Monna
Monna

Vesikuvaukset!

Viime viikolla astelin ystäväni Sennin kanssa hieman pelonsekaisin tuntein kohti kuvausstudiota. Innoissani, mutta samalla vähän jännitti. Kuvauksiin meno ei sinällään jännittänyt, mutta se, että siellä heitettääisiin vettä niskaan – se jännitti.

bdrSenni kysyi muutama viikko sitten minulta, josko lähtisin hänen kanssaan tällaisiin kuvauksiin. No idea oli niin hauska ja itselleni ennenkokematon, joten suostuin tottakai. Kuten tässä jokunen aika sitten kirjoitin, viihdyn kameran edessä nykyään.Tällaiset jutut on hauskoja kokemuksia ja vielä kaverin kanssa.

_H3B7343

Otettiin sekä kaverikuvia, että yhdessä. Minä olin ensimmäineä vuorossa, joten sain ensimmäisenä vettä niskaan – kastelukannusta. 😀 Onneksi avustajamme oli pistänyt kannuun lämmintä vettä, niin se ei tuntunutkaan yhtään pahalta. Vaikka vettä menikin korviin ja silmiin ja joka paikkaan. Haha.

_H3B7326 _H3B7353

Voi että, kyllä oli hauskaa kuvauksissa ja nämä valmiit kuvat on mielestäni todella hienoja! <3
Pari tuntia kuvauksissa vierähti nopeasti ja ennätti siinä vähän kylmäkin tulla välissä. 😀 Kun yksilökuvat oli otettu, avustajamme piirsi meille ”soturiviivat” poskiin ja sitten vettä heitettiin molempien päälle.

_H3B7388 _H3B7389 _H3B7416 _H3B7422

Näiden upeiden otosten takana on loistava kuvaaja Ave Telkinen.

Oletteko te olleet koskaan kuvattavana? Kiinnostaisiko jonkinlaisen omakuvan, vauvakuvan, perhepotretin tms. kuvan ottaminen? Nyt voin suositella 100% Avea!! 🙂 Ave lupasi vielä kaiken kukkuraksi teille lukijoilleni kuvauksista alennusta! <3

Maaliskuun ajan kuvaukset Ave Telkisellä teille lukijoilleni -20% !!
Voit ottaa yhteyttä Aven TÄMÄN lomakkeen kautta, tai pistää meiliä osoitteeseen:
ave.telkinen@gmail.com

Kertokaa varausta tehdessänne, että olette blogini lukijoita – jotta saatte alennuksen! 🙂

Kuvausten jälkeen asiakkaat vastaanotti soturi-PT! ;) :D
Kuvausten jälkeen asiakkaat vastaanotti soturi-PT! 😉 😀

***

Ihanaa sunnuntaipäivää kaikille! <3

Kommentit (7)

 1. kata

  Mä olen aina haaveillu että musta otettais tollaset hienot sporttiset kuvat, mutta ei tällä ruholla kehtaa edes harkita. Unelmissa se silti on ja pysyy ja unelmathan on tehty toteutettaviksi 🙂

  • Monna

   Unelmat on todella tehty toteutettaviksi! 🙂 Tällaisista minäkin joskus unelmoin ja silloin en vielä kameran eteen rohjennut kroppani enkä mieleni puolesta.

 2. Outi Karita

  Ihan sikahienoja kuvia!!!

  • Monna

   Kiitos Outi! <3

 3. Senni

  Hei Monna. Oon monesti jo tätä toivonut mutta ajattelin vielä kerran yrittää. Eli voisitko tehdä postaustoiveen treenivaatteista? 😍

  • Monna

   Voi ei! Anteeksi, oon unohtanut tämän. 🙁 Laitan sen nyt heti luonnoksiin ja teen pikimmiten!

 4. Nova

  Hienoja kuvia!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *