On my way
On my way

Asukuvat viime viikolta

Blogini täyttyy nykyään aika harvoin ihan vaan postauksista, joissa jutustelen asustani. Sellaiset perinteisemmät asukuvapostaukset ovatkin täällä harvinaisuus, sillä tavallisesti kirjoituksissani on aina joku aihe, jonka lisänä kuvitus on. Välillä on kuitenkin kiva jakaa jotain, jossa ei ole niinkään sitä punaista lankaa. Maanantain ja uuden alkaneen viikon kunniaksi ajattelinkin tänään toimia juuri niin. Jakaa teille asukuvat viime viikon tyylistä, joka on tällä hetkellä erityisesti mieleeni.

Culottes-housut, nahkarotsi, Ray-Banin pyöreät lasit, herrainkengät sekä toppi… Siinä oikeastaan aika tyypillinen kesäasu, jossa viihdyn erityisen hyvin. Toki asu on aika paksu kesää ajatellen, mutta toimii erityisen hyvin nimenomaan Suomen ilmastossa. Culottesit ovat ylipäänsä sellaiset housut, joissa viihtyy säällä kuin säällä. Ne ovat ehkä maailman mukavimmat ja menevät niin arjessa kuin juhlassakin. Omat mustat housuni ovat Zarasta ja maksoin niistä muistaakseni vähän alle neljäkymppiä. Mallissa on ihanan korkea vyötärö ja mukavuus aivan omaa luokkaansa! Kangas on juuri sopivan peittävää mutta kuitenkin joustavaa. Näissä hengailee mielellään vaikka ihan kotosallakin.

Tyylini on yleisesti ottaen aika väritön ja viihdynkin parhaiten hillityissä vaatteissa. Välillä on kuitenkin kiva sekoittaa mustan, harmaan ja valkoisen sekaan joitain kuoseja, joista nyt hyvänä esimerkkinä kuvissa päälläni näkyvä käärmekuviollinen toppi. Pienikin väriläiskä tuo asuun jo kummasti särmää ja piristää mustanpuhuvaa ilmettä – tykkään! Kesällä voisikin hieman enemmän revitellä värien kanssa ja tavoitteenani onkin löytää vaatekaappiini jokin kaunis väriläiskä, mieluiten vaikka vaaleanpunainen tai punainen. Pelkään aina vaan värien kanssa sitä, että vaate jää kokonaan käyttämättä. Noin on nimittäin käynyt muutamaankin otteeseen, kun olen halunnut vähän leikitellä…

Kengät Zara / Housut Zara / Laukku Rebecca Minkoff / Toppi H&M / Takki Saints & Mortals / Lasit Ray-Ban

Mitäs mieltä te olette asusta? 

Oikein rentoa maanantaita kaikille!

Kommentit (5)

 1. Minttu-Maaria

  Kiva vaihteeks tällänen ”merkityksetön” postaus 🙂

  • On my way

   Kiva kuulla. 🙂 Ehkä hieman tylsä, mutta aina ei vaan ole mielen päällä mitään sen ihmeellisempää. 🙂

 2. Mia / Beauty Highlights

  Tosi kiva asu! Mä olen etsinyt tuon tapaisia housuja jo pidempään 🙂 Oiskohan Zarassa vielä, jos kävisin joku päivä kurkkaamassa. Mä oon yleensä sellainen, että etsin tarvittavat jutut aina netistä ja klikkailen sieltä ostoskoriin 😉 Siksi ei tuu kaupoissa niin paljoa kierreltyä.

  • On my way

   Kiitos! Vähän epäilen ettei oo enää mustana mutta aleissa näin ainakin fuksian värisinä, kannattaa käydä tsekkaamassa! 🙂 Mäkin todella vähän shoppailen kaupungilla mutta tämän mallin löysin sattumalta jo viime kesänä ja se yllätyksekseni oli jäänyt Zaran valikoimiin pidemmäksi aikaa, joten tuli ostettua vielä toisetkin. 😀

 3. Piña y Coco

  Hei, ihana asu! Näytät upealta 🙂

  http://www.pinaycoco.fi

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *