Nanna Karalahti
Nanna Karalahti

Ihonhoitoa ja hemmottelua

Kävin kasvohoidossa viime Suomen reissulla Casat Beauty-liikkeessä Tuusulassa. Kasvonhoidon tuli tekemään pH-formulan edustaja, joka teki minulle raskausajalle sopivan hoidon.

IMG_0783_Fotor

PH formula on ensimmäinen farmakosmeettinen hoitolasarja, joka on yhdistänyt ainutlaatuisella, innovatiivisella tavalla kosmeettisiä ja lääketieteellisiä hoitomuotoja. Pinnoitushoitojen tarkoitus on uudistaa ihosoluja sekä muodostaa mahdollisimman tehokkaasti uutta solukkoa. Hoitolinjoja ovat Mela, Age, Acne ja C.R. Lisähoitona näille neljälle pinnoitusohjelmalle saa Vita C- hoidon, joka sopii raskaana olevalle. Tämä hoito minulle tehtiin.

Hoidossa ensin valmisteltiin iho, jonka jälkeen määriteltiin ihon herkkyystaso. Tämän jälkeen iholle laitettiin Vita C. tuote, joka kirkastaa, vahvistaa ihoa välittömästi. Iholle tehtiin siis maksimaalinen C-vitamiinihoito.

Sain hoidon jälkeen itselleni pH formulan starter kitin, jossa oli Mela Recovery, Mela active formula ja exfo cleans ja b3-vitamiini voide.IMG_0825_FotorIhossa näkyi hoito välittömästi kirkkaampana ja ihon väri oli tasaisempi. pH-formulan Facebook-sivuilta löytyy lisätietoa, mm. hoitolat ja tuotteista enemmän.

IMG_0790_FotorNyt talvella ihon kuivuessa Vita B3- voide tuo iholle välitöntä ja pitkäkestoista kosteutusta. Voide sisältää b3-vitamiinia, joka ehkäisee ihon punoitusta, rahoittaa roscaceaa ja häivyttää pigmentaatiota.

IMG_2279_Fotor

Pitäkää huolta ihoistanne nyt varsinkin talvipakkasten aikaan. Muistakaa myös hemmotella itseänne <3

Nanna

IMG_2246_Fotor

Kommentit (3)

 1. nora

  Hei Nanna,

  Kuulostaa ihanalta. Kaikki hemmottelu on ihanaa, pitäisi ehkä panostaa itsekin enempi tälläisiin ihanuuksiin.

  Kiva lukea sun blogia, yövuorot sujuu mukavemmin =) <3 Viime yönä selailin postauksia taaksepäin ja jälleen silmät jäi kiinni Teidän häätanssiin ja sai silmät kostumaan. Se vaan on jotain niin kaunista! <3

  1. nannakaralahti

   <3 Oi täytyy itsekkin käydä katsomassa sitä uudestaan 🙂

  2. Ulla

   Täytyy etsiä hoitola,joka käyttää kyseisiä tuotteita.Mahtaakohan Hyvinkäältä löytyä.
   Kyllä sitä välillä kaipaa hemmottelua!! T Ulla

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *