Monna
Monna

Yksi himoni!

Tiedättekö mikä se on? Se on sellainen, mitä joku voi pitää ihan höpönpöppönä, mutta minä pidän sitä herkullisena asiana. Nimittäin hiilihapotetut juomat!! Rakastan limuja ja vichyjä! Kun minulla on oikein kova jano, tekee mieleni hiilihapotettua juomaa! 😀 Hahaa!

Noin kuukausi sitten tein eräänlaisen ekoteon, sillä meille rantautui SodaStream -laite! Sodastreamin tuotteiden käyttäjät säästää nimittäin ympäristöä miljoonien tölkkien ja muovipullojen valmistukselta ja käsittelyltä. Samalla vältytään kuplavesien ja limsojen kuljetukselta panimoilta myymälöihin ja myymälöistä koteihin. Olen joskus kirjoittanutkin siitä, että kun jokainen tekee pieniä ekotekoja, jokaisen hiilijalanjälki pienene. Näin siis on mahdollista yhdessä tehdä hyvää ympäristölle.

Koska oikeasti rakastan kuplajuomia, on tämä todella hyvä hankinta meidän kotiin ihan lompakkoakin ajatellen. Myös mieheni tykkää tästä kovasti! 🙂 Suomessa kun kraanavesi on puhdasta, on helppo avata hana ja täyttää pullo. Sitten ei muuta kuin kuplia päälle. 😉 Ihan itsessään jo se kuplavesi on hyvää, mutta nyt olen ihastunut aivan satasella Sodastreamin omaan Cloudy lemonade -makuun. Se on oikeasti ihan super hyvää! Se on luonnollisesti makeutettu, eikä se sisällä keinotekoisia aromeja tai värejä. Siinä on sokeria vain 4,1g/100ml.

Olen myös aika huono juomaan vettä. Mutta SodaStreamin avulla olen juonut selkeästi enemmän! Se on aina hyvä asia! Siis veden riittävä saanti! Jos vesi maistuu paremmalta kuplien kera, niin mikäs siinä!

***

Onko siellä muita kuplajuomafaneja? 😀

* Laite saatu yhteistyössä.

Kommentit (5)

 1. Kati

  Ah! Noi kuplajuomat on kyllä yksi pahe 🙈 Vaikka ei ne kuulemma vie janoa yhtä hyvin kuin pelkkä vesi, niin kyllä itselläkin kovan janon yllättäessä tekee mieli kuplajuomia 😅 Täytyisi varmaan hommata vihdoin tuo sodastream 👍🏻

 2. Marjo

  Hei.
  Meillä juo Sodastreamilla hiilihapotettua vettä koko perhe. Tyttären takia muutama vuosi sitten ostin, kun valmiit kuplavedet ovat niin kovasti kuplivia. Hän kun maistoi kuplavettä 3 vuotiaana ja jäi koukkuun 😉 . Makuja ollaan joskus testattu, mutta juomatta ovat jääneet. Ihan vaan kirkasta juodaan ;).

 3. Pilvi

  Hei ! Itse juon ihan pelkkää kraanavettä.Ja se on tosi hyvää,ei siis asuta pääkaupunkiseudulla.Onko näistä ”happojuomista”joku hyöty verrattuna kraanaveteen? Eikö happo vuosien myötä kuluta hampaita ? En tarkoita tätä mitenkään piikittelynä,haluaisin vaan kuulla jonku viisaamman mielipiteen ? Miksi näitä siis ”pitäisi” juoda ? Kiitos suuresti jos joku viitsii vastata.

  • Monna

   Moi! 🙂 En usko, että näistä on mitään hyötyä! 😀 Mutta meille, keille vesi ei maistu sellaisenaan niin hyvin, on nämä hyvä keino saada vettä riittävästi päivän aikana.

  • Marjo

   Pieni googlettelu vei 13.2.2015 Hesarissa julkaistuun artikkeliin, jossa Helsingin yliopiston hammaslääketieteen professori Jukka Meurman toteaa, ettei pelkkä hiilihapotettu vesi vahingoita hampaita, vaan vesiin lisätyt mausteet ja makuaineet.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *