Monna
Monna

Vielä kerran..

Istuttiin pari viikkoa sitten alas Alonan kotona ja puhuttiin tunnin verran asiasta kehopositiivisuus. Kenelle termi kuuluu ja kuka sitä saa käyttää?

Alona leikkasi videota niin, että lopulta se on n.30min pituinen. 😉 Tässä alla suora linkki siihen, käykää ihmeessä kuuntelemassa. ❤ Vielä kerran haluttiin avata ja kertoa mikä oli meidän kampanjan tarkoitus. Video siis tässä postauksen lopussa.

Muutamia muiden bloggaajien kirjoittamia postauksia aiheesta ajattelin myös nostaa tähän:

  • #munkehomunsäännöt – Hanna’s Steps and Trainings – postaus oli herättävä kirjoitus siitä ettei se oo todellakaan yhdentekevää jos laiha saa huomautuksia pitkin elämäänsä laihuudestaan. Miksi laihat ei saisi puhua kehopositiivisuudesta?
  • Body positivity? – Metallisydän – postaus oli super hyvä kirjoitus Jarilta siitä, että hänen mielestään kehopositiivisuus on kovin yksipuolista. Suvaitsevaisuutta peräänkuulutetaan, mutta vain tiettyyn suuntaan, Jari kirjoittaa. Tän postauksen kommenttiboksissa on myös mun mielestä erittäin pätevä kommentti: Body Positivity nimenomaan tarkoittaa kaikkien kehojen yhtälaista hyväksyntää. Henkilö, joka haukkuu esim. fitnessvartaloita tai laihoja vartaloita ei ole aito bodypositivityn kannattaja. Kehorauha kuuluu kaikille ja jokaisella tulee olla samat oikeudet ja ja oikeus kehorauhaan riippumatta ulkomuodosta. 
  • Mun keho, mun säännöt – Prime life by Umppu – postaus sisältää super upeita kuvia Umpusta ja niin hienon tekstin. Mää en pidä siitä, että omalla kehonpainolla voidaan haukkua ja lytätä toisen tuntemuksia. Jos hoikka ihminen sanoo, ettei pidä vartalostaan niin pyöreämpi tokaisee, että hyvähän sun on sanoo kun oot tuollainen luuviulu. Siinä missä toinen on kärsinyt koko elämänsä laihuudesta ja toinen ylipainosta… ei sillä asialla ole välttämättä mitään eroa.

Ja tietysti mun ja Alonan postaukset aiheesta:

***

Nyt en (ehkä) palaa tähän asiaan enää vähään aikaan. 😉 Haha! Iloa ja hyvää mieltä kaikkien perjantaihin! ❤

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *