On my way
On my way

Keskiviikon randomit

1. Tällä hetkellä suurinta rakkautta vaateosastolla, äitifarkut! Löysin vihdosta viimein täydelliset yksilöt korkealla vyötäröllä varustettuna ja nämä ovat oikeasti niin mukavat. Jännä juttu ajatella kuinka niistä matalavyötäröisistä hirvityksistä onkin livuttu taas tähän pisteeseen. 😀 Enpä olisi uskonut, että vielä joku päivä näen unia Leviksen 501 -farkuista ja kuljen niissä pökissä joita äitini käytti minun ollessa lapsi. Muoti todellakin kiertää ympyrää…

2. Tavallaan pidän jääkiekosta mutta jollain tasoa taas en erityisemmin. En koskaan seuraa mitään Suomen sisäisiä kiekkomatseja tai muuta, mutta MM-tason skabat jostain syystä kiinnostavat. Se on ehkä se yhteisöllisyys ja fiilis. Mielestäni on niin mahtavaa kuinka jääkiekko saa tämän juron kansan yhtenäiseksi. Se on suomalaisille rakas laji. Toivon todella, että Leijonat toisivat kullan kotiin vaikka oma elämäni ei siihen pronssiin kaatuisi.

IMG_3929IMG_3939-2

3. Olen viime aikoina imuroinut päivittäin. En siedä yhtään sitä, että keittiön valkoisella laattalattialla on tummia hiuksiani tai muuta roskaa ja siksipä imuri onkin maannut jo useamman viikon kirjaimellisesti keskellä asuntoa. Kun sen jättää keskelle asuntoa, tulee imuroituakin päivittäin. Kätevää. 😀

4. Pelkään riitelyä ja en pidä kovista äänistä. Tämä on jäänyt alitajuntaan lapsuudestani, jossa riitelyä oli paljon. Nykyään vähäinenkin äänen korotus ja riitatilanteet aiheuttavat oitis ahdistusta. Sama pätee koviin ääniin missä tahansa muuallakin. Jos televisio vaikka huutaa  tai joku sanoo kovaan ääneen jotain, tulee itselleni epämukava fiilis. Lempeät äänet ovat niitä parhaita.

5. Tykkään vuorotella erilaisia hiustuotteita, meikkejä ja kasvojen hoitotuotteita. Tällä tarkoitan siis sitä, että harvoin pesen esimerkiksi kasvot samalla putsarilla joka ilta tai rasvaan ne samalla voiteella. Harrastan vuorottelua, koska uskon ehkä liiankin orjallisesti ihon ja hiusten muuten tottuvan. Viime aikoina myös meikkivoiteisiin olen kaivannut vaihtelua ja se Blascon BB onkin saanut syrjäytyä Neutrogenan BB:n ja Lumenen meikkivoide + ihonsävyn heleyttäjän tieltä.

IMG_3936-3IMG_3971

6. Enpä olisi uskonut, mutta olen viime aikoina ollut jopa hieman koukussa erilaisiin suomalaisiin reality-sarjoihin. Katson siis ylipäänsä hyvin vähän televisiota mutta esimerkiksi Amerikan Unelmavävy oli sarja, jota oli vaan pakko katsoa. Hassua. Siinä ohessa toki touhusin kaikkea muutakin (sillä tuollaisten sarjojen katsominen on mielestäni ajan hukkaa) mutta jaksot oli silti pakko katsoa, edes sivusilmällä. Toivottavasti kesän tullen televisio pysyy yhä useammin kiinni muuten, paitsi elokuvien aikana.

7. Minua ei ole koskaan lyöty tai pahoinpidelty. Olen jotenkin viime aikoina ollut niin järkyttynyt miten yleistä tuollainen käytös on etenkin parisuhteissa ja miten paljon jengi sitä meininkiä sietää. Ei pysty ymmärtämään. Toisaalta en tiedä jos olisin pahoinpideltävän saappaissa, kertominen ja ilmiantaminen on usein varmasti haastavampaa kuin vaiti oleminen…?

8. En voisi koskaan seurustella ihmisen kanssa joka haluaa aina olla tip top tai ei pysty lähtemään kotoa extempore jonnekin, koska kokee näyttävänsä hirveältä. Naisilla tuo on rasittava piirre mutta mielestäni miehillä vielä rasittavampi. Jostain syystä minua siis ällöttääkin kaikki ”pousailija miehet”, jotka panostavat hurjasti ulkonäköönsä.

IMG_3928-3IMG_3964

Kengät Adidas / Farkut Junkyard / Paita H&M/Wang / Aurinkolasit Ray Ban / Huulilla NYX matta huulivoide – sävy London. 

9. Olen useaan otteeseen kuunnellut Tefloneiden biisin ”Lähiöunelmii” ja miettinyt laulun sanoja. Itsehän en ole koskaan asunut lähiössä ja tavallaan sellainen lähiöelämä pistää miettimään monellakin tapaa. Biisiä kuunnellessa minulle tuleekin jännän mietteliäs fiilis… Ehkä jollain tapaa surullinen mutta silti toiveikas. Niin moni asia elämässä on kiinni lähtökohdista. On kuitenkin tärkeää muistaa, että elämä on ihmeellinen juttu ja tiet voivat todella mennä myös ennalta arvaamattomaan suuntaan. Aina kannattaa unelmoida ja tavoitella unelmiaan, lähtökohdista riippumatta.

Sellaisia ”sylki suuhun toi” faktoja tähän keskiviikko iltaan. Toivotan kauniita yöunia jokaiselle ja palataan huomenissa. <3 

Kommentit (4)

 1. onnittelut siitä

  Olet 100% miss Helsinki Jenna Ruokolan näköinen.

  • On my way

   Jaahas, no kaikilla omat näkemyksensä. Itse en nää meissä mitään muuta samaa kuin tumman tukan. 🙂

 2. armi

  heh vähän hassu kysymys, mutta onko sulla luonnostaan noin täyteläiset huulet vai oletko käynyt ottamassa niihin jotakin täytettä? 🙂

 3. elizabeth

  Upea nainen sano kuka mitä tahansa! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *