On my way
On my way

Kiireen keskeltä

Kotiuduin hetki sitten ja pitkästä aikaa on ilta aikaa vain itselle. Tuntuu, että kiire on painanut viime päivinä ja omaa rentoa aikaa on ollut ihan liian vähän. Ihanaa uppoutua sohvalle, katsoa lempparisarjaani ja juoda teetä, sekä napostella hedelmiä. Mulla on nyt tavoitteena hankkia kirjastosta tämän kevään aikana joku itsetutkiskeleva kirja. Haluaisin kovasti käydä psykologilla ihan vaan asioiden käsittely- ja purku mielessä. Jokaisella meillä on varmasti elämän varrella sattunut ja tapahtunut, toiset asiat vaan vaatisivat käsittelemiseen ammattilaista. Yksi ystäväni suositteli minulle itsetutkiskelevia- ja psykologisia kirjoja, joita lainata. Tuo on kyllä totta, että lukemalla voisi saadakin moniakin solmuja avattua. Tulisiko teillä mieleen jotain hyviä pohdiskelevia kirjoja joita voisitte suositella?

Päällä oli tänään rento asu…
Housut Only
Toppi Vero Moda
Farkkupaita Vero Moda
Nyt vihreää teetä, hedelmiä ja SOA.
Ihanaa illan jatkoa sinne. 🙂

Kommentit (10)

 1. Anonymous

  tommosesta letistä saa aika kivan näkösen nutturankin, kun kieputtaa sen vaan sellaseks kasaks! ja sanoppa jotain hyviä itseruskettavia /päivettäviä naamalle C:

  • Jutta

   Kyllä! Itse käytän sitä aikaisemmin suosimaani Kicksin omaa ir:ää kasvoille. Hyvä tuote on. 🙂

 2. Anonymous

  Sä olet kyllä todella herttaisen kaunis! Kaikin puolin miellyttävä näky 🙂

  • Jutta

   Kiitos, tosi kivasti sanottu. 🙂

 3. Marika

  Rhonda Byrnen Secret ja Schache Ruedigerin Sydänmagneetti kannattaa tsekata 🙂

  • Jutta

   Okei, kiitos tästä! 🙂

 4. Anonymous

  Suosittelen Brandon Baysin Matka kohti elämänmuutosta ja paranemista.

  -Susa-

 5. SOFIA

  Suosittelen myös itsekkin Secret kirjaa! Universumi Rok!!

  http://thesecret.tv/thesecretbook/

 6. Anonymous

  Tervehdys!

  Tartun tuohon psykologiaiheeseen. Itse olen käynyt psykologin vastaanotolla pari vuotta. Kaikki lähti raastavasta parisuhteesta ja kipeästä erosta, joita en vain enää osannut keskenäni käsitellä. Käynnit psykologilla olivat ensin kahden viikon välein ja käyntejä harvennettiin kun elämä alkoi pikkuhiljaa hymyillä. Ainut asia, jota olen katunut tässä matkan varrella on se, että psykologille menoon oli niin korkea kynnys. Parin vuoden aikana on tullut käsiteltyä monia asioita, jotka huomamaamattani vaikuttavat minuun. Voin oman kokemukseni perusteella suositella kaikille – uskon, että jokaiselle tekisi ihan hyvää tuuletella tuntojaan 🙂
  Nykyään käyn tapaamassa psykologia epäsäännöllisesti, noin kerran kuukaudessa. Uskon, että päätän asiakkuuden tämän kevään aikana.

  Kiitos mielenkiintoisesta ja monipuolisesta blogista 🙂

  -Riikka

 7. Anonymous

  Mä suosittelen ehdottomasti sellasta kun Menestys ja onnellinen elämä – Brian Tracy! Äärimmäisen innostava kirja itsensä kehittämiseen jokaisella elämän alueella! Avaa silmiä todella paljon =)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *