ja joku sanoi joskus, että väri saattaisi pilaantua jos sinne purkkiin on päässyt ilmaa… en sitten tiedä?

 3. Anonymous

  mieletön tukka! onko oma vai pidennykset? upea joka tapauksessa:)

  • Jutta

   Kiitos, oma on. 🙂

 4. Anonymous

  Täällä värjätään myös ruskeaa tukkaa kotona. Kampaajalla hinta on kymmenkertainen ja aina liian tumma! Itse sekoitan lähes aina vain puolet väristä, jolloin puolet säästyy seuraavaan kertaan:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *