Monna
Monna

Vaikuttajatapahtumien ensimmäinen tapahtuma!

Meillä oli keskiviikkona mun ja Johannan Vaikuttajatapahtumien ensimmäinen tapahtuma. Se oli ihana hyvinvointiaamu PUR Hyvinvointikaupassa Kampissa. Tilaisuuden ohjelmassa oli energisöivä aamiainen ja kaks luentoa. Luentojen aiheena oli ruokavalion merkitys energianlähteenä kaamoksen keskellä ja ”Mikä avuksi kaamosväsymykseen”.

Aamu oli ihana! 🙂 Paikalla oli ihania naisia, niin Pur:n puolesta, kuin vaikuttajienkin. Aiheet oli tosi mielenkiintoisia ja hauska sattuma oli, että tilaisuudessakin käsiteltiin mm. rauta-asioita, jotka on mulla itselläni aika pinnalla just nyt. Aiheet oli selkeästi mielenkiintoisia myös vaikuttajien mielestä ja saatiinkin hyvää palautetta tapahtuman jälkeen.

Mua harmitti, että olin ihan puolikuntoinen tuolla tapahtumassa. 🙁 Olisin voinut itsekin kysellä vaikka mitä ammattilaisilta, jotka tietävät ravinnosta ja ravintolisistä paljon!

Oli tosi hauskaa ja mielenkiintoista olla tällaisessa tapahtumassa itse siellä järjestäjän roolissa, ei vaikuttajana. Parin viikon päästä meillä onkin sitten jo seuraavat meiän järjestämät tapahtumat. 🙂 Ollaan Johannan kanssa kyllä niin fiiliksissä! Ollaan saatu hurjan hyvä vastaanotto niin vaikuttajilta, kuin yrityksiltä.

Tuntuu jopa vähän uskomattomalta, miten hyvin kaikki onkin mennyt! Toki paljon on ollut työtä ja on ollut tosi mielenkiintoista tehdä kaikkea sitä taustatyötä ja vääntää exceliä sun muuta tietosuojarekisteriä. Sitä on tullut opittua jo tässä lyhyessä ajassa todella paljon erilaisia asioita. Myös vaikuttajan silmin. Nyt kun itse vaikuttajana saa kutsuja eri tapahtumiin, suhtautuu niihinkin vielä entistä kunniottavammin. 🙂

Tää juttu on sellainen, että jos kaikki menee hyvin voisin nähdä tässä olevan mun tulevaisuuden työni ihan jopa kokonaan. Ehkä jossain vaiheessa on aika jättää itse vaikuttajan rooli taka-alalle ja siirtyä kokoaikaisesti tekemään tapahtumia sun muuta tällaista. 🙂 Mutta se on sitten vasta joskus. 😉 Ensi keväälle on jo mielenkiintoisia juttuja tiedossa ihan näissä mun omissa kanavissani ja myös jotain uutta. Hihii..

Näihin kuviin ja tunnelmiin! <3

Monna

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *