On my way
On my way

Juuri nyt ilostuttaa ja ärsyttää

Ilostuttaa:

… Lohilon salted caramel -jäätelö! Bongasin tuon purkin lähikaupastani ja en voisi olla iloisempi, että he ovat ottaneet Lohilon valikoimiinsa. Ehdottomasti parasta ”terveysjäätelöä” jos kotitekoista lakusuklaa jädeä ei lasketa!

… Päivien piteneminen sillä valoa on nyt selkeästi enemmän ja pidempään kuin, mitä vielä kuukausi sitten oli. Tällä hetkellä on siis toivoa keväästä joka taitaa muuten olla aivan nurkan takana. Tylsä tammikuu voisi juosta nyt nopeasti helmikuuhun.

… Ystäväni Iines kutoo minulle villapipoa. Mitä ilmeisemmin tuo hiilenharmaa beanie on jo tällä viikolla valmis, joten tuskin maltan odottaa! Oma pipovalikoimani on todella suppea, sillä käytän enimmäkseen baskereita tai Brixtonia. Onkin ihan huippua saada pipo, joka on paitsi ulkonäöltään täydellinen, myös lämmin.

… Erityisen hyvin nukutut yöt. Näin tipattomalla ollessani huomaan todella, kuinka suuri vaikutus alkoholilla on unen laatuun. Se on ensimmäinen ja ehkä merkittävin havainto, jonka olen nyt kahden viikon sisään tehnyt! Kenties tähän toki vaikuttaa myös se, että henkistä stressiä ei juuri nyt ole. Kokonaisuus ratkaisee.

… Fifty Shades Freed on kohta elokuvissa, enää alle kuukausi! Ja tähän kohtaan muuten pakko mainita, etten ole nähnyt ensimmäistä osaa mutta silti kakkosen jälkeen en ole voinut kuin odottaa tätä kolmatta. Tämä lienee sellainen stereotyypinen naisten leffavalinta mutta ihan sama, pakko nähdä ja ensimmäisten joukossa.

… Olen jälleen innostunut tuorepuristetuista mehuista! Kuitenkin se mehu, joka itseäni eniten tällä hetkellä innostaa on käsipuristimella valmistettava appelsiinimehu. Tuossa kaikki hedelmälihakin säästyy eikä mitään mene hukkaan. Joutuuhan siinä vähän käsityöskentelemään mutta voittaa kieltämättä mehulingon 1-0 ja on muuten halpa satsaus, suosittelen.

… Te siellä ruudun toisella puolen. Viime aikoina olette kommentoineet jälleen todella mukavasti ja siis tällä tarkoitan sitä, että olette jaksaneet kommentoida – olen siitä kovin kiitollinen! Joulukuussa nimittäin hieman masensi, kun kommentteja tuntui tulevan vaan harvoin. Se on muuten jännä juttu, kuinka kommenttien vähyys saa tuntemaan, että ei tee nyt jotain oikein vaikka eihän siitä ole kysymys. Itsekin olen maailman surkein kommentoimaan muiden blogeja mutta ei se sitä tarkoita, ettenkö lukisi tai vaikka pitäisi tekstistä.

… Yleinen fiilis on ollut nyt parempi – lähinnä siis elämää ja kaikkea siihen liittyvää kohtaan. Vaikka tässä kuussa ei olekaan tapahtunut mitään suurta ja mullistavaa, on mieli ollut silti positiivisempi. Itse asiassa varmaan juuri tuon takia. Nämä jutut eivät ole enää nykyään itselleni itsestäänselvyyksiä, jonka vuoksi tuntuu kivalta voida sanoa näin.

… Kiiltävä meikkitrendi joka on tulossa nyt pinnalle. Itsehän nimittäin suorastaan rakastan kiiltävää ja jopa vähän rasvaista ihoa, jonka vuoksi tuon tyylin pinnalle tulo on itselleni suorastaan ilouutinen. Ihan mahtavaa, että kohta iholleen on enemmän kuin lupa loihtia rasvaisen kiiltävä meikkilook! Itse olen aina ihmetellyt miksi ihmiset valittavat ihon kiiltämisestä ja paikkailevat meikkiä puuterilla, koska omasta mielestäni kiiltävä iho on ainoastaan ihana.

Ärsyttää:

… Hurjan sähköinen tukka! Nytkö se sitten todella alkoi, nimittäin kärsin oikeastaan poikkeuksetta talvisin sähköisestä ja kuivasta hiuskuontalosta. Pitääkin kaivaa ne kaikki hiusvoiteet esiin joiden avulla tuon sähköisyyden saa edes jotenkuten kuriin.

… Silittäminen. En tiedä koska ihmeessä saisin aikaiseksi hankkia höyryttimen, jonka avulla jokainen vaatekappale siliäisi minuuteissa? Suunnittelen nimittäin tuon kapistuksen ostamista joka ikinen kerta, kun silittäminen tulee eteen. Minulle silittäminen on kotitöistä se ärsyttävin, jonka vuoksi delegoisin tuon homman mieluusti jollekin toiselle.

… Ihmiset, jotka pettävät muita tavalla tai toisella. Oli kyse sitten parisuhteesta tai mistä tahansa ihmissuhteesta, valehtelu ja kaikenlainen kieroilu ärsyttää itseäni todella paljon. Tuosta kärsii paitsi valehtelija itse, myös hänen ympäristönsä aika tavalla. Pahinta on jos viattomat ihmiset joutuvat kärsimään siitä, että toinen toimii itsekkäästi ja epärehellisesti.

… Kovaääninen jääkaappi-pakastin! Tuo on hurissut nyt kovaan ääneen jo pidempään, joten lieneekö aika sulattaa se vai, mitä? Hurina tuntuu pahenevan aina silloin, kun menen nukkumaan – aivan kuin jääkaappi tietäisi, että juuri tuolloin olisi syytä olla hiljempaa.

… Samojen virheiden toistaminen elämässä. Välillä ihmettelen miksi sitä ei koskaan opi? Miksi ihminen on niin taipuvainen lankeamaan samoihin virheisiin kerta toisensa jälkeen? Se on todella ärsyttävää sekä osittain turhauttavaakin sillä sitä kuvittelee, että jokainen virhe elämässä opettaa – ehkä nimenomaan sitten kantapään kautta, kirjaimellisesti. Itse löydän tosiaan itseni useinkin tämän saman kysymyksen ääreltä ja paikoitellen se ärsyttää minua.

… Kamerani likaisuus. Miettikää, että ostin Canonin 6D rungon vuosia sitten, olisiko ollut 2014 alkutalvi enkä edelleenkään ole vienyt tuota kertaakaan kennon puhdistukseen! Ihmettelen, että tulee enää edes hyviä kuvia. On vaan niin haastavaa miettiä koska kameraa ei tarvitsisi, koska sitä periaatteessa tarvitsee joka päivä. Lupasin kuitenkin, että nyt keväällä teen sen ihan jo kamerani kunnon vuoksi.

… Rahan ja luksuksen korostaminen. Tällä tarkoitan siis sellaista tyyliä nostaa jatkuvasti esiin omaa tai läheistensä (esim. miesystävä) varallisuutta. Mielestäni tuo on jotenkin todella surullista. Miksi jotkut kuvittelevat, että tuo herättää kaikissa ihmisissä ihailua? Itselleni tulee tuollaisesta käytöksestä enemmänkin nolo fiilis. Tosin minä olenkin niitä ihmisiä, joille on aivan sama, juonko kympin kuoharia vai satasten samppanjaa.

… Netflix heittää minut ulos sisäänkirjauksesta joka ikinen päivä, tai vähintään joka toinen. En ymmärrä mikä siinä onkin vaikka sähköpostikin on laitettu ”remember e-mail” niin silti tuo ei muista sitä. Ja näin tosiaan televisiossani, johon Netflix on kytkettynä. Tietokoneella se tietenkin muistaa minut, koska koneellahan se sisäänkirjautuminen on huomattavasti helpompaa sekä nopeampaa…

Näiden ilostuttajien ja ärsyttäjien saattelemana toivottelen oikein mukavaa tiistaita! Kerro ihmeessä jos sinua ilostuttaa tai ärsyttää joku parasta aikaa?

Kuvat: Taru / edit: minä

Kommentit (6)

 1. Pia

  Happy: Kids back in college after xmas break, clean house, business reaving up, spring around the corner in Sunny Atlanta, GA:-)
  Aggravated: People who are habitually late or stand you up, trying to cancel any continues online service – it almost takes an act of congress to get it done:-(!

  Have a happy January!

  • On my way

   Your happy things sounds good! 🙂 And I understand your irritation things. People who are habitually late are a big problem in many kind of ways in worklife. I don’t say that Im always in time (many times about 5 min late), but Im all the time trying to change my ways to work with this thing. And have to say, going much better now!

   Have a happy january you too! 🙂

 2. Katja

  Joo tuo silittäminen!! En pidä myöskään yhtään ja on jotenkin tosi vaivalloista. Omistan muutaman paidan, jotka ovat lojuneet kaapissa käyttämättöminä, koska en ole jaksanut silittää niitä… Pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja hankkia tuo vaatehöyrystin 😀

  • On my way

   Heh niin, ihan super ärsyttävää! Yksi vaihtoehto on toki olla ostamatta jatkossa ollenkaan silitettäviä vaatteita, se ratkaisee meidän ongelmamme. 😉

 3. Anni

  Pystytkö syömään ongelmitta Lohiloa? Sain siitä itse kerran jäätävät vatsakivut (herkkävatsainen kun olen) ja en ole sen jälkeen uskaltanut kokeilla… Harmittaa, koska olis muuten aika täydellinen tuote !

  • On my way

   Kyllä pystyn, onneksi! Paketillisen syön helposti kerralla. 😀 Nää on niin jänniä juttuja et jotkut toimii ja jotkut taas ei mitenkään. Esim. Pirkan mangosorbetista vatsani kipeytyy. :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *