Monna
Monna

Vuoden energisin?

Viime viikolla sain sähöpostia, jossa kerrottiin mun blogin olevan ehdolla Inspiration Blog Awardseissa ”Vuoden energisin” -kategoriassa. Kategoriasta sanotaan näin: Tässä sarjassa ehdolla olevat vaikuttajat ovat motivoineet muita tekemään parempia ratkaisuja arjessa sekä luoneet ympärilleen tsemppihenkeä ja hyvää fiilistä.

On tosi mahtavaa, että oon päässyt mukaan tähän kategoriaan. Meiän sarjassa on toinen toistaan upeampia vaikuttajia ehdolla. Siispä jo sen vuoksi on kunnia olla yksi heistä!

On jotenkin tosi kiva, että näihin ehdokkaisiin on saanut vaikuttaa nimenomaan seuraajat, ei pelkkä raati / tuomaristo. Mun mielestä se tietysti kuvaa parhaiten kutakin kategoriaa, sillä yleisöhän sen tietää. 🙂

Ja nyt tietysti seuraajat saa vaikuttaa siihen, kuka minkäkin kategorian tulee voittamaan!! Yleisöäänten lisäksi lopputulokseen tulee vaikuttamaan raati, joka antaa omat pisteensä jne..  Mikä on tietysti hienoa, sen vuoksi voi myös pienemmän seuraajamäärän vaikuttaja saada oikeasti mahdollisuuden voittaa. MUTTA siis, jos et vielä ole äänestänyt mun blogia VUODEN ENERGISIMMÄKSI, niin tee ihmeessä se TÄSTÄ, jos koet mun blogin ansaitsevan äänen!!

Oon saanut aivan ihania viestejä teiltä seuraajilta jo nyt. Yhdessä sanottiin, että on ihanaa kun pari päivää ehdokkuuden julkaisun jälkeen kerroin ig:ssä kuinka mua väsyttää ja on veto veks, enkä leikkinyt / esittänyt sitä vuoden energisintä! 😉 Toisessa luki, että mun jos jonkun pitäisi tää kategoria voittaa. Kolmannessa luki, että oon saanut hänen energiatasonsa nousuun viime syksystä tähän päivään. jne jne jne..

Mä tykkään, että tän kategorian vaikuttajat nimenomaan motivoi, tsemppaa ja luo hyvää fiilistä. Ei pelkästään sitä, että itse pitäis olla se duracel-pupu ja koko ajan suu messingillä! 😀 Sillä takana on mun kohdalla kuitenkin elämäni väsynein (vähäunisin) vuosi! 😉 Vauvavuosi! Haha!

Sanoinkin tästä parille mun kollegalle ja he sanoivat siihen ihanasti takaisin.”Vaikka sä olisit ollut viimeisen vuoden aikana väsynyt, on sussa sellainen energiataso ja ilo koko ajan yllä, että sä levität ympärilles tsemppiä, energiaa ja positiivisuutta parin tunnin yöunillakin.” Se oli aika ihanasti sanottu!! Niinhän se ehkä on, vaikka musta on itsestäni tuntunut välillä tosi väsyneeltä ja oon kertonutkin siitä täällä blogissa, on mun perusviresytaso kuitenkin sen verran duracel ettei se väsy ja vetoveks-olo näy niin kovaa ulospäin kuin mulle itselleni sisäänpäin.

Nyt on taas energiatasot onneks nousussa sisäänpäinkin! 😉 😀

Hei, jos käyt äänestämässä mun blogia TÄÄLLÄ, niin paina sydäntä tässä postauksessa. 😉 Sitten mä tiedän kuinka moni on oikeesti antanut äänensä mulle. <3

KIITOS KIITOS ja vielä kerran KIITOS!!

* Kaikki postauksen kuvat: Petri Mast / Vaatteet: Yvette

Kommentit (4)

 1. HannaK.

  Kävin äänestämässä sinua jo aiemmin! Musta on kiva, että äänensä saa antaa niin monelle kuin haluaa, niin ei tarvinnut arvottaa lukemiaan blogeja paremmuusjärjestykseen, vaan sai äänestää just niitä ketä muutenkin seuraa! 🙂

  • Monna

   Joo, tää on tosi kiva juttu! 🙂 Mäkin äänestin samasta kategoriasta pariakin vaikuttajaa.

 2. Maija

  Saisko sulta jotain temppuilutreenivinkkejä esim päällä/käsilläseisontaan 🙂

  • Monna

   No sais! 🙂 Kiitos toiveesta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *