On my way
On my way

9 x tämän hetken parhaat

Asukuvat

Ihana VALO! Tarvitseeko tätä sen enempää edes selitellä? Olen tosiaan ollut (monen muun kanssa) aivan innoissani siitä, kuinka kokoajan päivä pitenee ja jos muutama kuukausi sitten kuvaaminen oli suoritettava ennen iltapäivä kahta, nyt on mahdollista onnistua kuvissa vielä viidenkin aikaan. Kesä todella tekee tuloaan ja se on juuri nyt ehdottomasti parasta! Valolla on myös mieltä kirkastava vaikutus, mikä on kovin tervetullutta.

Leviksen 501 Skinny-farkut. Ostin kyseiset farkut joku aika sitten mustan harmaina ja nyt ne ovat ehdottomasti kiilanneet suosikkieni kärkikahinoihin! Aivan mielettömän hyvä istuvuus ja mikä parasta, housut ovat todella mukavat päällä. Vyötärön korkeus on täydellinen ja lahje kivasti kapeampi kuin normaalissa 501 farkussa, mutta ei kuitenkaan mikään pillikään. Jos mietit noiden ostamista/tilaamista, niin lämpimästi suosittelen kaikille muillekin farkkuhulluille. Housut ovat minulla jalassa postauksen kuvissa.

Raakasuklaalla kuorrutetut mantelit. Olen viime aikoina hurahtanut jotenkin erityisen paljon manteleihin ja huolehtinut niiden päivittäisestä nauttimisesta ihan eri tavoin, kuin aikaisemmin. Keksin myös tehdä manteleista vielä hieman herkullisempia ja kuorrutinkin ne raakasuklaalla, nam! Resepti on pakko laittaa joku päivä teille jakoon, sillä niin herkullisia noista terveysherkuista tuli.

Päivän asu

Palkallinen kesäloma! Viime kesänä vietin ainoastaan viikon palkatonta lomaa, joten tänä kesänä yli kolmen viikon palkallinen loma kieltämättä ilostuttaa aika paljon. Tuo tuli itselleni täysin yllätyksenä, sillä en ollut selvittänyt kuinka paljon osa-aikaisena voi lomapäiviä kertyä. Odotin viikkoa, mutta sainkin 24 päivää – niin kivaa.

Juokseminen. Viime viikolla vuodatin teille treenimotivaatiosta ja sen puuttumisesta. Nyt on alkanut tuntumaan sille, että ulkona juokseminen on tuonut itselleni sitä kaivattua motivaatiota ja vaihtelua. Juoksuinto on nimittäin palannut näiden lämmenneiden ilmojen myötä. Enää ei tarvitse pelätä hengitystieinfektioita ulkona kirmaillessa, vaan tuotakin lajia voi jälleen harrastaa hyvällä fiiliksellä ja nautiskellen.

Teidän kommentit. Etenkin eiliseen postaukseen, kiitos jälleen tuhannesti jokaisesta! On lohdullista kuulla kuinka moni painii samankaltaisten asioiden kanssa, kuin itse painin. Blogikommentointi ylipäänsä on sitä vuorovaikutusta, jota bloggaajana kaipaa. Kun saa kommentteja sitä kokee, että kirjoituksella on ollut merkityksensä. Ymmärrän, että tässä hektisessä ajassa kommentointi usein jää ja siksi arvostan aivan erityisellä tavalla niitä kommentteja, jotka on blogiini jätetty.

Päivän asu

Vihersmoothiet. Erityisesti lehtikaalilla, vehnänoraksella ja spirulinalla boostatut vihersmoothiet, jotka käynnistävät päivän mitä parhaimmalla tavalla! Tässä oli nimittäin suhteellisen pitkä ajanjakso, että join smoothieita vähemmän, kuin aikaisemmin. Talvella kylmän juominen on aina välillä ei niin houkuttelevaa, joten ainakin omalla kohdallani kevättä kohden smoothieitakin tulee väsättyä taas useammin! Vihersmoothien voima on oikeasti aika ihmeellinen… Se piristää, kirkastaa ajattelua, antaa energiaa ja tehoja päivään, sekä puhdistaa kehoa.

Tennarit. Ensimmäinen tennaripäivä oli viime viikolla! Tuntui niin ihanan kevyeltä sipsutella valkoisissa Adidaksen Stan tossukoissa, vaikkakaan ihan nilkkasukkameiningillä en vielä uskaltanut. Polviin saakka ulottuvat 20 denierin mustat polvisukat ovat tämän hetken suosikkini! Ne lämmittävät mukavasti säärtä maaliskuiselta viimalta ja samalla mahdollistavat nilkkapituisten housujenkin käytön tennareiden kaverina.

Viisaat sanat. Tulevat ne sitten ystävieni, läheisteni tai vaikka teidän suustanne, ne tuntuvat aina yhtä hyvältä. Ylipäänsä se tunne, kun toinen ihminen sanoo sinulle jotain sellaista, jota olet itsekin miettinyt mutta et ole osannut vaan sanoiksi pukea, on mahtava fiilis. Elämässäni on juuri nyt useampi tällainen ihminen ja välillä mietin, kuinka kiitollinen olenkaan heidän sanoistaan. Niin paljon viisautta ja sellaista kykyä sanoa juuri ne asiat, jotka tahdonkin sillä hetkellä kuulla. Tätä on viime aikoina todellakin tarvittu.

Asukuvat

Positiivista ja oikein ihanaa päivää jokaiselle! 🙂

Kommentit (1)

  1. tiia

    Tästä tuli hyvä mieli. Paljon pieniä itsestäänselvyyksiä, jotka todella voivat olla isoja ja merkittäviä asioita ja tehdä iloiseksi kun niitä pysähtyy miettimään. Se on sitä hetkessä elämistä, hyvä muistutus meille kaikille pysähtyä aina välillä miettimään mistä olen juuri nyt onnellinen sen ainaisen valituksen ja negatiivisuuden sijaan.

    Toisekseen, saisiko sinulta jonkinlaista postausta siitä kuinka olet päässyt turvotuksesta eroon? Kun olen lukiessa huomannut sinun siitä kärsineen, niin nyt jälkikäteen yhteenveto miten pääsit siitä eroon ja millä ajalla jne. Minulle se on nimittäin todella iso ongelma, tuntuu olevan ihan sama mitä syön ja miten paljon, niin aina sama. En käytä maitotuotteita, gluteenia enkä valkoista sokeria. Syön puhdasta ruokaa. Tällä hetkellä kokeilen manukahunajaa ja omenaviinietikkaa, mutta en ole vielä käyttänyt niitä kauaa joten mahdotonta sanoa toimivatko. Oletko itse käyttänyt niitä, millä tavalla? Kaikki vinkit ovat arvokkaita!
    Kiitos!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *