Monna
Monna

Ylös, ulos treenaamaan!

Siinä se nyt on!! Kirjamme kansi ja nimi!! Eikö olekin HIENO?!?! Niin hieno!! Tämä nimi tuli meille mieleen ensimmäisenä, kun mietimme kirjan sisältöä ja meitä.

Tammi otti meihin yhteyttä alkukeväästä, heillä oli ideana saada iloinen ulkoliikuntakirja. Sellainen, jossa olisi monipuolisia treenejä ulos. Treenejä, joita voisi tehdä missä vain, yksin, kaksin, lapsen tai koiran kanssa ja vaikka ryhmällä. He halusivat meidät kirjan tekijöiksi ja keulakuviksi. Minut ja Tuukan.

Otimme ilolla ja innolla kirjaprojektin vastaan! Kesällä alkoi kuvaukset ja monen monta kuvauspäivää tehtiin yhdessä mahtavan kuvaajan Teemun kanssa. Jostain syystä meille sattui melkein joka kerta vähän harmaa ja sateinen päivä kuvauksissa, mutta hymyllä ja energialla kuviin saatiin iloa ja väriä.

Myös Emma on kirjassa mukana, niin treenipainona kuin seurana. 😉 Haluamme kirjan avulla tuoda ilmi mm. sitä, että kun aika on valitettavasti rajallinen, ei treeniä silti ole pakko jättää väliin. Sen voi tehdä vaikka leikkipuistossa, koiran kanssa lenkillä tai mökillä sillä välin kun sauna lämpenee.

Kirjan teema on se, mikä meillä on niin omassa treenissä, kuin myös asiakkaiden kanssa treenatessa – ILON KAUTTA! Kirjassa on paljon monipuolisia treenejä. Suurin osa on kehonpainotreenejä, jotta niitä on helppo toteuttaa missä vain. Muutama kahvakuulatreenikin kirjaan sisältyy. Sekä kehonhuoltoakin löytyy.

Liikkeet ovat yksinkertaisia, selkeitä ja tehokkaita. Lisäksi pari ns. ”taitotreeniä” kirjasta löytyy myös. Treenit on suunniteltu niin, että jokainen pystyy tekemään ne omalla tasollaan. Kirja ei siis ole suunnattu ainoastaan vaikkapa aloittelijalle tai ihan hc-treenaajalle, vaan jokainen voi ottaa hyödyn irti tästä kirjasta.

Kirjasta tulee niiiiin hieno!! Kaikki kuvat ovat loistavan Teemu Kuusimurron ottamia ja editoimia, taiton tekee huippu Oskari Sarkima ja kirjan tuotannosta vastaa Tammella ihana Jenny Belitz-Henriksson. Me Tuukan kanssa olemme suunnitelleet kaikki treenit, kirjoitamme myös kaikki treeniohjeet ja muun sisällön. Meillä on apukätenä onneksi mahtava Jenny, joka kertoo meille ohjeita ja neuvoo tarpeen tullen.

Kirja tulee uunista ulos ensi keväänä! Maalis-huhtikuussa ilmestyy tämä super huikea Ylös, ulos treenaamaan! -kirjamme!

***

Kommentit (8)

 1. Natalia

  Vaikuttaa tosi hyvältä! Vitsi olisin toivonut että ehtisi joukuksi ulos, sillä keksin heti pari joille tämä olisi täydellinen joululahja 🙂

  • Monna

   Voih. 😉 Mutta sitten keväällä voit lahjoa näitä tyyppejä! 😀

 2. Elea

  Onnea kirjasta! Jos joidenkin niin juuri teidän oli tämä tehtävä <3

  • Monna

   Kiitos! <3

 3. Laura

  Upean näköinen kirja!! Niin ihania kuvia <3

  • Monna

   Kiitos Laura! <3 Niin on!!

 4. Mymmeli

  Ihana tuo ”heitto” kuva Emmasta. 😊

  • Monna

   Eikö? Se on mun yks lempparikuva!! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *