On my way
On my way

10 x tätä et tiennyt minusta

Sain ensisuudelmani seurakunnan takapihalla kahdeksannella luokalla karatessamme tämän kyseisen pojan kanssa salaa pois nuortenillasta. Muistan edelleen, miltä suudelma tuntui ja jopa sen, mitä minulla oli tuolloin päällä. Pelotti kauheasti osaanko suudella mutta, mitä ilmeisemmin sitten osasin. Kyseinen tyyppi oli muutenkin elämässäni aika iso juttu tuolloin teininä ja lukiessani taannoin vanhaa päiväkirjaa en voinut kuin ihmetellä miten sitä olikin niin hurjan ihastunut, huh heijaa.

Minulla oli lapsena pölyallergia. Kyseinen allergia kuitenkin parani onneksi iän myötä enkä ole enää vuosiin oireista kärsinyt. Tuo oli kyllä todella ikävä vaiva, sillä jatkuvasti oli nuha ja jouduin pyyhkimään pölyt huoneestani päivittäin. Ja niin, voitte vaan kuvitella paljonko huoneessa oli tuolloin kaikkea krääsää koristeista kirjoihin!

Olen aina ollut vähän farkkuhullu ja ylipäänsä tarkka farkuista, joita käytän. Teininä piti olla Mic Macit kunnes muotiin tulivat Levikset. Viime vuosina olen hullaantunut korkeaan vyötäröön sekä paksuun puuvillaan. En osaisi pukeutua mihin tahansa farkkuihin ja merkeistä suosikkejani ovatkin Levi`s, kaikki ihanat vintaget sekä Monki. Tosin Monkin laatu… Pakko sanoa, että ollut viime aikoina pieni pettymys kuinka nopeasti ne kulahtavat vaikka heidän valikoimastaan löytyykin aivan ihania kropalleni istuvia malleja.

Olen asunut elämäni aikana yhteensä seitsemällä eri paikkakunnalla mutta syntynyt Tampereella. Vasta viime vuosina olen alkanut tuntemaan Helsingin kodikseni ja nykyään sanonkin, että kotini on nimenomaan täällä. Minulla ei siis ole olemassa sellaista varsinaista paikkakuntaa, jolta olisin kotoisin kuten useammilla, vaan olen ikään kuin sekoitus vähän kaikkea Pohjanmaasta Satakuntaan.

Vaikka tänä päivänä ei ehkä uskoisi, olin painava vauva ja painoin yli neljä kiloa. En siis ole ollut todellakaan mikään siro tyttönen vaikka iän myötä kyllä nopeasti hoikistuinkin ja alakoulussa olinkin jo alipainoinen. Ihan hirvittää ajatella miten iso työ on synnyttää nelikiloinen jötkäle, josta tosiaan hatun nosto äidilleni.

Yksi tämän hetken suosikki biiseistäni on Hittiputki! Tai en nyt tiedä voiko tuota biisiksi kutsua mutta ihan huikea kappaleiden kokonaisuus sanoisinko. Iso osa ystävistäni ei todellakaan ymmärrä tätä vaan kauhistelee, kun laitan putken soimaan.

Olen aina viettänyt aikaa hieman vanhempien ihmisten seurassa. En siis todellakaan lajittele ihmisiä iän perusteella mutta koen, että itseäni vanhemmilla ihmisillä on minulle useimmiten enemmän annettavaa. Heillä on enemmän elämänkokemusta ja perspektiiviä asioihin. Ja olenhan itsekin vähän sellainen vanha sielu. Joskus unelmoin siitä, että olisin elänyt nuoruuteni 60-70 -luvulla.

En seuraa Jodelia saatikka ole kiinnostunut sen sisällöstä. Mielestäni koko sovellus on täyttä ajanhukkaa ja oikeasti sen sisältö kuuleman mukaan niin negatiivista, että en missään nimessä halua pilata päiviäni lukemalla ihmisistä ikäviä juttuja. Mielestäni niin turha sovellus jonka voisi lakkauttaa…

Kengät River Island / Nahkahousut second hand / Paita *Bubbleroom / Kello Cluse / Laukku Rebecca Minkoff

Olen kuulemma hyvin tyypillinen kaksonen, vähän kaksijakoinen ja tuuliviirimäinen. Impulsiivisuus on osa minua ja samaan aikaan olen altis erilaisille tapahtumille, eli joudun välillä tahtomattanikin ongelmiin. Toisinaan myös sanon ennen kuin ajattelen ja sitten jo seuraavassa hetkessä pyydän anteeksi sekä herkistelen. Toisaalta olen myös aina täysillä sitä, mitä olen eli oma itseni. Tunnistan aika paljon samaa muiden kaksosten kanssa niin hyvässä kuin huonossakin.

Jalkapohjassani on lasinsiru, joka on ollut siellä jo kohta useamman kuukauden ajan ja mikä ällöttävintä, se on kapseloitunut. En uskalla puristaa sirua pois mutta en ole saanut aikaiseksi mennä lääkäriinkään. Toivon, ettei se vaan tulehdu jossain kohtaa pahasti ja aiheuta ongelmia.

Oliko tuttuja kohtia? Tai voitteko samaistua johonkin kohdista? 

Kuvat: Taru / Edit: minä

*Sponsoroitu/mainoslinkki

Kommentit (2)

  1. A

    Mulla on täysin sama mielipide tosta Jodelista. Oon kai kaks kertaa ladannut sen ja poistanut aina 10 minuutin selaamisen jälkeen koska sen sisältö on ihan oikeesti vaan niin negatiivista ja epämiellyttävää. Siellä on suorastaan kiusaamisen meininki ja pienisieluista porukkaa!

    • On my way

      Jep, juuri noin… Itse en mistään hinnasta lataisi puhelimeeni sillä haluan käyttää aikani fiksummin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *