On my way
On my way

Kolmekymppiset

Muutama jo pyytelikin tällä viikolla postausta kolmekymppisistäni, joita vietettiin tosiaan viikko sitten lauantaina. Virallinen päivähän minulla oli perjantaina, mutta onneksi päätin pitää juhlat vasta lauantaina. Sää oli nimittäin perjantaina mitä karsein, kun taas lauantaina kesä todellakin saapui yhdessä yössä! Pakko sanoa, että oli kokonaisuudessaan aivan huikeat bileet. Järjestin juhlat kaverini veneellä, jonne sain kutsua reilu kymmenen läheisintä ystävääni. Oli itse asiassa hauska järjestää hieman pienemmät juhlat, sillä tunnelma oli sitten sitäkin intiimimpi.

Olin haaveillut merihenkisistä juhlista jo pidempään. Halusin kolmekymppisilleni jotain erityistä ja koska olen kesän lapsia, oli hauska järjestää juhlat jossain muualla kuin perinteisesti siellä hotellin sviitissä. Kesä antaa kivasti mahdollisuuksia ja mielestäni juhlat veneellä kuulostivat nimenomaan siltä, mitä kolmekymppisiltäni halusinkin. Juhlajärjestelyt tuli aloitettua jo maaliskuussa vaikkakin loppupeleissä homma meni aika lailla fiiliksellä eteenpäin. Se minkä olen juhlien järjestämisestä oppinut on, että harvoin mikään menee täysin suunnitellusti. Aina on pientä säätöä ja sähläystä mutta loppupeleissä tärkeintä on onnistunut juhlatunnelma! Itselleni tärkeintä oli se, että kaikki läheisimmät ystäväni pääsivät paikalle. En oikeastaan toivonutkaan muuta, sillä tiesin juhlien onnistuvat täydellisesti tuolla porukalla – ja niinhän ne onnistuivatkin.

Juhlatarjoiluista vastasivat muutamat sponsorit, joista mainittakoon tähän alkuun Makers Kahvila, joka hoiti juhliini aivan ihania sormisyötäviä raakaherkkuja. Suklaa- ja mansikka raakaleivonnaiset olivat ihania naposteltavia, joiden lisäksi rinnalla oli suolaista chianäkkäriä kasvistäyttein. Vaikka juhlieni tarjoilu ei muuten ollut kovin terveyspainotteinen, oli sinne kiva saada mukaan jotain pientä terveellisempääkin hyvää. Tänä päivänä, kun niin monella on vielä erilaisia ruokarajoitteita, joista gluteenittomuus on yksi tyypillisimmistä. Karkkibuffetin puolestaan hoiti Cloetta, joka sponsoroi mm. suklaalla päällystettyjä Pollyja, välipalapatukoita, fudgeja, sekä kirpeitä TV-MIX karkkeja. Suolaiset naposteltavat sain Real Snacksilta. Pakko antaa erityismainintaa heidän gluteenittomille kaurasnackseille, joihin juhlakansa suorastaan rakastui! Aivan mielettömän hyvä gluteeniton ja terveellisempi vaihtoehto sipseille. Makuja löytyy kolme, eli pesto, mustikka ja merisuola. Myös salmiakkilakritsin makuiset sipsit saivat kovasti kehuja. Ylipäänsä pidän Real Snacksin tuotteissa siitä, että ne ovat tavallisesta hieman poikkeavia ja erikoisempia.

Jo alun alkujaankin halusin juhlista rennot, ilman mitään sen kummempaa ohjelmaa. On niin tyypillistä, että hyvät illat valuvat ohi ihan hetkessä, joten halusin mahdollisimman rennon tunnelman ilman sen erityisempää aikataulutusta. Olen pohjimmiltani hengailija, eli en oikeastaan edes kaipaa jatkuvasti mitään sen suurempaa tekemistä. Juhlissakin parasta on mielestäni nauttia hyvästä seurasta, sekä tarjoiluista. Ja se millaista palautetta sain jälkikäteen kemuista, olivat muutkin samaa mieltä asiasta! Useampi tunti merellä meni kuin siivillä vaikkei mitään sen kummempaa aktiviteettia ollutkaan järjestettynä. Oli myös hauskaa, että ystäväni pääsivät toisiinsa tutustumaan, sillä ihan jokainen heistä ei toisiaan ollut aikaisemmin edes tavannut.

Juhlissani oli ruokapuolen lisäksi myös juomatarjoilua, jonka sponsoroi Henkell Suomi. Heiltä sain mm. Mionetton kuohujuomaa alkumaljoiksi, Paxis Arintonin valkoviiniä, sekä singhan gluteenitonta olutta. Myös drinkkipuoli oli hoidossa, sillä baarimikkona aikanaan työskennellyt ystäväni loihti meille Gin toniceja Bulldogin Ginistä, sekä Thomas Henryn tonic-vesistä. Toniceista oma suosikkini oli tuo pinkki Cherry Blossom tonic-veteen valmistettu GT, joka oli muuten juuri täydellinen sekoitus kesäisen raikasta ja makeaa. Myös vodkapohjaisia drinkkejä valmistettiin, ne Sobieski vodkaan ja passionhedelmämehuun. Itsehän en ole enää vuosiin ollut mikään drinkkien lipittelijä mutta pakko sanoa, että nämä drinksut olivat sen verran hyviä ettei niitä voinut omilla kolmekymppisillään väliinkään jättää!

 

Kun ilta alkoi hämärtymään ja aurinko pikkuhiljaa laskemaan, suuntasimme merellä Liuskaluodon Skifferiin nautiskelemaan pizzat. Skifferhän on erityisen kätevä veneellä liikuttaessa ja siellä on helppo poiketa haukkaamaan purtavaa nälän iskiessä. Tilauksen voi soittaa puhelimitse vaikka hieman aikaisemmin, jolloin pizzat voi halutessaan vaan napata veneeseen take awayna. Sanoisinkin, että aivan mieletön mesta etenkin veneellä liikkuville! Ja useampi varmasti tietää, kuinka hyviä Skifferin pizzat ovat? Oma suosikkini on mansikka-vuohenjuusto, joka on muuten vaan vuodesta toiseen aivan taivaallinen!

Pizzapysäkin jälkeen siskoni nappasi minusta syntymäpäiväkuvat (ne tulossa eri postaukseen) ja suuntasimme sitten lopulta pienen merikierroksen jälkeen Hernesaareen parkkiin. Siellä odotti muutama muukin vene ja lisää tuttuja. Oli muuten todella hauskaa, että missään kohtaa iltaa ei tarvinnut värjötellä kylmyydessä, vaan pitkälle iltaan pärjäsi ihan vaan hiattomalla asulla. Hernesaaressa juhlittiin lähes kahteen saakka yöllä, kunnes lähdettiin Teatteriin koko lössi. Siellä venyikin sitten puolestaan ihan pilkkuun asti, josta sitten vielä muutamien ystävieni kanssa takaisin veneelle jatkoille ja noutamaan lahjat. Sain muuten aivan ihania lahjoja, joista en voisi myöskään olla kiitollisempi! Yhtenä mainittakoon lahjakortti Helsinki Day Spahan, johon pitääkin varailla asap jotain ihanaa hoitoaikaa. <3

Oli kyllä kokonaisuudessaan niin mahtavat juhlat, etten muuta olisi voinut toivoa! Muistan nämä kolmekymppiset aivan varmasti ikuisesti. Erityiskiitos parille ystävilleni, jotka auttoivat järjestelyissä ja ylipäänsä organisoinnissa veneellä – yksin en olisi pärjännyt! Niin ja kuvista krediitit siskolleni, josta oli myös iso apu.

Seuraavat synttärit sitten varmaan kolmivitosena, ihan heti ei pysty. 😉

Rentoa sunnuntaita jokaiselle! 

*Juhlien tarjoiluja sponsoroineet: Henkell Suomi, Makers Kahvila, Cloetta, Skiffer Liuskaluoto ja Real Snacks. 

Kommentit (4)

 1. Tiia

  Osaatko sanoa mistä on sun ystävän iiihana sininen hame ostettu? 🙂

  • On my way

   Itse asiassa hame on useamman vuoden vanha, sillä se oli kuulemma hänellä myös viime juhlissani kolme vuotta sitten. 🙂 Eli veikkaan, että vaikka merkin tietäisin, sitä tuskin enää myydään missään. 🙁 Mutta hame on kyllä aivan ihana!

 2. Eve / Queen Of Everything

  Paljon onnea 🙂 Ihanat kuvat ja varmasti ihanat juhlat 🙂

  • On my way

   Kiitos paljon! 🙂 Ja joo, oli kyllä ihan huikeet bileet. :))

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *