Monna
Monna

Vuoden 2018 CS:t kilpailtu!

Vuoden 2018 CitySurvivors -kilpailut on nyt kilpailtu! Helsingissä toukokuun alussa ja Rukalla kesäkuun alussa. Älyttömän hyvä fiilis molemmista ja samanlainen fiilis jäi myös kilpailijoille!

Helsingissä oli tänä keväänä ennätysmäärä osallistujia, yli 600 kilpailijaa rynnisti Eiran rannasta liikkeelle ympäri Helsingin keskustaa. Helsingin kilpailu kisailtiin 5.toukokuuta, tän kesän ekana super lämpimänä päivänä! Siitä se helleputki tais muuten alkaa!

Helsingissä meillä oli kilpailijoiden alkulämmittelystä ja meiningin buustaamisesta vastuussa huikea TFW Helsinki ja Rukalla Fitnessmalli-finalistit! Täytyy kyllä sanoa, että nää oli niin mahtavat valinnat virittämään kisailijoiden tunnelman kattoon ja lämmittelemään lihakset ennen koitosta! 🙂

Rukan kilpailu käytiin 9.kesäkuuta ja vaikka ilma oli kolea, ei tunnelma sitä ollu! Kilpailijat oli ihan fiiliksissä, kun ensimmäistä kertaa myös pohjoisessa järkättiin tällainen kilpailu, jossa saa pistää aivonystyrät peliin juoksuaskelien rinnalla.

Oli ihan tosi hauskaa, kun Helsingissä kilpailijat joutuivat ratkomaan anagrammeja sun muita aivopähkinöitä mm. Kampin kauppakeskuksessa ja Aleksanterin Teatterissa, oli Rukalla vastassa mm. jylhät tunturit, tehtävänannot poron kaulasta ja suppailu pienessä kylmässä järvessä.

Me aiotaan järkätä ens vuonna taas kilpailu Helsingissä, se on jo itse asiassa myynnissä!! 😀 Kilpailu on 25.5.2019 ja myynti on käynyt jo tiiviisti! Aika super kivaa! Rukan päivämäärä päätetään yhdessä Rukan kanssa piakkoin, mutta kesäkuun alkuun tulee se ensi vuonnakin!

Jos sua kiinnostaa osallistuminen ens vuoden kisoihin, niin TÄSTÄ pääset CitySurvivorsin sivuille ja TÄSTÄ suoraan ilmoittautumaan Helsinkiin! 🙂 TÄSTÄ näät kaikki Helsingin kisakuvat ja TÄSTÄ kaikki Rukan.

***

Nyt me vedetään happea CS:n osalta hetki ja sit taas alkaa raksuttamaan seuraavan vuoden kilpailut. Tuukka on siis lähes yksin näiden kilpailuiden takana!! Se on älyttömän hieno asia ja älyttömän ison hatun noston arvoinen juttu!! 

Kommentit (5)

 1. Laura K.

  Tää on kyllä kuvien perusteella sellainen kilpailu, että vitsit pitäis päästä itsekin osallistumaan 😀

  • Monna

   Kannattaa tulla! 😊😉

 2. Marjo

  Hei.

  Lienet joskus kirjoittanutkin, mutta en muista… Eli mistä ajatus City Survivorsiin lähti? Liikuntapuolen tekijöitä, palveluntarjoajia jne. on nykyään paljon ja kilpailu kovaa varmasti ainakin siellä pääkaunkiseudulla. On ihan mahtavaa, että joku keksii jotain tällaista 😃! Järjestelyissä on varmasti iso homma jne., mutta ideana yksinkertainen ja silti toimiva! Vautsi! 😃😃😃

  • Monna

   Moi! 😊 Tuukka keksi tän idean kerran yhdellä juoksulenkillään. Sit alettiin yhdessä keksimään ja miettimään voisko tästä tehdä isomman tapahtuman. Ja niin siinä sitten kävi. ✌🏼☀️😊

 3. Maija

  Mahtava et Rukallakin tämä tapahtuma ja että tulee vielä ensi vuonnakin! Toivottavasti itsekin pääsis osallistumaan kun tänä vuonna vähän hidasti ku oli reilu 1kk synnytyksestä niin ei ollut ihan juoksukunnossa 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *