On my way
On my way

Epäsuosittuja mielipiteitä

Inhoan Freddyjä – siis niitä peppuhousuja. Mielestäni aivan hirveät pöksyt ja vieläpä hyvin epätyylikkäät! Pahinta on jos kyseisiä housuja käytetään vielä juhlissakin jonkun juhlavan topin parina, hyi. Mielestäni Freddyt sopivat ainoastaan kauppareissuille tai kotihousuiksi. Niin ja peppukaan ei kyllä näytä niissä yhtään miltään! Huomattavasti paremmalta takamus näyttää hyvin istuvissa farkuissa.

En pidä pitkistä kynsistä. Vaikka ripsien kanssa tuuheudesta pidänkin, kynsien kanssa pidän lyhyestä linjasta. Rumimmat kynnet ovat mielestäni pitkät ja hiottu päistä todella piikikkään suipoiksi. Oli kynsi sitten omaa tai ei, mielestäni pitkänä ne ovat vaan rumat. Pahinta ovat erilaiset kynsikoristelut – niin mauttomia!

Pidän Päivi Räsäsestä. Rohkea nainen joka seisoo arvojensa takana! Moni voisi ottaa mielestäni mallia. Itse arvostan ylipäänsä ihmisiä, jotka uskaltavat olla erilaisia sanoivat muut mitä tahansa. Siksi häntä itseasiassa suurilta osin varmaan vihataankin. On kuitenkin surullista kohdistaa puhdasta vihaa ketään ihmistä kohtaan. Mikään lakialoitekaan ei kuitenkaan mene läpi vaan siksi, että yksi ihminen niin haluaa.

img_6411

En ymmärrä food-preppausta. Kyseessä on siis paljon treenaavien ja fitness-kisaajien tapa valmistaa terveellistä ravintoa itselleen. Yhdellä kerralla saatetaan tehdä jopa viikon ruoat ja niillä sitten mennään koko viikko – miettikää viikko! Mielestäni niin tylsää ja jopa vähän ällöä. Itse en ainakaan haluaisi syödä viisi päivää sitten valmistamaani ateriaa mistään hinnasta… Maku on varmaan aika raffi jo siinä kohtaa. Se, että moni tekee tuota vielä vapaaehtoisesti ilman kisatavoitteita on mielestäni outoa.

Greyn Anatomia on mielestäni niin tylsä sarja. Ainakin yhdessä vaiheessa sarja oli niin hypetetty, huhhuh. No jokatapauksessa ihan sairaan tylsä ohjelma. Toisaalta itse en pidä lääkärisarjoista ylipäänsä, joten tämä saattaa vaikuttaa tähän mielipiteeseeni.

En pidä yhtään Suomi hip-hopista/rapista. Monen mielestä varmaan erikoista mutta en vaan tykkää. Sanat ja kaikki – ei ole juttuni. Okei, ehkä ainoastaan joissain kotibileissä, juhannuksena tai kesällä venejuhlissa tuokin musiikki menee, mutta ei missään nimessä kotiolosuhteissa eikä edes baareissa.

Inhoan villasukkia. En ole itseasiassa koskaan niistä pitänyt – aina liian kuumat ja karvastelevat. Kauhulla kuuntelen kuinka jotkut vielä nukkuvatkin ne jalassa, hrrr kylmät väreet. Pahintahan on pitää villasukkia paljaissa jaloissa. 😀 Jos valitsen paksummat sukat ovat ne ehdottomasti pörrösukat – pehmeät ja miellyttävät jaloissa.

img_6445-2

En tykkää laivareissuista. Tällä tarkoitan niitä suomalaisten paljon suosimia 24 h risteilyjä, joihin lähdetään lähinnä hakemaan halpaa viinaa ja juhlimaan. Aivan hirveä meno ollut jokaisella risteilyllä jolla olen ollut! Humalaisia örveltäjiä, oksennuksen haju käytävillä, joka paikka tupaten täynnä… Jos Tukholmaan menee laivalla sen vielä ymmärrän, sillä siinä on ideana nimenomaan käydä Tukholmassa. Mutta samassa paatissa 24 h – ei kiitos enää ikinä.

En erityisemmin välitä pipoista. Vaikka ne kuinka trendikkäitä ovatkin ja varsinkin kunnon isot myssyt niin upeita – eivät pipot ole oikein oma juttuni. Sähköinen tukka on taattu jos pipon päähäsi isket. Oma tukkani on ainakin sen verran kuiva, että se leijailee sitten loppupäivän ja sitä kyllä inhoan. Toki on eri asia lenkkeillä pipo päässä mutta sellainen huvikseen pipon käyttäminen… Vain todella kovilla pakkasilla!

Juon kahvini aina lasista. Vielä tarkennettuna – Hobstar krogilasista. Mielestäni kahvi nimittäin maistuu lasista juotuna huomattavasti paremmalta! Siitä tulee jollain tavalla fiilis, että juot kahvilakahvia. Ehkä se on myös jonkunlainen arjen luksus ja ylellinen fiilinki joka lasista juodusta kahvista välittyy.

img_6404-2

Voiko kukaan samaistua mielipiteisiini? Vai oletteko nimenomaan päinvastaisella kannalla? 

PS. Älkää ottako näitä henkilökohtaisesti! 🙂

Kommentit (32)

 1. Taru Mari/www.lily.fi/blogit/stuff-about

  Minä nukun villasukat jalassa! 😀

  • On my way

   Hahah, kuinka pystyt? 😀

  • Taru Mari/www.lily.fi/blogit/stuff-about

   Helposti, ne tuntuu mukavan lämpimiltä. 😀

 2. Kristiina

  Villasukat on parhautta ja nukun ne jalassa ympäri vuoden. Kun ei ole verenkiertoa raajoissa ja varsinkaan jaloissa niin tahtoo pitää varpaat edes vähän viileinä jääkalikoiden sijaan. 😀 Villasukat 4ever! <3

  • On my way

   Joo ymmärrän. Varmaan nimenomaan ihmiset joilla on huono verenkierto jaloissa nimenomaan villasukkia käyttääkin. 🙂

 3. Anu

  Minäkin luen tätä villasukat jalassa 😀

  Pitkistä kynsistä ihan samaa mieltä. En pystyisi hetkeäkään toimimaan niiden kanssa.

  • On my way

   😀

 4. Katariina

  Mä oon ihan tavallinen pulliainen ja foodpreppaan. En tosiaankaan jaksa alkaa vääntämään ruokaa erikseen joka päivä, ja helpottaa mun elämää kun on valmiina jotain kun tulee kotiin. Eikai se jääkaapissa miksikään mee 😀 en oo muutenkaan niin tarkka tämmösistä asioista. Eikä mulla oo mitään ongelmaa syödä samaa ruokaa viikkotolkulla, jos se on hyvää. Ehkä oon sit outo.

  • On my way

   Makuasioita siis. 😀 Itse kykenen syömään samaa ruokaa max kaksi päivää. Olen todella nirso taas noissa jutuissa.

   En usko, että outo olet. Veikkaisin, että minä se outo olen. ;D

 5. varpu

  Hahahah siis mä lähden etelänreissuillekin villasukat mukana 😀 Okei ei niitä välttämättä siellä tarvii mutta varalta pakko olla mukana ja himassa oon AINA villasukat jalassa, nimenomaan paljaissa jaloissa.

  Freddyistä, pitkistä kynsistä ja laivareissuista taas oon 100 % samoilla linjoilla.

  • On my way

   Haha, ilmeisesti on aika yleistä kuitenkin jos kommentteja lukee. 🙂 Luulen, että nimenomaan huono verenkierto jaloissa vaikuttaa tuohon paleluun.

 6. Johanna

  Ai että mitenvoi kaikki osua yhteen! 😀

  • On my way

   😀

 7. ilari

  ainoo et kyl suom iräpistä löytyy hyviäkin ootko kuunellu mitä nistä räpeistä -?? D:

  esi mtää toimii


  ootsä terrorisi

  tait ää avain punainen tiili on sanomaakin ja hyvä biitti :).

  eikö sulla oo koskaan jäätyy korvat niin et sit kun meet sisälle jalkaa veri kiertää uuestaan ni sit se kipu on aika kovakin sellanen kunnon polte jos ei oo suojannut kroviinsa ? :9

  ootko joku supesankari kun eiks toi lasi oo kuuma siit kun juo ja ei pala sulla näpiit?.
  kyl mäkin josksu juon lasist

  juu samaa mieltä tosta laiva hommasta ei jaksa kun jengi laulaa siellä karaokessa aina ne surllismmat ja haikeimmat biisit ja sit on se bingo ja jnee aian sisi samat ohjelmat ..

  • On my way

   No Helsingissä on harvoin niin kylmä, että korvat olisivat jäässä. 🙂 Toki todella kylmillä pakkasilla menen terveys edellä ja laitan pipon päähän.

   Kyseinen lasi on sen verran paksua, että siitä voi juoda nimenomaan kuumaa. Eli ei pala näpitkään. 🙂 Ja jep, karaoke on yksi osa tuota kauheutta myöskin… 😀

 8. Emppa

  Aika monessa kohtaa osui mielipiteet yksiin!
  Freyddyt on nolot ja kaukana tyylikkäästä pukeutumisesta. En tykkää pitkistä kynsistä..ällöttää edes ajatella kuinka paljon bakteereja niiden alla muhii. Ja useimmiten niistä tulee mieleen jotkut korppikotkan kynnet. 😀
  Villasukat on kyllä jollain tapaa ahdistavia, viimeksi käyttänyt niitä kunnolla lapsena.
  Ja suomiräppi on kauheeta shaibaa…varsinkin cheek ja jvg tyyppiset rallatukset,hyi että! 😀
  Näille kohdille siis tulee paljon alapeukkuja täältä suunnalta.

  • On my way

   Hahah jep. Samoilla linjoilla mennään siis. 😀

 9. Tiina/ Fitfatmama

  Aikaisemmin inhosin Freddyjä ja sanoin ihan teinihousuiksi,mutta on vaan niin älyttömän hyvät päällä että on ihan lempparit nykysin 🙂

  ja villasukat on parhaita <3 :D. Onneks mielipiteitä on erilaisia,se tekee ihmisistä ihmisiä 🙂

  • On my way

   Aijaa. 😀 Mä en ole itseasiassa edes kokeillut niitä!

   Sepä. Mielipiteitä saa ja pitääkin olla erilaisia. 🙂

 10. Kaisa

  Mä taas rakastan villasukkia! Loppysyksystä alkukevääseen en muita sukkia käytäkään (paitsi treenatessa) ja mielestäni villasukat kuuluvat nimenomaan paljaisiin jalkoihin. Nukun harvemmin sukat jalassa, mutta mikäli nukun, niin valitsen villasukat.

  • On my way

   Näin meitä on tosiaan moneen jamaan. 🙂 Itse en voisi kuvitellakaan käyttäväni varsinkaan paljaissa jaloissa – hrr.

 11. Amanda S

  Haha mä samaistun melkein kaikkiin kohtiin. Paitsi villasukat kylminä talvipäivinä – ihanaa. Varsinkin jos on jonkun itse kutomat 😍

  • On my way

   Joo. 🙂 Ilmeisesti villasukat ovat melkein jokaisen lempparit! Eli todellakin oma mielipiteeni on epäsuosittu. 😉

 12. Mia / Beauty Highlights

  VIllasukkia rakastan, mutta mäkään en yleensä tykkää sairaalasarjoista yhtään. Siltikin kotimainen Syke-sarja on oikeasti aivan tajuttoman hyvä sarja! Oon ihan koukussa ja odotan jo innolla, että uusi kausi putkahtaa Yle Areenaan 1.1. Okei, myönnän, etten voi niiden leikkausten aikana katsoa ruutua, mutta muuten tykkään sarjasta tosi paljon. Se on oikeasti tosi hyvin tehty ja koskettava 🙂 Kokeilepa katsoa yksi jakso alusta! Mäkin olin tosi ennakkoluuloinen ja varma, etten tykkäisi, mutta toisin kävi.

  • On my way

   Ai on. 😀 Mä en ole edes kuullut tuollaisesta sarjasta. 🙂 Ehkä pitää siis testata joku kerta! Ihanaa joulua sulle. <3

 13. maria

  Oot vaan kuullut huonoja räppibiisejä ja niitä parempia et oo kuullut (niitä mitä ei radiossa soiteta). Itse kuuntelen tosi paljon suomiräppiä mutta inhoan Elastisen, Uniikim, MG:n, Nikke Ankaran tuotantoa. Eli just nii ihnoan mitä radiossa soitetaan. Tosi moni luulee että kaikki suomiräppi on samanlaista naiset, autot, bileet raha hypetystä. Mutta kyllä mäkin sanon inhoovani iskelmää vaikka tiedän että kyllä siinäkin genressä varmaan pari hyvää biisiä on. Kuuntele vaikka Ameeba – Toivo. Ja jos jaksat kuunnella niin kerro mitä tykkäsit 🙂

  • maria

   Sori kirjotusvirheistä..

  • On my way

   Hahah – näinkö on? Sanat tuossa mainitsemassasi biisissä olivat kyllä kieltämättä paremmat kuin monissa muissa suomalaisissa hiphop/rap-biiseissä mutta ehkei tuokaan ollut ihan täysin oman tyylistä musiikkia kuitenkaan…

   Mutta on kyllä totta, että jokaisessa genressä on varmasti hyvääkin musiikkia. Ei pitäisi koskaan leimata. 🙂

 14. Kreeta

  Ihana postaus 😀 näitä lisää ! Hyvää joulua Jutta <3

  • On my way

   Kiva kuulla, että pidit. 🙂 Olen itseasiassa tehnyt ainakin kaksi jo aikaisemminkin mutta ilmeisesti nämä ovat nimenomaan pidettyjä.

   Rentouttavaa joulua! <3

 15. Hanna

  Mä oon niin samaa mieltä päivi räsäsestä! Rohkea nainen joka seisoo arvojensa takana.

  • On my way

   Jep, juurikin näin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *