On my way
On my way

2 X NYX Lingerie -suosikit

Joku ehkä muistanee viime keväältä postauksen, jossa hehkutin NYX-merkin mattaisia huulivärejä? Kokeilin jo tuolloin edullisen merkin super suosittuja mattapunia ja olinkin myyty aivan samantien noita kokeiltuani. Huulivärien hinta, pysyvyys ja pigmentti ovat seikat, joista olen todella pitänyt. Itseasiassa nuo kolme juttua ovat erittäin hyvässä balanssissa!

img_0308-2

img_0326-2

Moni myös tietää, että NYXin valikoima itsessään on hyvin laaja. Huulijuttujakin löytyy useampaa eri laatua, melkeinpä jokaiselle jotakin. Itse kiinnostun aina ensimmäisenä niistä mattapunista, joten olinkin todella innoissani saadessani *Elevenilta testiin muutaman NYXin Lingerie -huulivärin. Lingeriesta olin nimittäin kuullut myöskin hurjasti hyvää ja odotukset punien suhteen olivat hyvin korkealla!

Ja kuten arvata saattaa, ei tullut tälläkään kertaa pettymystä! Yllätys oli itseasiassa todella positiivinen ja ruotisinkin nämä ehdottomasti jopa paremmiksi, kuin ne Soft matte lipcreamit. Pigmenttiä on runsaammin ja mattaisuus on mattaisempaa – jos niin nyt voi sanoa? Myös pysyvyys on erinomainen ja huuliväriä ei tosiaan tarvitse lisäillä pitkin päivää. Siinä kohtaa, kun väri alkaa kuivumaan liikaa huuliin, kannattaa pintaan sipaista vaikka pikkuisen huulirasvaa tai kiiltoa. Tarvittaessa koko huulimeikin voi poistaa ja laittaa uusiksi. Se minkä olen näiden kanssa huomannut on, että jos lähdet väriä lisäilemään edellisen päälle on lopputulos aika epätasainen ja tahmainen. Kannattaakin suosilla aina pyyhkiä edelliset pois ennen kuin lisää uuden kerroksen.

img_0377

img_0381

img_0378

Sävyt jotka sain testiin ovat Corset ja Baby doll. Corset on hieman tummempi, vähän jopa liilaan taittava (huulillani yllä olevissa kuvissa) mutta kuitenkin hyvin neutraalin värimaailman huuliväri. Kyseinen sävy on itseasiassa uusi suosikkini, sillä se tuo kasvoihin kivasti särmää olematta liian räväkkä saatika pliisu. Mustien vaatteiden kanssa aivan täydellinen! Menee ehdottomasti ihan sinne suosikkieni kärkipäähän.

Baby doll taas on vaaleampi, hieman nudeen/vaaleanpunaiseen taittava sävy (huulillani alla olevissa kuvissa). Aivan ihana tämäkin! Vaikka itse vierastan varsinaisia babyhuulia, on tässä sävyssä kuitenkin sitä jotain. Se ei ole liian nude, mutta ei vaaleanpunainenkaan. Tämä on myös erinomainen huuliväri nimenomaan huulien keskiosaan jos halutaan tehdä esimerkiksi hieman kohottavaa contouring -efektiä.

img_0455

img_0509

Sain omat Lingerieni tosiaan testiin eleven.fi nimisestä verkkokaupasta ja he halusivat antaa lukijoilleni alekoodin, jolla pääsette halutessanne shoppailemaan, sekä kurkkaamaan esimerkiksi nämä kyseiset huulivärit. Koodilla WAY11 saatte 11 % alennuksen koko valikoimasta (normaalihintaiset tuotteet, ei voi yhdistää muihin kampanjoihin tai alennuksiin) ja se on voimassa 20.11. saakka. Shoppailemaan pääsee TÄSTÄ.

Ovatko NYXin Lingeriet teille muuten tuttuja? Onko löytynyt ehkä omia suosikkisävyjä tai lemppareita? Ja mitä mieltä ylipäänsä tuotteiden pysyvyydestä ja laadusta? 

*Tuotteet saatu testiin eleven.fi -verkkokaupasta / Linkki ei ole mainoslinkki.

Kommentit (3)

 1. Jenspa

  Mielestäni ei oikein sovi kuiviin ja rosoisiin huuliin mattainen huulipuna, tekee huulista entistä kuivemman näköiset. Tekisi mieli äkkiä levittää niihin Bepanthenia 😀 Mutta makukysymyksiä! Olet kuitenkin super kauniina ja fressinä kuvissa 🙂 tuosta ihosta olen kade!

  • On my way

   Hahah, mulla on aina kuiva huulien pinta vaikka kuorisin niitä kuinka ja käyttäisin Bepanthenia. 😀 Olen siis luopunut toivosta jo aika päiviä sitten ja siksipä mattoja silti käytän. Vaaleissa väreissä tuo toki vielä korostuu mutta samapa tuo.

   Kiitos! Ihon kuulaus lähtee aika pitkälti nimenomaan meikkipohjasta jossa käytän hohdetta tuovia tuotteita. 🙂

 2. ilari

  mun mielestä toi huulipuna ei kyl sopinut sun huuliis ja kavoihin se ei täydentänyt sitä ei se jotenkin vaan sovi kävin nyt tsiigaas tota sun instaas ja esim noi huulet oli jsut hyvi nesim tossa croatia kuvassa 2 w oliko ilman harmi ja ei se iha nse punanenkaan nappi ollut mut parempi ku sisi se näytti et se oli just tosa nyt epätasanen. mut ootas mä tsiigaan tota insta hetken :d

  sit esim kuva 5 w se mis sulla tietokone takana on mun mielestä jsut hyvä.

  tai toi cailapin uudet meikkisiveltimet mainos kuva 😀 ni kyl sopi paremmin k utää minkä nyt laitoit

  ja viel vikaks toi 6 w autmuvibes samsoesamso kuva niin noi ol iheti parempii kuin tää mattapitnainen mikä helkatti on mattapintainen ku kerran olin kaupassa ja sit kysyin myyjält jtoain siit hedelmästä niin se selitti et se tuntuu mattapitnaiselta sit kysyin mitä se tarkottaa ni ei se osannukkaan sitten sanoo sitä ::D..

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *