Monna
Monna

Viikko Monnan matkassa

Mitä oon tehnyt tällä viikolla töiden lomassa?
Aika paljonkin kaikkea kivaa. Nähnyt hurjan paljon ihania ihmisiä ja viettänyt myös paljon vapaata. Aika ihana viikko siis ollut. Ja vielä viikonloppua kohden huipentuu. 😉

IMG_20141207_151506

Tiistaina me käytiin Tuukan kanssa jo toistamiseen parin päivän sisään shoppailemassa. 😀 Oltiin menossa Samsungin joululounaalle Astoria-saliin aamupäivällä ja ajateltiin sitä ennen pyörähtää keskustan kaupoissa. Siellä tulee pyörittyä todella harvoin.

Asiakirjat2

Löydettiin molemmille uudet kengät ja joulupalloja Stockmannin IHANALTA jouluosastolta. Käytiin myös HappySocks-liikkeessä Iso-Roballa.

20141209_134245

Samsungin joululounaalla oli paljon tuttuja, oli ihana yllätys törmätä siellä myös Jonnaan ja Jenniin. Aino, Marissa, Ulla, Tuukka ja minä liityttiin heidän seuraansa syömään piparia. 🙂 Käytiin toki myös moikkaamassa Stadin revityintä pukkia 😉 Ja tutustuttiin Samsungin uutuuksiin.

Asiakirjat3 Asiakirjat4 2014-12-09-samsung-joululounas-50

Tällä viikolla meillä on ollut kotona hiljaisempaa kuin yleensä. Gere lähti maanantaina Opaskoirakoululle testeihin. Ensi viikolla se tulee kotiin vielä pariksi viikoksi ja sitten tiedetään kuinka käy. Kyllä oli ma-ti välinen yö ihan hassu ja illalla tuli vähän suru puseroon, että miten se Gere nyt pärjää yön yksin siellä koululla.. 🙁 Mutta hyvinhän se varmasti pärjää.
Pimu on saanut meiltä nyt sitten kaiken mahdollisen rakkauden ja hellänäpitämisen. 🙂 <3 Makuupaikkaa Pimu on etsinyt mm. erilaisten pehmolelujen päältä, kun ei oo isoveli kotona jonka päällä nukkua.

Documents48

Tällä viikolla oon nähnyt myös paljon ihania ystäviäni. Tiistaina Samsungin joululounaalla ihanat Ainon ja Marissan, keskiviikkona lounaalla rakkaan ystäväni Jennin kanssa, eilen joulukorttipajan puitteissa rakkaan ystäväni Inarin kanssa ja tänään aamupalalla myöskin rakkaan ystäväni Katrin luona. <3 Tuntuu, että oon ehtinyt paljon. Mutta silti on ollut rauhallinen fiilis koko viikon. Ei sellaista paikasta toiseen säntäämistä, jota en oikein enää haluaisi elämääni.

IMG_20141211_163234

Eilen haettiin joulukuusi kellarista ja rakensin joulun meille kotiin. <3 Sisällä on tuo ihana liila joulukuusi ja parvekkeella aito kuusi, miniversio kylläkin. Mutta ihana, saatiin se appivanhemmiltani.

IMG_4508 IMG_4515 IMG_4529 IMG_4532 IMG_4534

Sovittiin ystäväni Inarin kanssa jo kuukausi sitten, että pidetään tänä vuonna joulukorttipaja yhdessä. 🙂 Pistin Spotifysta Joulu-listan päälle ja latasin kaikki joulukorttitarpeeni keittiön pöydälle, Inari latasi omansa ja sitten alettiin puuhaamaan.

IMG_4541

Joulukorttipajan jälkeen tehtiin yhdessä Tuukan ja Inarin kanssa Proteiinipannareita. Oli tosi hyviä. 🙂 Tehtiin tripla-annos.. Kaikki meni. 😉

IMG_4542 IMG_4549

Oon tehnyt varmaan viimeiset viisi joulua joulukortit itse. Mulle tulee siitä ihana joulufiilis ja mukava mieli. 🙂 Se on myös jotenkin tosi rauhoittavaa keskittyä vaan askartelemaan, liimailemaan ja leikkailemaan.

IMG_4555

Näin on kulkenut viikko tähän asti. 🙂
Nyt mä istun keittiön pöydän ääressä, Pimu nukkuu sohvalla, Tuukka on töissä, Spotifyssa soi Joulu-lista, joulukuusessa palaa valot ja hyasintit tuoksuu tässä pöydällä. Seuraavaksi ajattelin laittaa lohta lämpenemään ja tehdä vielä muutaman joulukortin.

Huomenna aamupäivällä menen käymään Lorna Janen joulumyynnissä Kampin kauppakeskuksessa ja sitten illalla meillä on tyttöjen pikkujoulut! <3
Odotan ihan super paljon iltaa!! Viimeksi oon ollut ”humpalla” 2.elokuuta, joten nyt oikein innolla odotan. Skumppapullo tulee laukkuun mukaan, korkkarit jalkaan ja pitsimekko päälle. 🙂

Ihanaa viikonloppua kaikki ihanat muruset siellä ruudun toisella puolen! <3

IMG_20141212_115034

Kommentit (8)

 1. Taina V.

  Ihanaa viikonloppua! Ihana lukea tätä kirjoitusta, siitä huokuu sellainen rauhallinen fiilis.. vaikka on tekemistä ja puuhaa niin kaiken voi tehdä suorittamatta, nauttia myös siitä siirtymätaipaleesta 🙂 Oikein hyvää viikonloppua ja mukavia bileitä!

  • Monna

   Kiitos Taina 🙂 Juuri näin, suorittamista pitäis jokaisen vähentää. <3

  • Monna

   Kiitos Taina 🙂 Juuri näin, suorittamista pitäis jokaisen vähentää. <3

 2. Anna

  Ei oo totta, tein just samoilla leimasimilla omiakin kortteja 😀 Mikä sattuma!

  Harmittaa niin vietävästi, kun en pääse huomenna pikkujouluilemaan teidän kanssa 🙁 Ähh… Pitäkää hauskaa ja humppailkaa miunkin puolesta! PUS! <3

  • Monna

   Joo, huomasin että sullakin oli korttipaja ollut! 🙂
   Tosi harmi kun et päässyt pikkujouluilemaan!! 🙁 Mutta toivottavasti nähdään pian kuitenkin! <3

 3. Netta

  Halusin vaan tulla sanomaan, että kuinka ihana on lukea siun blogia! Jollain tavalla saan siitä voimia ja iloa itselleni opiskelujen ja työn täyteiseen elämään. Ja hassu sattuma tänään kun olin lähdössä kaaren p&t salilta, niin selailin IG kuvia ja ihailin siun mustaa mekkoa ja heti kun nostin katseen ruudusta ni kukas siinä kävelee ohi, sie! Nauratti vaan tää sattuma 😀

  Ihanaa joulunodotusta teille molemmille!

  • Monna

   Haha! 😀 Hauska sattuma! 🙂

   Ihanaa joulunodotusta sinullekin! <3

  • Monna

   Haha! 😀 Hauska sattuma! 🙂

   Ihanaa joulunodotusta sinullekin! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *