Monna
Monna

Viikonloppu yökkäreissä.

En muista koska oisin viettänyt koko viikonlopun kotona neljän seinän sisällä näin kokonaisvaltaisesti. Sunnuntaina oli pakko lähteä mukaan kauppaan, että sai hetkeks yökkärin pois päältä ja jotain muuta katsottavaa kuin pahvilaatikot, muuttolaatikot ja jätesäkit. 😀

Mutta mikä ihaninta, saatiin viikonlopun aikana pakatuksi lähes kaikki!! Pari kaappia jäi pakattavaksi enää viikolle ja ne menee jonain arki-iltana.

Mun pahin skenario muuttoa kohtaan oli se, että saadaan muuttopäivänä roudattua porukalla sänky, sohva, muut isot kamppeet ja pari laatikkoa vaatteita. Ja sitten tarttis tulla seuraavalla viikolla vielä pakkaamaan tänne vanhaan asuntoon. Sellaisia muuttoja joskus valitettavasti on ollut tässä elämän aikana. 😀 Ne loput tavarat ei kiinnosta enää pätkääkään, tulee ihan sellanen fiilis, että voispa ne vaikka heittää roskiin sieltä.

Me ollaan tehty aika isoa karsintaa taas tässä materian määrässä. Multa lähtee kirpparille iso iso kasa vaatteita. Emman vaatteita vietiin pari viikkoa sitten kirpparille jo etukäteen. Monta jätesäkkiä odottaa reissua sorttiasemalle.

Ollaan asuttu tässä vaan vuosi, eikä tavaraa oo sinä aikana ehtinyt tietysti kertyä ihan hirveästi. Tänne muutettaessa käytiin oikein kunnon KonMaritus läpi. Joten nyt alkaa olemaan se tilanne, että meillä on oikeasti sellaista tavaraa kaapeissa, jota käytetään.

Tää vuos oli siinä mielessä hyvä ”etappi”, koska nyt pakatessa pysty ajattelemaan, että jos tätä tuotetta (vaate, astia ihan mikä vaan) ei oo käytetty vuoteen – on sen aika lähteä kierrätykseen.

Emma on ollu hieno muuttoapu. <3 Se tykkää hirveästi puuhastella ja varsinkin iskää se auttaa mielellään. Mun kanssa se haluaa vaan syliin.. 😀 No ei, mutta siis oikeasti Tuukalla on joku tosi hyvä tatsi Emmaan tossa ”apuri-puuhassa”. Emma ihan aidosti on tohkeissaan, kun saa auttaa iskää. Se tietysti kantoi laatikoihin välillä vähän muutakin mitä pitäis, mutta paljon meni myös Tuukan antamia kevyitä tavaroita.

Tällaista viikonloppua siis tänne! 😀

Energistä viikon starttia kaikille! 🙂

Kommentit (5)

 1. R. Roihu

  Se on kyllä supertyydyttävää, kun saa turhaa heitettyä pois ja kierrätettyä. Tehdään miehen kanssa säännöllisesti kaappien inventaariot ja pyritään muutenkin ostamaan vain tarpeeseen. Siltipä kamaa tuntuu kertyvän… Tsemppiä teille muuttoon!

 2. HL

  Tsemppiä muuttoon! Tiedän tuon tunteen. Me ostettiin myös pari kk sitten oma talo uudelta paikkakunnalta ja meillä edessä muutto tulevana lauantaina. Kaikki viedään kuorma autolla kerralla, mutta kyllä on ollut hommaa käydä 5 vuoden aikana mitä nykyisessä ollaan asuttu kertyneet romut läpi. Samaan aikaan on ollut niin ihanaa kun pääsee esim. sellaisista huonekaluista eroon mistä ei edes tykkää ja ostaa aikaa ja silmää kestäviä kalusteita sinne uuteen ja alottaa ns. Puhtaalta pöydältä. Ihme juttuja sitä on tullutkin säästettyä! Meillä myös 2v 2kk pieni pakkaus apulainen joka ihan tohkeissaan 😀

 3. Maria

  Mihin kirpparille meinasit viedä vaatteitasi?

  • Monna

   Töölöntorin Kaivarin kanuunaan! 🙂 Ilmoitan ig:ssä, koska vaatteet on myynnissä!

 4. Iamhenna

  Toi turhasta eroon hankkiutuminen ennen muuttoa on niin terapeuttista! Muutettiin tänne Englantiin ainoastaan neljän ison matkalaukun voimin, joten Suomeen jäi appivanhempien varastoon vain tärkeimpiä juttuja. Siinä hötäkässä heitettiin kiertoon PAL-JON roinaa ja myytiin myös. Suomeen paluusta ei ole tarkkaa tietoa, joten siellä ne tavarat odottelevat! 😀 Taaperon kanssa muuttaminen on aina yhtä yllätyksellistä! Meidänkin keittiötarvikkeita sisältävästä laatikosta löytyi mm. Duploja sekä värikyniä! Ihanaa kun teilläkin tyttö on halukas apuri 🙂 Tsemppiä muuttoon!

  http://www.lily.fi/blogit/mind-gap-mummy

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *