Monna
Monna

Viikkofiilikset!

Mä kirjoitin viime viikolla postauksen Välillä mua harmittaa. Sen postauksen jälkeen aloin miettimään, että missä ”jamassa” mun kroppa oikein on tällä hetkellä. Kuten tuossa postauksessa, pohdin nimenomaan siltä kantilta, että miten mun kroppa voi ja toimii. En siis ulkonäköseikkoja! 😉

Oon huomannut viimeisen parin kuukauden aikana (tän projektin aikana itse asiassa siis), että mun kroppa on alkanut toimimaan taas pikkuisen enemmän samalla tapaa kuin joskus ennen. Oon alkanut luottamaan mun lihaksiin, voimaan ja elastisuuteen taas enemmän. Myös ihan sellaisia näkyviä seikkoja oon huomannut peilikuvassa, nimenomaan jäntevyytenä ja ryhdikkyytenä. Mullahan tosiaan ei oo kiloakaan tippunut tän parin kuukauden aikana, kuten kerroin viime viikolla. Mutta keho on alkanut toimimaan pikkuhiljaa paremmin.

Se on ihana fiilis!!

Kyllä se mun kroppa taas taipuu ja pystyy! 🙂 Tää ihana kuva viime viikon kuvauksista Nanan kanssa. <3

Miten muuten viikko on mennyt? 

Viikonloppuna tuli herkuteltua kahtena päivänä! 😀 Perjantaina ja sunnuntaina! Perjantaina mun teki tosi paljon mieli karkkia, joten ostin irttareita kaupasta ja nautiskelin niitä, kun Emma oli menny nukkumaan. Lauantaina pidin ”välipäivän” ja sitten sunnuntaina herkuttelin vähän lisää. Söin loput irttarit, jotka oli jäänyt perjantailta ja maistoin anopin luona korvapuustia ja kuivakakkua.

Mä olin sunnuntaina töissä iLoveMe-messuilla ja mulla meni koko päivä syömisten osalta ihan pipariks! Söin aamupalan kotona, mutta klo 10-16 välillä messuilla ollessani en syönyt kuin YHDEN proteiinipatukan! OMG! No, nälkä oli sitten sen mukainen kun pääsin messuilta. Ensin söin mun äidin luona, sen tekemää jauhelihaparsakaaliperunamuussi-pataa ja sitten vielä anopin tekemiä karjalanpiirakoita ja noita kakkujuttuja. 🙂

Se on hurja juttu, miten nälkä voi ”unohtua” sellaisina hetkinä, kun on tosi intensiivisesti jossain kiinni. Messut on hyvä esimerkki siitä! Mä uskon, että jokainen joka on ollut töissä messuilla voi allekirjoittaa tän! Se kuhina, hälinä, ihmisten paljous ja tekemisen paljous on niin suurta, että sitä ei edes huomaa tarvitsevansa ruokaa. Se on tosi kummallista! Mulla nimittäin tulee normaalisti n.2-3h välein näläntunne ja jos en silloin heti saa energiaa, tulee pahaolo.

Salitreeni on ihanaa!

Salitreenistä mä tykkään kerta kerralta enemmän! Mä oon joskus oikeasti ihan ihastunut salitreenaamiseen. Mun mielestä se oli parasta juttua! Mä oisin viihtynyt salilla vaikka joka päivä, silloin kun aikaa oli enemmän. Nyt se sellainen rakkaus lajia kohtaan on taas kasvamassa ja oon harkinnut jopa jos tekisin itselleni ihan saliohjelman! Sen tekeminen tois varmaan vielä lisäpontta salilla käymiseen!

Me käytiin taas lauantaina Lauran kanssa yhdessä salilla ja suunniteltiin treeni taas etukäteen. Ja kyllä se vaan niin menee, että etukäteen suunniteltu treeni menee jotenkin ”paremmin perille”.

Näillä fiilareilla taas seuraavaa viikkoa eteenpäin! 🙂

***

Kommentit (5)

 1. tiitu

  Oispa kiva kuulla joskus juttua kehon elastisuudesta ja miten sitä harjoittaa ja kuinka usein, jotta oikeasti huomaisi sen toimivan😊
  Huippu blogi sulla 👍

  • Monna

   Kiitos vinkistä! 🙂 Voisin hyvin tästä kirjoittaa postauksen joku kerta!

 2. PT

  Miten sä olet laihtunut lainkaan 2kk aikana? Se kuulostaa vähän oudolta, jos olet todella jättänyt herkut vaan yhteen päivään viikossa?Sun kannattaisi lisätä aerobista liikuntaa, että saisit haluamasi ylimääräiset kilot tiputtaa!!

  • Monna

   Missä mä olen sanonut, että haluan pudottaa painoa? 😊❤

 3. Minna

  Noi kukka treenileggarit on niin ihanat! 😍 harmi vaan et ne taitaa olla yveteltä loppu?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *