On my way
On my way

Hiukset

Minun piti suunnata kampaajalle jo muutama viikko sitten mutta, koska Jenni sairastui jouduimme siirtämään aikaa parilla viikolla eteenpäin. Nyt kampaajaan on viikko aikaa ja olenkin alkanut pyörittelemään mielessäni hiusaatoksia. Tavallaan kutreissani on tällä hetkellä aika kiva värien sekamelska, eli vähän raitaa ja tummaa tyveä. Tuosta haluankin pitää kiinni mutta lähinä mietin pitäisikö raitaa laittaa vähän lisää vai ennemmin korostaa niitä jo olemassa olevia jollain sävyllä… ? Itse tykkään tosiaan todella paljon tumman tyven yhdistämisestä vaaleampaan latvaan mutta ombrelinjalle en enää lähtisi. Raidoilla on helppo luoda tukkaan hieman liikkuvuutta ja eloa kuluttamatta hiuksia kuitenkaan liikaa. 

Niin ja mä olen muuten aika tylsä hiusten kanssa jos ette ole sitä vielä huomanneet. 😉 Rakastan luonnollisuutta ja siksipä mua ei saa kokeilemaan viimeisimpiä trendivärejä. Eli voi olla, että muiden mielestä nämä mun pohtivat hiuspostaukset ovat tylsiä juurikin siksi, koska en kuitenkaan tee mitään radikaalia. En vaan osaa kuvitella itseäni lilalla päällä tai jollain lyhyellä rokkikampauksella.
täältä / täältä / täältä / täältä / täältä 
Mullahan on jo pitkään ollut sellainen tasamittainen tukka mutta nyt olen vähän funtsinut kerrostusta tai esimerkiksi kasvojen sivuille hieman lyhyempien suortuvien leikkausta. Moni varmaan on huomannut kuinka löysät surffiponnarit kera kerrostettujen sivuhiusten ovat nyt aika kovassa huudossa. Kyllähän sen sitten kuitenkin tietää ettei sellaista kivaa ponnaria osaa tietenkään itse luoda. 😀 Minä ainakin olen aika käsi hiusten kanssa. Jos jotain teistä jäi mietityttämään mitä tarkoitin tällaisella ponnarilla tai leikkauksella niin alla muutama Pinterestistä lainattu kuva havainnollistamaan asiaa.

täältä / täältä
Ja sitten vielä loppuun kuvaa tästä tämän hetkisestä tukastani. Hiukset ovat kasvaneet aika hurjasti ja pituutta on vihdoinkin mukavasti. Sitä ei siis tule lähtemään mutta katsotaan mitä mallille tehdään. Niin ja sille värille. 🙂 Saa heittää vinkkejä jos tulee mieleen jotain virkistävää mutta tosiaan unohtakaa ne punainen, blondi ja lila! 😉

Mikä on teidän tämän talven hiusvärinne? 

Kommentit (4)

 1. Anonymous

  Älä laita vaaleita raitoja :(. Tämän talven hiusvärinä on ollut lämpimän ruskea, ja tummanruskeaan aion palata takaisin. Sulle sopisi se tummanruskea kyllä; jos et niin tummaa halua, niin keskiruskea.

  • Jutta

   Aijaa. 🙂 Mulla siis vaihtelee tuo aika paljon mutta kyllä mä tummanruskeastakin pidän. Jotenkin tavallaan on vaan kiva, kun tukassa on hieman raitojen tuomaa eloa. 🙂 Sinällään hiustrendejä en oikeastaan seuraa, koska menen aina noissa neutraaleissa sävyissä. 😀

 2. Anonymous

  Tuon ekan kuvan hiukset on ihan täydelliset omaan silmääni! Jos mulla ois tummat hiukset ni haluisin ton värin 😀
  Itse oon luopunut värjäilyistä ja nykyään laitan vaan vaaleaa raitaa silloin tällöin. Vuosien blondailujen jälkeen tukka kiittää!

  • Jutta

   Joo, on upeita hiuksia kyllä! 🙂 Kuulostaa hyvälle värjäilyistä luopuminen, vaatii rohkeutta ja lujaa päätöstä. 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *