On my way
On my way

Herbinan kuivashampoo

Posti kuljetti jälleen mulle aivan ihanan pikkupaketin viime viikolla, nimittäin LivBoxin. Tuo on aina super kiva ylläri arjen keskelle, tälläkertaa loman keskelle. 🙂 Kivoja juttuja oli jälleen boxissa, paras oli tällä kertaa Herbinan tuuheuttava kuivashampoo. Itse en ole kuullut tuotteesta, joten mahtavaa päästä testailemaan. Ostin taannoin KICK:sistä kuivashampoon ja olen ihan koukussa. Kenties tämäkin olisi yhtä hyvää? Mahtava pelastus suoraan sanoen p*skasiin hiuspäiviin. Itse pesen joka toinen päivä hiukset ja treenaavana ihmisenä voin sanoa, että sinä tokana päivänä tarvitaan jo kyllä jotain freesausta… Siihen nämä todentotta toimivat!

Innolla odotan tämän kokeilua. 🙂

Onko teillä kokemuksia tästä? * Postauksen tuote saatu yhteistyönä blogin kautta

Kommentit (12)

 1. Anonymous

  iha loistava tuote! oon ite käyttäny tota vuoden päivät enkä kyllä oo mihinkää tuotteeseen ollu näi tyytyväinen kun tähän 🙂 ! pesen kans hiukset yleensä joka toinen päivä ja treenaan yleensä joka päivä niin ei kyllä pääse hiukset rasvottumaan yhtää 🙂

  • Jutta

   No hei mahtavaa, pian testailemaan! 🙂

 2. Tiia

  Minä sain myös Livboxin mukana kuivashampoota ensimmäistä kertaa kokeiltavaksi ja ihastuin aivan täysin. Hiuksista tulee niin paljon helpommat käsitellä ja nimenomaan tuota freesausta kaipaa silloin toisena päivänä kun pesen myös hiukset joka toinen päivä.

  • Jutta

   Näinpä! =)

 3. Anonymous

  Itse olen kyllä tykännyt kovasti tuosta herbinan kuivashampoosta :)! En kyllä tiedä, että kuinka hyvin se sopii tummille hiuksille :/. Tai ainakin minulle se teki hiuksista ”harmaat” kun oli vielä tumma tukka :p. Mutta vaaleille ja vähän tummemmillekkin hiuksille sopii kyllä :)!

  • Jutta

   Aijaa, hmm. No varmaan huomenna viimeistään muistan jo ottaa tuon käyttöön. Toivotaan, että toimii myös omaan tukkaani.

 4. Eeri

  Tolla saa likaisista hiuksista puhtaamman näköiset. Hiukset kuitenkin tuntuu entistä likasemmille ja ei mistään freesistä oo tietookaan.. Jättää myös valkosta väriä hiuksiin, joten voipi olla ettei käy brunelle.
  Itse oon blondi ja oon tota käyttänyt jo pidemmän aikaa. On niin halpaa ja tarpeen vaatiessa pelastaa hiuspäivän. Jos kulutus olisi suurempaa, kannattaisi etsiä laadukkaampi tuote. 🙂
  eerijamanu.blogspot.com

  • Jutta

   Okei, kiitos tästä. Katsotaan miten se itselläni reagoi. 🙂

 5. Eeri

  Hei piti vielä kysyä, että tuleeko livbox suoraan kotiovelle, vai noudetaanko se postista kerran kuussa? Olis nimittäin aika kiva lahjaidea kaverille, mutta en viitsi postissa juoksuttaa. 🙂

  • Jutta

   Tulee kotiovelle mutta jos et ole kotona ja postilaatikko liian pieni, menee se postiin ja postilaatikkoon jää lappu jolla sen voi noutaa. Itse tykkään kyllä tuosta palvelusta! =)

 6. Anonymous

  Mulle kans livbox toi ton tuotteen ja pari kertaa oon testannu ja TOIMII! Itse kans pesen hiukset jokatoinen päivä ja salilla tulee käytyy, nii on kylhyvä!!:)

  • Jutta

   Kiva kuulla, toivotaan et toimii!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *