On my way
On my way

Faktoja viisi

Montakohan faktapostausta olen tehnyt?! Monta! Musta näitä on vaan kiva kirjoitella ja vuorostaan taas lukea muiden blogeista. 🙂 Voisinkin itseasiassa haastaa jokaisen bloggaajan, joka tämän lukee tekemään omaan blogiin viisi faktaa itsestään. Olisi kiva jos vielä linkkaisitte niitä postauslinkkejä sitten tähän postaukseen niin pääsisi sitten kurkkimaan. 🙂 No mutta sitten näihin totuuksiin.

1. Vielä muutama vuosi sitten en uskonut todellisen rakkauden olemassaoloon. En uskonut siihen, että voisin koskaan löytää rakastavaa kumppania itselleni. Tapasin niin paljon vääriä miehiä, ihastuin ihan vääriin tyyppeihin ja hain hyväksyntää ihan väärin tavoin ja vääristä paikoista. Vieteltiin viime viikolla kaksivuotis-päivää avokkini kanssa ja en voi kuin todeta, kuinka väärässä olinkaan! 🙂 Jos et ole löytänyt vielä rakkautta, älä luovuta vaan usko sen olemassa oloon!

2. Ihan lapsena mun tukka oli piikkisuora ja lasimainen Teini-iässä se koki jonkun sortin hormonaalisen muutoksen ja muuttui kiharaksi ja pörröiseksi. 18-vuotiaana pehko oli hyvinkin laineikas ja nykyään taas taipuisa mutta ei luonnonkihara. Hassua miten tukka ja sen laatu saattaa muuttua hormonien ja iän myötä. Tänä päivänä tykkään paljon omasta hiuskuontalosta ja olen tyytyväinen, ettei tukka ole enää kovin kihara mutta ei kuitenkaan piikkisuorakaan. 

3. Mua kiusattiin tai nälvittiin ala-asteella uskostani ja siitä, että toin sitä todella rohkeasti esiin. Levyraateihin vein hengellistä musiikkia ja avoimesti kerroin uskovani Jumalaan. Olin kyllä todella rohkea enkä välittänyt ilkeistä sanoista. Vaikka kiusaamista tosiaan oli, en kuitenkaan koe olleeni koulukiusattu koska en kärsinyt asiasta. Se on erikoista, sain jostain voiman olla vahva asian suhteen ja olla välittämättä naureskeluista. Edelleen uskon Jumalaan enkä häpeä asiaa millään tavoin. Koen sen rikkautena vaikken sitä jokaiselle vastaantulijalle toitotakaan. 🙂 

4. Vaikka syksy tulee on mulla erityisen positiivinen mieli. Huomaan tämän saman fiiliksen aina joka ikinen vuosi, syksyt tuntuvat ikäänkuin ”uuden aluilta” ja harvoin koen syysmasista. Keväät sen sijaan useimmiten saattavat aiheuttaa itsessäni alakuloa vaikka toisaalta keväällä mennäänkin kohden lempi vuodenaikaani ,eli kesää. Erikoista.

5. Mulla on tällä hetkellä hirveä sisustusinto päällänsä! Olen jo suunnitellut kotiin erilaisia hankintoja ja maalausta. Tällä viikolla pitäisi tulla uusi tv-taso/lipasto johon saakin mahtumaan entistä enemmän tavaraa. Uusi jenkkisänky on myös etsinnässä. Viikonloppuna siivosin ihan hulluna kaapistoja ja mm. vaatekaapista tulossa vielä lisää kirppismyytävää. 🙂 Jännä miten näitä pyrähdyksiä tulee säännöllisesti mutta sitten taas väsähdän. Ehkä ihan hyvä lompakon kannalta. 😀

Samiksia? 🙂

Kommentit (10)

 1. LOTTA

  Haaste otettu vastaan! 😉

  Mulla on ihan samat nuo 1. ja 4. Mäkään en uskonut, että rakkautta on olemassa (kaikkien niiden vastoinkäymisten jälkeen), mutta kaikkea ihmeellistä sitä voikin tapahtua. 🙂 Ja mä myös rakastan syksyä ylikaiken, se on ehdottomasti lempi vuodenaika! Kaiken uuden alku niinkuin sanoit.

  • Jutta

   Jees, samoilla linjoilla siis jälleen. 🙂

 2. henna

  tuli tosta kiusaamis kohdasta mieleen että oisko sellanen postaus mahollinen, johon laittaisit vanhoja kuvia susta, tyyliin ihan lapsesta tähän päivään ja kertoisit eri elämänvaiheista jotain asioita =) itseä ainankin kiinnostaisi

  • Jutta

   Jonkun verran oon laittanutkin kuvia, ainakin lapsuudesta ja about ikäluokasta 17-18. Oisko noista pari postausta jossain täällä blogissa mutta tältä istumalta en kyl muista et missä. Kiva postausidea sinällään kyllä mutta kuvia ei tosiaan ole digimuodossa juurikaan, mitä nyt ne muutamat. Hmm, katsotaan!

 3. Anonymous

  <3

  • Jutta

   <3

 4. Anonymous

  Hei! Ihana postaus! Tää on vähän off-topic, mutta liittyy tuohon kohtaan nro.1 ja aikaisempaan parisuhdepostaukseesi. Löysin joskus tämmösen parisuhdetekstin ja tulostin sen kotiin, niin hyvin se mun mielestä kartoittaa parisuhteen olemusta ja tavoitteita. Suosittelen tsekkaamaan! http://www.kirkkonummenseurakunnat.fi/data/liitteet/kestava_parisuhde.pdf

  • Jutta

   Kiitos! 🙂 Ooo, pitääkin lukaista! Kiitos! :))

 5. Emmy T

  tartuin haasteeseen 🙂

  • Jutta

   Kiva! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *