Familylife by Mungo-Anna
Familylife by Mungo-Anna

BLOGI & BLOGGAAJA

Tämä on Familylife by Mungo-Anna, blogi, joka on omistettu ajatuksille perhe-elämän ilmiöistä. Kirjoitettuani Mungolife-blogia kymmenen vuotta ja Mungobaby-blogia pari vuotta, halusin muuttaa hieman blogieni kokonaisuutta, sillä perhe-elämän viedessä yhä enemmän tilaa ajatuksissani, en löytänyt oikeaa paikkaa ajatuksilleni ja pohdinnoilleni. Niinpä Mugobaby-blogi tuli tiensä päähän ja hieman kattavampi Familylife by Mungo-Anna löysi sen tilalle. 

Mungolifen tarina alkoi vuonna 2008, ja tällä hetkellä se on edelleen yksi Suomen luetuimmista blogeista. Vuosikymmeneen kuului paljon hienoja ja mielenkiintoisia kokemuksia ja oli hienoa päästä aloittamaan blogiurani seuraava vuosikymmen A-lehdillä ja Kauneus & Terveydellä bloggaajana. Näin kolmekymppisenä elämäni pyörii paljon perheen, lapsen kasvattamisen ja tietenkin avioliiton ympärillä ja sosiaalisena ihmisenä koen suurta iloa voidessani kommunikoida ajatuksiani ja saada niille vastakaikua seuraajiltani. 

Mungolifen ollessa sekoitus lifestylea, muotia, inspiraatiota ja henkilökohtaista tyyliäni, Familylife on omistettu perheasioille, lapsijutuille ja kaikille ilmiöille näiden ympärille. Pääkirjoittajana toimin minä, mutta rakas mieheni saattaa välillä vierailla kirjoittajana. 

Kiitoksia lukijoilleni tähänastisesta tuestanne ja toivottavasti pysytte mukana myös tulevina vuosina! 🙂

XX,
Anna 

anna @ mungolife.fi

instagram: @mungofamilylife