On my way
On my way

Alpron uutuudet

Olen täällä jo muutamaan otteeseen puhunutkin soija/tofutuote innostuksestani. Alpron tuotteista on tullut osa lähes päivittäistä ruokavaliotani. Tofu salaatissa ja soijajogurtti välipalana, niin loistavia vaihtoehtoja esim. maitotuotteille! Sain kokeiltavaksi Alpron soijatuotteiden rinnalle tulleita uutuuksia; Mantelijuomaa ja Hasselpähkinäjuomaa. Nämä uutuusjuomat eivät kuitenkaan sisällä ollenkaan soijaa. Mantelijuoma on valmistettu paahdetuista Välimeren manteleista ja on ihanaa kahvissa, sekä myslissä. Hasselpähkinäjuomat sopivat hyvin välipalajuomiksi. Nams! Suosittelen kokeilemaan. 🙂

Onko moni jo kokeillut näitä tuotteita? Mitäs pidätte? 🙂

Kommentit (7)

 1. Anonymous

  Hmm. No on kyllä ravintoarvoiltaan suht köyhää ja maksaa varmaan maltaita… ei innosta maksaa ns. tyhjästä

  • Jutta

   No en nyt sanoisi noinkaan. 🙂

 2. Anonymous

  Hei oletko siis kokeillut juomia kahvissa? Käykö juomalle samalla tavalla kuin soijamaidolle, eli koostumus muuttuu ”paakkumaiseksi” sekoitettuna maitoon?

  • Jutta

   Olen kokeillut, eikä mennyt paakkumaiseksi. Eli suosittelen!

 3. Anonymous

  Itsekkin tykkään juoda Alpron tuotteita esim. Välipalaksi koska niistä ei tule ns. Raskas olo vaan olo pysyy kepeänä ja masu täyttyy 😉 Siskontytölläni on maitoallergia(mun sisko ja sen lapsi asuu meillä) ja usein sen takia meillä on Alpron tuotteita reippaasti.

  • Jutta

   Joo, pojot Alproille! 🙂

 4. Anonymous

  Itse olen ihan koukussa alpron mantelijuomaan. Itse en juo maitoa tai muutenkin syön harvoin maitoperäisiä tuotteita, joten tuo on mahtava keksintö mm. kahvin ja hedelmien kanssa nautittuna. Ainakin Stockmann ja isommat K-marketit myyvät kyseistä tuotetta, mutta vaan litran pakkauksissa. Sattuuko kukaan tietämään myydäänkö tuotetta ns. trippimuodossa, ja jos myydään niin missä? Pystyisi ottamaan evääksi mukaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *