On my way
On my way

Ihana misellivesi Natura Sibericalta

Olen maininnut blogissa muutaman kerran aikaisemminkin, miten tykkään suosia misellivettä ihonpuhdistuksessa. Aikaisemmin käytin poikkeuksetta puhdistusvesi + kasvovesi -yhdistelmää, mutta nykyään useimmiten suosittua pelkkää misellivettä. Miksi sitten näin? No ensinnäkin misellivesi puhdistaa iholta kaiken lian, talin ja meikin sekä lisäksi supistaa ihohuokosia. Kun käyttää misellivettä, ei puhdistusta tarvitse viimeistellä enää erikseen kasvovedellä, vaan puhdistusoperaatio hoituu ainoastaan yhdellä tuotteella ja tämä jos mikä säästää aikaa. Juuri tuosta syystä misellivesi onkin niin kätevä erityisesti matkoilla, kun ei tarvitse mukaan kahta eri purkkia, vaan yksi tuote hoitaa koko helahoidon puhdistuksesta viimeistelyyn!

Olen kokeillut monenlaisia misellivesiä, mutta löytänyt oikeastaan vasta luonnonkosmetiikan parista niitä erityisen hyviä yksilöitä. Uusimpana tuttavuutena on mainittava Natura Siberican aktiivihiiltä sisältävä misellivesi, joka on muuten vertaansa vailla! Väriltään musta misellivesi puhdistaa iholta tehokkaasti meikin (myös silmät) ja viimeistelee kasvojen ihon kauniin hehkuvaksi. Itsehän rakastan epäpuhtauksia puhdistavaa aktiivihiiltä ihonhoidossa, sillä sen jälkeen tunne iholla on jotenkin aivan erityisen ihana. Tuntuu kuin iholta lähtisi kerros kaikkea kuonaa ja ilman saasteita.

Jos sitten muutama sana itse Natura Sibericasta, niin kyseinen sarjahan on luonnonkosmetiikkaa suoraan Venäjältä ja tuotteiden raaka-aineet ovat peräisin Siperian luonnosta. Muistan, miten alun perin hieman epäilin sarjan toimivuutta ja laatua nimenomaan tuotteen alkuperämaan vuoksi, mutta kieltämättä jäin kiinni ennakkoluuloista. Vähän samalla tapaa kuin Suomen pohjoisen luonto, kyllä Siperiankin kasvillisuus on oikein otollista ihonhoitoa varten! Veikkaan että sarja leviää kiitettävästi tulevaisuudessa myös Japaniin ja Koreaan, jossa pohjoismaisia ihonhoitotuotteita arvostetaan. Itsehän olen tosiaan testaillut sarjan muutamia muitakin tuotteita ja jokainen niistä on yllättänyt positiivisesti. Kuten vaikka aktiivihiiltä sisältävä puhdistusvoide, joka on tällä hetkellä ehdottomasti ihonhoidossa yksi suosikeistani!

Yksi vielä tässä lopussa mainittava plussapuoli on Natura Siberican hyvä hinta-laatusuhde. Esimerkiksi 200 ml misellivesi maksaa vajaat 13 euroa ja tuote on kuitenkin luonnonkosmetiikkaa. Päihittää siis mennen tullen hinnallaan monet kilpailevat merkit ja vielä kun laatukin on tosiaan erinomaista, en löydä yhtään syytä suosia kalliimpia merkkejä. Tulevaisuudessa kiinnostaisi testata myös sarjan monia muita tuotteita kuten shampoota, kuorintoja sekä naamioita.

Onko teillä kokemusta Natura Sibericasta sarjana? Tai löytyykö muita tuotteisiin tykästyneitä?

PS. Instagramin puolella käynnissä on arvonta, jossa arvon kaksi lippua (sinulle ja ystävällesi) ensi viikonlopun I LOVE ME -messuille! Mikäli messut kiinnostavat ja liput uupuvat, käythän ottamassa osaa ig-tililläni @judezzi

*Tuote sponsoroitu

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *