Monna
Monna

Vapun viettoa ja valmiin terassin riemua!

Kaupallinen yhteistyö: Verkkokauppa.com

Kirjoittelin teille hetki sitten meidän ”melkein” valmiista terassista. No nyt se on kokonaan valmis!!! 🙂 Se mikä sieltä vielä puuttui, oli kaasugrilli!

Vitsi mä odotan paljon, että tulee oikein kunnon lämpimiä kesäpäiviä ja saadaan viettää aikaa tuossa meiän ihanalla terassilla perheen kesken ja kutsua vaikka ystäviäkin ”grillibileisiin”. 😉

Tämä Anton Oliverin kaasugrilli tilattiin Verkkokauppa.com:sta. Meillä oli oikeastaan toiveena, että grilli on sellainen suhteellisen ”perus” grilli, jolla voi grillata kuitenkin laadukkaasti ja monipuolisesti. Grillissä on mm. valurautainen ritilä, valurautainen parilalevy, lämmitysritilä, kansilämpömittari ja tilava säilytyskaappi grillitarvikkeita varten.

Koska me ei olla mitään grillausmestareita tai master cheffejä, niin ei haluttu myöskään ensimmäiseksi omaksi grilliksi mitään överihintaista grilliä, jota ei sitten osattais / pystyttäis hyödyntämään sen tarjoamilla vipstaakkeleilla. Tää meiän kaasugrilli on saanut hyviä arvosteluja ja se on ns. ”astetta parempi” perusgrilli! 🙂

Meiän mielestä se on myös tosi tyylikäs! Siis jotenkin ihan sellanen sisustuselementti! Eikö?

Meillä oli haaveena, että oltais päästy korkkaamaan grilli vappuna, mutta meillä meni pupu pöksyyn kaasupullon kiinnityksessä ja meinataan nyt CitySurvivorsin jälkeen pyytää appiukko laittamaan kaasupullo kiinni ja sit päästään testailemaan!

Päädyttiin sitten vaan ihastelemaan grilliä ja syömään mun veljen tekemiä munkkeja! 😀 Mun mielestä on jotenkin päheetä, että meillä on oma kaasugrilli. Tulee ihan aikuinen olo! Haha!

Btw. Huomasittehan mun vappuasun tyylikkäät kengät? 😉

Sellainen vappu täällä; grillin ihastelua ja munkkien syömistä ihan porukalla! 🙂 🙂 🙂

Kirjoittelen vielä myöhemmin ihan käyttökokemuksia grillistä, sitten kun päästään (toivottavasti pian) ihan itse niihin grillaushommiin!

***

Kommentit (4)

 1. A

  Ihana tuo mekko! Mistä se on? Emma on aina niin söpönä ❤️

 2. Tyde

  On ilo lukea kirjoituksiasi ja seurata instagramissa arkeanne. Meillä vilistää myös reilu 1 vee ja meno on hetkittäin aika hurjaa! Teidän koti näyttää niiin viihtyisältä 🙂 Mistä on nuo teidän olkkarin pirtsakan keltaiset verhot? Ihanaa kesän odotusta teille! 🙂

 3. Täti 40+

  Hei Monna, tämä ei nyt ihan suoraan liity postaukseesi, mutta koska en löytänyt sivuiltasi mitään suoraa ”palautetta Monnalle”-kohtaa, niin laitanpa tähän. Luin juuri Kärkkäisen mainosjulkaisua, jossa olit Yveten mallina useammallakin sivulla, ja olisin vain halunnut sanoa että olet kyllä mykistävän kaunis, säteilevä ja upea. Äitiys on tehnyt sinusta jotenkin niin rakkautta ja iloa hehkuvan, että se välittyy kuvistasi ihanana säteilynä – en nyt oikein parempaakaan sanaa keksi kuvaamaan tätä ”säihkettä”. Pahoittelut jos tämä nyt tuli jotenkin väärään paikkaan, mutta oli ihan pakko tulla nyt varta vasten tämä sanomaan. Kaikkea hyvää jatkossa!

 4. Nina

  Samaa mieltä ”täti +40” kanssa! Olet säteilevä! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *