On my way
On my way

Korosta valopisaroilla

Hehkuva iho on tällä hetkellä kovin trendikäs. Kirjoitin blogissanikin ihan vasta siitä, kuinka juuri nyt rakastan kevyttä meikkipohjaa ja nimenomaan sitä, että iho hehkuu ja kuultaa kauniina. Lumenen valotipathan ovat olleet suosikki korostustuotteeni jo pidempään ja niitä tuleekin käytettyä meikissä ihan päivittäin. Kyseisten tippojen rinnalle ei välttämättä edes tarvita puuterimaista korostustuotetta, sillä niin kauniin hehkun ne iholle loihtivat. Olen itse asiassa huomannut, että omalle iholleni toimivat jopa paremmin nestemäiset korostajat. Puuteri nimittäin jämähtää kovin usein otsallakin juonteisiin ja tekee lopputuloksesta jopa hieman tunkkaisen.

Veikkaan, että useampi teistä muistaa sen vaaleamman version näistä Lumenen valopisaroista? Jos ei, niin tuote näkyi ainakin tässä meikkipostauksessani muutama viikko sitten. Nyt kyseiseen Invisible Illuminationin valopisaroiden sarjaan on kuitenkin saatu uusi sävy ja siitä haluankin tänään kirjoitella. Sain nimittäin tämän uutuuden testattavaksi viime viikolla Lumenen lanseeraustilaisuudesta, jossa ihastuin sävyyn aivan totaalisesti! Värisävy on tosiaan hieman pehmeämpi ja kesäisempi pronssiin sekä rusehtavan roosaan taittavaa. Se menee upeasti päivettyneenkin ihon sekaan ja toimii mielestäni mahtavasti varsinkin näin kesäaikaan.

Pipettipullon vuoksi tippoja on helppo käyttää ja korostusväriä ei lorahda kerralla liikaa. Suosittelen tiputtamaan ensin muutaman pisaran kämmenelle, josta hehkua voi sitten tuputella meikkisienellä iholle. Itse tykkään korostaa etenkin poskiluita, ohimoita, ylähuulta ja hieman leukaakin. Toki tuotetta voi käyttää myös niin, että sekoittaa sen suoraan meikkivoiteen joukkoon. Tärkeää on mielestäni se, että siinä kohtaa, kun olet korostusvärin levittänyt et enää tuki sitä millään mattasella puuterilla. Tai näin ainakin itse toimin, sillä haluan meikistä mahdollisimman raikkaan!

Lopputulos on mielestäni ihanan hehkuva ja kuulas, jonka vuoksi en voisi enää kuvitellakaan jättäväni korostustuotteiden käyttöä. Nimenomaan nestemäisillä korostusväreillä saa meikkiin kivasti raikkautta ja jos niitä haluaa vaikka lisäillä vielä pitkin päivää, ei sekään ole mahdotonta.

Oikein ihanaa juhlapäivää kaikille valmistuneille ja muillekin! Se kesä taisi tulla sittenkin jos ulos katsoo… 🙂 

*Lumenen tuote sponsoroitu

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *