On my way
On my way

Kiharat

Lähdin eilen käväsemään ulkona ja laitoin hiukset niillä uusilla ”kohotusrullilla”. Tukasta tuli pehmeän näköinen mutta rullat painoivat todella paljon ja oli hankalaa pitää niitä kauaa hiuksessa. Ne myös olivat ikäänkuin lämpörullat, eli mitään suurta tyven kohotusta en havainnut, tai sitten olin vaan rullannut ne väärin. Lopputuloksena tuli kuitenkin pehmeämmät kiharat kuin aikaisemmilla lämpörullillani, joten ei ehkä turha laite kuitenkaan. Pitää katsoa youtubesta jotain videoita miten nuo kuuluu oikeasti hiukseen asennella, ehkä sitten onnistun paremmin.

Miltäs ne teidän mielestä näyttää?
Nyt sohvalle leffojen pariin.

PS. Huomenna käynnistyy huikea arvonta heti aamulla! 🙂

Kommentit (10)

 1. Anonymous

  Kaunotar! Kiharat on kyllä välillä itsellekin sellaista rakettitiedettä, joko ei näy laineita missään tai sitten niistä tulee ”kulmikkaan” mallisia..
  Ihan toisesta aiheesta kyselisin: puhuit aikoinasi tuosta kasvisruokavalioviikostasi! Olisi kiva kuulla enemän mitä silloin söit ja miten viikko sujui! Nimim. Aloitteleva kasvissyöjä:)

  • Jutta

   KIitos! Juu, ne on kyllä yksi projekti x aina joka kerta…
   Juu, söin silloin pääosin keittoja ja salaatteja, jonka vuoksi varmaan sainkin kaveriksi haljenneen suupielen, joka ei ole täysin parantunut vieläkään. Eli jos lähdet kokeilemaan niin muista ostaa B- vitamiinia ja huolehtia paremmin, että saat kaikki tarvitsemasi vitamiinit.

 2. Anonymous

  Sun tukkas on niin pitkä ja painava, ettei niitä saa kohotettua rullilla 🙂 hiuspuuterilla saa hyvin pitkän tukan tyven kohotettua esim

  • Jutta

   Niin, voi olla, että johtuu juuri siitä. :/ Hiuspuuteri on kyllä mahtava tuote, on myös mulla käytössä.

 3. laura.

  Oot kyllä todella kaunis! 🙂 Kiharilla ja ilman.

  • Jutta

   Kiitokset. 🙂

 4. Anonymous

  ootko ottanu ylähuuleen täytettä lähiaikoina?

  • Jutta

   En ole. 🙂

 5. veeramariaaa

  Ihanan paksut hiukset:))

  • Jutta

   No kiitos! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *