Shoppailumielihyvää

IMG_4934_FotorTilasin Pikku Vaniljasta ihan mielettömän ihania juttuja! Halusin ottaa niistä kuvat ja näyttää teille, koska olen niin innoissani näistä! Välillä vaan shoppailu tuottaa valtavaa mielihyvää ja nyt kun oma shoppailuaika on hyvin kortilla, on kiva päästä tilailemaan netistä. Täytyy kyllä myöntää, että olen aika huono ostelemaan itselleni mitään. Olisi ihana, jos joku sanoisi minulle, että tilaa tämä ja tämä vaate täältä ja täältä ja ne sopivat sinulle– tässä jollekin hyvä liikeidea? 🙂 Pojalle on kuitenkin helppo ostaa netistä, joten kaikki ostokset viime aikoina ovat menneet Jaxille. Ja tietysti sitä kautta myös minulle 😉 Eikö se ole niin, että äidit laittaa ostokset lasten piikkiin? Nytkään vauvani ei olisi pärjännyt ilman näitä hankintoja, heh.

IMG_4837_Fotor

Tuo lämpöpussi oikealla on kuitenkin hyvin tarpeellinen nyt kun kylmät ilmat alkavat. Olemme kesän pärjänneet hyvin lahjaksi saadulla ohuella pussilla ja kevyillä peitoilla. Tuo lämpöpussi on ihanan pehmeä sisältä ja sen saa hyvin myös vaunujen jälkeen ratasosioon.

IMG_4873_FotorIMG_4921_Fotor

Hopeoitu helistin on hieno koriste mutta myös toimii sille tarkoitetulla tavalla eli lapsen viihdyttämisessä. Hyvä lahjaidea!

IMG_4947_FotorIMG_4956_Fotor

Jax opettelee juuri kovasti kääntymistä, joten tuo hänen oma alustansa toimii siihen erittäin hyvin. Se on jo muutaman päivän jälkeen täynnä pulautteluja, mutta niinhän sen kuulukin olla 🙂

IMG_4911_Fotor

Nuo tossut ovat ihanat! Sopii niin tytölle kuin pojallekin.

IMG_4916_Fotor IMG_4861_Fotor

Jax on iloinen kun mami on iloinen 🙂

Ihanaa viikonloppua!

<3: Me kaksi

 

Kommentit (19)
 1. Kyllä, samaa mieltä – kaikki nuo ihanat tavarat ovat tosi tärkeitä Ymmärrän hyvin tuon, että sitä haluaa vauvalleen ostella kaikkea ihanaa ja itselle ei juurikaan mitään. Muistan hyvin, että itselläni meni useampi vuosi vauvan syntymän jälkeen ennen kuin omat vaateostokset ym alkoivat taas kiinnostamaan. Voi Jax, kun on niin suloinen hymypoika

  1. nannakaralahti
   20.8.2016, 13:15

   Kiitos Satu! Joo siis kaikkea todella hyödyllistä ja tarpeellista 😉

 2. Voi mikä ihana hurmuri! ❤️ Mukavaa viikonloppua teille!

  1. nannakaralahti
   20.8.2016, 13:14

   <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *